Φοιτητέςτου Πανεπιστημίου Frederick αναλαμβάνουν την Πασχαλινή του διακόσμηση
Δημοσιεύθηκε: 12 Απρίλιου 2016

Θέλοντας να δείξει έμπρακτα το ενδιαφέρον του για τα κοινά στηρίζοντας τις προσπάθειες των νέων για επαγγελματική καταξίωση, το MYMALL προσφέρει τους εντυπωσιακούς χώρους του ως «βήμα» δημιουργικής έκφρασης στους φοιτητές του School of Architecture, Fine and Applied Arts του Πανεπιστημίου Frederick (Limassol Campus), προκειμένου να διακοσμηθούν με τις πασχαλινές ιδέες και δημιουργίες τους.

Το θέμα της επικείμενης διακόσμησης είναι το πασχαλινό αυγό. Οι φοιτητές των τμημάτων Αρχιτεκτονικής και Εσωτερικής Διακόσμησης καλούνται να δημιουργήσουν τρεις κατασκευές, με θέμα το αυγό. Οι ξύλινες κατασκευές σε σχήμα κύβου θα περιλαμβάνουν πασχαλινά αυγά κατασκευασμένα από πολυστερίνη. Οι κατασκευές αναμένεται να διακοσμούν τρία σημεία του ισογείου του κτηρίου. Οι φοιτητές του τμήματος Graphic & Advertising Design θα σχεδιάσουν τα κρεμαστά πανό που θα διακοσμούν τον πρώτο όροφο του MYMALL. Οι επισκέπτες του MYMALL θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τις δημιουργίες των φοιτητών από τις 4 Απριλίου μέχρι τις 8 Μαΐου.

Το MYMALL Limassol, που έχει τις πόρτες του ανοικτές για το κοινό 7 μέρες τη βδομάδα, με πάνω από 135 καταστήματα, με όλες τις διάσημες μάρκες σε ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ, είδη σπιτιού και ψυχαγωγίας είναι ο απόλυτος πασχαλινός προορισμός για αγορές, ενώ με τη μεγάλη ποικιλία εστιατορίων και καφετεριών, το παγοδρόμιο και το arcade προσφέρει στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης αυτή τη γιορτινή περίοδο.

Η πρόσβαση του κοινού στο MYMALL Limassol έχει γίνει ευκολότερη παρά ποτέ αφού υπάρχουν ήδη 4 γραμμές λεωφορείων που έχουν συμπεριλάβει το εμπορικό κέντρο στο καθημερινό τους δρομολόγιο. Συγκεκριμένα, οι γραμμές 7, 18, 21 και 30 μεταφέρουν το κοινό από και προς τους χώρους του MYMALL καθημερινά, με τη γραμμή 18 να αποτελεί την πιο πρόσφατη πρόσθεση στο πρόγραμμα.