ΕΝΑΡΞΗ ΠΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ
Απο Victus Magazine
Δημοσιεύθηκε: 05 Απρίλιου 2017

Η Smart flying αεροπορική εταιρεία BLUE AIR, θέλοντας να ενισχύσει ακόμη περισσότερο τη παρουσία της στον χώρο των Ευρωπαϊκών αερομεταφορών, έχει προσθέσει ακόμη ένα προορισμό στο Ηνωμένο Βασίλειο από την Κύπρο, το Μπέρμιγχαμ.  Την Κυριακή 26 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε η πρώτη πτήση της Blue Air για Μπέρμιγχαμ φέρνοντας ακόμη ένα προορισμό πιο κοντά.

Με την προσθήκη του 3ου αεροσκάφους της Blue Air στη βάση της στη Λάρνακα στις 15 Ιουνίου 2017, η αερογραμμή θα εκτελεί απευθείας πτήσεις στους 8 πιο κάτω προορισμούς: 

  • Βουκουρέστι,
  • Αθήνα,
  • Θεσσαλονίκη,
  • Λονδίνο Λούτον,
  • Μπέρμιγχαμ (ΗΒ) από 26 Μαρτίου 2017
  • Κλουζ – Ναπόκα (Τρανσυλβανία) από 09 Απριλίου 2017
  • Τελ Αβιβ από 15 Ιουνίου 2017
  • Λίβερπουλ από 17 Ιουνίου 2017

Η Blue Air επεκτείνει το δίκτυο της στο Ηνωμένο Βασίλειο και φέρνει το Μπέρμιγχαμ, ένα σημαντικό προορισμό τόσο για τουρισμό αλλά και για φοιτητές, πιο κοντά στην Κύπρο, με  ελκυστικά ναύλα και υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης.  Ως εκ τούτου εκτελούνται πτήσεις από τις 26 Μαρτίου 2017, για Μπέρμιγχαμ, 3 φορές την εβδομάδα (Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή) με αναχώρηση από Λάρνακα στις 07.15π.μ. και αναχώρηση από Μπέρμινχαμ στις 11.15π.μ.

Στο Μπέρμιγχαμ, η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη στο Ηνωμένο Βασίλειο, θα ανακαλύψετε τη μεγαλύτερη δημόσια βιβλιοθήκη της Ευρώπης, με φουτουριστική αρχιτεκτονική, θα μπορείτε να περάσετε με πλοιάριο μέσα από γραφικά κανάλια ή να επισκεφτείτε το διάσημο εργοστάσιο σοκολάτας Cadbury World.

Ο Εμπορικός Διευθυντής της Blue Air κ. Tudor Constantinescu δήλωσε «Αυτή η πρόσφατη προσθήκη, υπογραμμίζει τη δέσμευσή μας να προσφέρουμε μια απρόσκοπτη εμπειρία και ένα άνετο ταξίδι στους Κύπριους επιβάτες μας, οι οποίοι έχουν ιδιαίτερα αναγνωρίσει τις υψηλές προδιαγραφές της Blue Air από την άποψη της ασφάλειας, της ποιότητας υπηρεσιών, την ακρίβεια και τη συνεχή βελτίωση.  Είμαστε ενθουσιασμένοι από την εκτίμηση της τοπικής κοινότητας».

Κλείστε τα εισιτήρια σας στο www.blueairweb.com, μέσω του τηλεφωνικού μας κέντρου στο 22755300 ή στο 24841180, ή μέσω των Συνεργαζόμενων Τουριστικών Πρακτόρων μας.

Blue Air, Ανακάλυψε τον εαυτό σου, όπου και αν βρίσκεσαι.

Για την Blue Air:

Η Blue Air λειτουργεί εδώ και 12 χρόνια, προσφέροντας  πτήσεις σε πάνω από 70 απευθείας δρομολόγια στο Βέλγιο, Κύπρο, Γαλλία, Γερμανία , Ελλάδα , Ιρλανδία, Ιταλία , Πορτογαλία , Ρουμανία, Σουηδία, Ισπανία και το Ηνωμένο Βασίλειο.   Η εταιρεία διαθέτει 6 επιχειρησιακές βάσεις, στο Βουκουρέστι, Μπακάου, Cluj - Napoca, Ιάσιο, τη Λάρνακα και το Τορίνο. 

Η Blue Air έχει λάβει το πιστοποιητικό της ΙΑΤΑ Operational Safety Audit ( IOSA ) από τη Διεθνή Ένωση Αεροπορικών Μεταφορών ( IATA ) για τα εξαιρετικά πρότυπα λειτουργίας της και είναι πλέον πλήρες μέλος της ΙΑΤΑ .

Η Blue Air λειτουργεί ένα στόλο αεροσκαφών Boeing 737, με τοποθέτηση προηγμένης τεχνολογίας καθισμάτων Recaro, παρέχοντας στους επιβάτες μια καλύτερη και πιο άνετη εμπειρία κατά τη διάρκεια της πτήσης τους .

Orthodoxou Aviation, Γενικός Αντιπρόσωπος Πωλήσεων στη Κύπρο

Πληροφορίες για την πτήση:

-1 δωρεάν χειραποσκευή (μέχρι 10kg)

- Ζεστό γεύμα και ποτό εν πτήση  

-Μπορείτε να αγοράσετε μέχρι και 4 αποσκευές (μέχρι 32kg η κάθε μια)