«ΠΑΜΕ ΞΑΝΑ ΣΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ» ΜΕ ΤΗ BLUE AIR
Δημοσιεύθηκε: 11 Απρίλιου 2016

Η Αεροπορική εταιρεία Blue Air  και ο σύνδεσμος «Μωρά – Θαύματα» έκαναν το Θαύμα που υποσχέθηκαν πραγματοποιώντας τη φιλανθρωπική πτήση στη Ρόδο, για προσκύνημα στον Ιερό ναό της Παναγίας της Τσαμπίκας, με χορηγούς επικοινωνίας το Love FM, και την Καθημερινή.

 

Με το σλόγκαν «Πάμε ξανά στα θαύματα» η πτήση πραγματοποιήθηκε στις 9 Απρίλιου στις 9.00 π.μ. Το αεροσκάφος γέμισε με χαμόγελα και πολλές ελπίδες για την ενίσχυση της εντατικής μονάδας νεογνών του Μακάριου Νοσοκομείου, αφού όλα τα έσοδα διατέθηκαν για την αγορά αναπνευστήρα για τα νεογνά.

Εκ μέρους της Βlue Air ο κ Αντώνης Ορθόδοξου εξέφρασε τη χαρά και την ικανοποίηση του, για την υλοποίηση αυτής της πτήσης,  τονίζοντας τη δέσμευση της Blue Air, να συνεχίζει να εκπληρώνει με σοβαρότητα, υπευθυνότητα και σεβασμό την προσφορά στην κοινωνία της Κύπρου, καθώς και να παρέχει τα μέγιστα στις ευάλωτες ομάδες.

Επίσης ευχαρίστησε την κυρία Στέλλα Κυριακίδου, Πρόεδρο του Συνδέσμου «Μωρά – Θαύματα»,  για την ευκαιρία που έδωσε σ’ όλους να εργαστούν  και να συνεισφέρουν  στον ιερό αυτόν σκοπό, τους υποστηρικτές της όλης προσπάθειας, Hermes Airport,  Orthodoxou Aviation Ltd,  Swissport, Plane Catering και Destination One, το πλήρωμα της Blue Air και τους χορηγούς επικοινωνίας LOVE FM και Καθημερινή, καθώς όλοι διέθεσαν υπηρεσίες για την πτήση αφιλοκερδώς.

Σε δηλώσεις του ο Γενικός Εμπορικός Διευθυντής της Βlue Air Tudor Constantinescu ανέφερε πως «σήμερα βρισκόμαστε εδώ για να προσφέρουμε και πώς τέτοιες πρωτοβουλίες θα υπάρξουν και στο μέλλον». Ανακοίνωσε επίσης ότι η Blue Air θα διπλασιάσει το σύνολο του  ποσού που θα εισπραχθεί  από τους επιβάτες, που θα συμμετάσχουν στην συγκεκριμένη δράση για να επιτευχθεί ο στόχος της αγοράς του αναπνευστήρα.

Η  Οργάνωση «Μωρά – Θαύματα» και η Blue Air, θα ήθελαν να ευχαριστήσουν το κοινό για την συμμετοχή τους, για την επίτευξη  του σημαντικού αυτού σκοπού. 

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας στο www.blueairweb.com ή να επικοινωνήσετε με τον Αντιπρόσωπο της στην Κύπρο Orthodoxou Aviation Ltd  – στο τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης  22 755300 / 24 841180 από Δευτέρα έως Παρασκευή (08.00π.μ – 17.30π.μ) η στους συνεργαζόμενους τουριστικούς  πράκτορες.