Πώς θα καταφέρετε να είστε πάντα κομψή!
Απο Melina Lee
Δημοσιεύθηκε: 10 Δεκεμβρίου 2015

Της Melina Lee

 

- Φορέστε το κατάλληλο νούμερο στα ρούχα όχι μικρότερο ή μεγαλύτερο απο το size που ταιριάζει στον σωματότυπο σας . Αν φορέσετε μικρότερο παντελόνι τονίζετε περισσότερο τα ¨παχάκια¨ που προεξέχουν , ακόμα και στις πιο λεπτές γυναίκες.

- Αποφύγετε τις οριζόντιες ρίγες.Αν και πολύ στην μόδα η ρίγα χρειάζετε πολύ  προσοχή  στο πως θα φορεθεί. Οι οριζόντιες  ρίγες έχουν την τάση να κάνουν τη σιλουέτα σας να φαίνεται πιο πλατιά, οπότε περιορίστε τις στο πάνω μέρος, τονίζοντας έτσι, το μπούστο σας.

- Φορέστε σκούρα χρώματα.Το μαύρο είναι το χρώμα του αδυνατίσματος! Έχει την ιδιότητα να καλύπτει όλα τα ¨αδύνατα¨μας σημεία  και να κάνει  πιο ελκύστικη  και μυστηριώδη την παρουσία μας.

- Φορέστε τακούνια! Είναι η πιο απλή πρόταση αλλα παράλληλα και η πιο αποτελεσματική! Φορώντας τακούνια δείχνετε λεπτότερη, ψηλότερη και οι γάμπες σας δείχνουν καλλίγραμμες . με αυτο τον τρόπο αναδεικνύεται και η θυληκότητα σας.

- Εμπλουτίστε την γκαρνταρόμπα σας με V καρέ μπλουζάκια και φορέματα! Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να δείχνει πιο στενός  ο κορμός απο το V καρε! Τονίζει περισσότερο το μπούστο και στενέυει  τους  ώμους σε αντίθεση με το στρογγυλό καρέ που τους φαρδαίνει.