Ημερολόγιο Modelpro 2018
Απο Victus Magazine
Δημοσιεύθηκε: 28 Δεκεμβρίου 2017

Πραγματοποιήθηκε η επίσημη παρουσίαση του ημερολογίου 2018 του Modelpro Agency σε συνεργασία με τον γνωστό παραγωγό Δημήτρη Γιαννακού για τον Σύνδεσμο Γονέων και Φίλων Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες.

Ο Σύνδεσμος ιδρύθηκε το 1991 με στόχο να ενώσει ανθρώπους με κοινά προβλήματα ή ανθρώπους με κοινωνικές ευαισθησίες σε ένα οργανωμένο σύνολο.

Για να γίνει πραγματικότητα αυτό το ημερολόγιο, συνέβαλαν πολλοί άνθρωποι. Special guests του ημερολογίου ήταν καταξιωμένοι αθλητές, αγαπημένοι ηθοποιοί και λαμπερά μοντέλα.

Πρόκειται για τους αγαπημένους Κώστα Συμεωνίδη, Ραμόνα Παπαιωάννου, Ελένη Αρτυματά, Ανδρέα Καριόλου, Άντρη Ιορδάνους, Έλενα Θεοδώρου, Μάριο Δημητρίου, Ελευθερία Ανδρέου, Χρήστο Γρηγοριάδης, Δημήτρη Γιασουμή, Χριστιάνα Μούζουρα, Μαρία Έλενα Κυριάκου, Εύη Μελινιώτη, Έλενα Κυριάκου, Κατερίνα Θεοδώρου, Γαλάτεια Εργατίδη

Στο ημερολόγιο συμμετείχαν επίσης αγαπημένοι σχεδιαστές και επώνυμα καταστήματα όπως το κατάστημα Ερμαρόλα με δημιουργίες “the ponytails”, η σχεδιάστρια Κάλια Μονογιού, ο Κρίστο Αβραάμ, η Celesse boutique, τα καταστήματα Kouross, oι σχεδιάστριες Melina Lee και Lenia haute couture, το κατάστημα Carlitos, Lips n Melon, Μαριάννα Δαμιανού, Crown boutique, Δημοσθένης Μιχαήλ και Toi&Moi

   

   

   

   

   

   

Χορηγοί του ημερολογίου ήταν οι εταιρείες eurogate και garmin.
Χορηγοί επικοινωνίας είναι το Victus free press magazine, dolce.com.cy και protevousa.com

H ομάδα η οποία ανέλαβε το όμορφο αυτό project είναι ο στυλίστας Δημήτρης Λεάνδρου, ο Παναγιώτης Ασσιώτη ο οποίος επιμελήθηκε το hair styling, Valentino Νικολάου o οποίος επιμελήθηκε το μακιγιάζ, ο φωτογράφος Μιχάλης Γεωργίου, ο Δημήτρης Γιαννακού και η Μελίνα Σκουμπρή οι οποίοι είχαν την επιμέλια του ημερολογίου.

      

      

       

Το ημερολόγιο πωλείται στην τιμή των 10 ευρώ.
Όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις θα διατεθούν για τις ανάγκες του Συνδέσμου.

Τηλέφωνο επικοινωνίας 25382213, 99571398