Ισπανική glamour πινελιά – Βολάν
Απο Melina Lee
Δημοσιεύθηκε: 22 Ιουνίου 2016

Αρκετοί από τους μεγαλύτερους οίκους μόδας, (Gucci,Chloe,Alexander McQueen, Balmain, Erdem, Carolina Herrera, Oscar de la renta κ.α) σε αντίθεση με την περσινή χρονιά, έχουν φέτος εντάξει και προβάλει ως τελευταία λέξη της μόδας τα βολάν και την “gipsy” κουλτούρα, εμπνευσμένοι από την ισπανική πλούσια και ιδιαίτερη κουλτούρα, η οποία προσωπικά με εξιτάρει και με εκφράζει!

Έτσι και εγώ σας προτείνω ανεπιφύλακτα και υπεύθυνα να εντάξετε στην γκαρνταρόμπα σας το συγκεκριμένο στοιχείο, τα βολάν, το παιχνίδισμα των οποίων σε συνδιασμό τα υπέροχα μονόχρωμα ή εμπριμέ μεταξωτά υφάσματα, δημιουργούν μια αέρινη, ιδιαίτερη και άκρως καλοκαιρινή παρουσία, η οποία δεν θα μένει απαρατήρητη.   

Επίσης στα ίδια πλαίσια, βολάν φτιαγμένα με πιο σκληρά υλικά προσδίδουν μια πιό στημενη κίνηση με αρμόνικους κυματισμόυς, η οποία είναι ακόμη πιο κολακευτική σε πιό εφαρμοστά φορέματα, με αποτέλεσμα πραγματικά ιδιαίτερο και glamour που το έχουμε δει σε αρκετές δημιουργίες οίκων μόδας όπως Joanna Ortiz, Ashi, Krikor Jabotian κ.α.

Σε όποιο στύλ κι αν ανήκετε, είμαι σίγουρη ότι μπορείτε να υποστηρίξετε και συνεπώς να αγαπήσετε το βολάν, αφού θα προσθέσει κίνηση και αέρινη ισπανική πινελιά στις καθημερινές, αλλα και βραδυνές σας εμφανίσεις.

Εκτός από την glamour φινέτσα που προσθέτει, αναλόγως πάντοτε με το είδος του καθώς και σε ποιό σημείο του σώματος θα τοποθετηθεί, το βολάν μπορεί και επιτυχώς υπερκαλύπτει τυχόν μικρές σωματικές ατέλειες, παρασύροντας την ματιά με την αέρινη κίνησή του, σαγηνεύοντας τον «θεατή»!