ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Το Victus είναι το μοναδικό free Press της Κύπρου!

Είναι τόσο μοναδικό όσο και η φιλοσοφία του.
Το Victus είναι τρόπος ζωής!
Μοναδικοί συντάκτες, μοναδικοί αναγνώστες, μοναδικός τρόπος ζωής. 

Αν το Victus ήταν super ήρωας θα ήταν ο Batman.
Εκεί που όλη η πόλη κοιμάται, το Victus στέκεται σε μια ταράτσα και ακούει, βλέπει, αισθάνεται, γράφει!
Αν το Victus ήταν ποτό θα ήταν κάτι πολύ ιδιαίτερο και αξέχαστο. Εθιστικό θα λέγαμε.
Γλυκό εκεί που πρέπει, ξινό και πικρό εκεί που αρμόζει, όμως απόλυτα μεθυστικό. 

Από τον πρώτο χρόνο κυκλοφορίας του, το Victus κατάφερε ένα πράγμα. Να γίνει συνήθεια, να γίνει ανάγκη, να γίνει εκπροσώπηση, να γίνει τρόπος ζωής! Αυτό θέλαμε και αυτό καταφέραμε!
Το Victus μεγαλώνει σε κάθε σελίδα, σε κάθε γραμμή. Μαζί του μεγαλώνουν και όλοι όσοι το αγκάλιασαν και το στήριξαν. Όλοι όσοι μας ζητάνε, όποτε κυκλοφορούμε, να μην μας ψάχνουν, αλλά να τους βρίσκουμε εμείς πρώτοι! Γιατί Victus είναι τρόπος ζωής, ήρθε και θα μείνει!

Ενώνει τους αναγνώστες και τους κάνει βασικό μοχλό της φιλοσοφίας του. Δίνει χώρο σε όποιον θέλει να συμμετάσχει, να αναδειχτεί.
Νέοι καλλιτέχνες, άνθρωποι της διπλανής πόρτας, διάσημοι και άσημοι, όλοι είναι ίσοι και όλοι έχουν τώρα το δικό τους μέσο να εκφραστούν. Όλοι μπορούν να προβάλλουν τα χαρακτηριστικά που τους ξεχωρίζουν.

VICTUS σημαίνει προβολή.
15.000 τεύχη, 30.000 μάτια, απεριόριστοι παράπλευροι αναγνώστες, δεκάδες σημεία διανομής με διάθεση να γίνουν ακόμα περισσότερα. Ένα πραγματικά free περιοδικό που ψάχνει και δεν περιμένει, κινείται συνεχώς, αναζητεί, προβληματίζεται και προσφέρει σε έχοντες και μη. Δεν ξεχωρίζει, ξεχωρίζεται. Το σίγουρο όμως ΕΝΑ είναι, ότι και σήμερα και αύριο και μεθαύριο η φιλοσοφία μας ΜΙΑ είναι! ΟΛΟΙ όσοι μας διαβάζουν να νιώθουν ΕΝΑ με το Victus! Ας μην ξεχνάμε ότι όλοι κρύβουν ένα Victus μέσα τους και όλα σιγά σιγά εκδηλώνονται! Γι’ αυτό μεγαλώνουμε! Γιατί Victus δεν είναι απλά ένα χαρτί, ένα περιοδικό! Victus είναι επικοινωνία, Victus είναι τρόπος ζωής.

Μας χαρακτήρισαν ως αντισυμβατικούς, ως ιδιαίτερους και μοναδικούς και δεν έχουν άδικο! Ο τρόπος λειτουργίας μας δεν θα μπορούσε να είναι παραδοσιακός. Από το cover που κάθε φορά σχεδιάζεται και από κάποιον ξεχωριστό καλλιτέχνη στην Κύπρο ή στο εξωτερικό, μέχρι τις στήλες μας που δεν θα τις βρεις πουθενά αλλού γιατί γράφονται με απόλυτη ελευθερία. Ποιο άλλο Free Press ταξιδεύει με μισό – εκατομμύριο επιβάτες στα 31.000 πόδια? «Πήραμε αέρα» γιατί πετάμε! Πετάνε ιδέες στα κεφάλια μας και οι πέννες μας φυσάνε! Πήραμε αέρα γιατί εκεί που οι άλλοι γράφουν σε ψυχρές αίθουσες σύνταξης, εμείς γράφουμε σε μια ξαπλώστρα, δίπλα από την θάλασσα! Δεν έχουμε σύνορα και δεν μπαίνουμε σε καλούπια.

Εν κατακλείδι, μια ομάδα 20 ατόμων, δεν βλέπουν το Victus ως δουλειά αλλά ως εκτόνωση και εκπροσώπηση. Μια φιλοσοφία, μια ευχή, ένας σκοπός να παραμείνουμε το ΜΟΝΑΔΙΚΟ  Free Press περιοδικό στην Κύπρο και μπορούμε!

Νεόφυτος Αριστείδου
Χάρης Νικολάου
Γεώργιος Κασσιανός
Θεόδουλος Παπαβασιλείου
Γιώτα Ευαγγέλου
Νικολέτα Μουστάκη
Ειρήνη Ρασσιά
Mύρια Τρύφωνος
Κυριάκος Κωνσταντίνου
Mιχάλης Κόκκινος
Άγγελος Ιωάννου
Γεωργία Κουσιάππα
Έκτωρας Νεοφύτου
Χριστίνα Μελ.
Σύλια Παναγιωτίδου