Αυτό το καλοκαίρι θα είναι τόσο τροπικόο!!
Απο Γεωργία Κουσιάππα
Δημοσιεύθηκε: 19 Μαΐου 2016

Έκρηξη χρωμάτων, συνδυασμοί από φύλλα , λουλούδια, δάση, νησιά , παραλίες είναι μόνο μερικά από τα στοιχεία που συνυπάρχουν στα tropical clothes τα οποία αυτό το καλοκαίρι όχι μόνο αποτελούν την πιο hot τάση αλλά επιβάλλονται για να περάσεις μοναδικά την πιο ζεστή εποχή του χρόνου.

Ως γνωστών κορίτσια μου σε όλες μας αρέσει να  φαινόμαστε και να αισθανόμαστε θηλυκές  και σέξι ιδιαίτερα τώρα το καλοκαίρι. Γι αυτό η διασκέδαση στον ήλιο επιβάλει χρώμα και εκρηκτικούς τροπικούς συνδυασμούς.

Υπάρχουν τρείς τρόποι με τους οποίους μπορείτε να φορέσετε και να υποστηρίξετε ένα tropical outfit.

1.Φορέστε το ίδιο tropical clothe από την κορυφή μέχρι τα νύχια και κάντε μια εμφάνιση total tropical. Για παράδειγμα επιλέξτε  ένα φόρεμα, ένα playsuit , παντελόνι και σακάκι κοστουμιού , μπλούζα με σορτ  τα οποία κυμαίνονται στο ίδιο μοτίβο.

2.Αν νιώθετε όμως ότι αυτό είναι πολύ υπερβολικό για εσάς  μπορείτε να φορέσετε μόνο ένα τροπικό κομμάτι εκτύπωσης και να το συνδυάσετε με κάτι μονόχρωμο αν αισθάνεστε  ότι είστε υπερβολικές με ένα total tropical outfit.

3. Από την άλλην αν είστε τολμηρές ψυχρές με μια δόση τρέλας και φυσικά αν είστε λάτρεις του extreme look μπορείτε να συνδυάσετε εκτυπώσεις. Για παράδειγμα μια εκτύπωση με λουλούδια να συνδυαστεί με μια animal print εκτύπωση ή με εκτυπώσεις σε ριγέ μοτίβα. 

 

See yaaa

xxxx