Το MYMALL LIMASSOL είναι “Back-To-Cool”
Απο Victus Magazine
Δημοσιεύθηκε: 01 Αυγούστου 2017

Ποιος είπε ότι το back-to-school δεν μπορεί να είναι cool;

Τρείς μήνες χαλαρών διακοπών και διασκέδασης δίνουν τη σκυτάλη της “cool” διάθεσης από τις παραλίες και τις εξορμήσεις στις εγκαταστάσεις του MYMALL Limassol, όπου το “back-to-cool” είναι το σλόγκαν που δίνει νέα οπτική στην προσέγγιση της εμπειρίας των αγορών για τη νέα σχολική χρονιά, δίνοντας παράταση στον ρυθμό του καλοκαιριού που συνεχίζει να αφήνει την αίσθησή του στο MYMALL Limassol.

Η επιστροφή στα θρανία πλησιάζει και το MYMALL Limassol στοχεύει να ανατρέψει την έως τώρα αντίληψη σχετικά με την επιστροφή στο σχολείο, τονίζοντας τη διασκεδαστική χροιά, αφού δίνει έμφαση στις νέες προοπτικές και στο στυλ που μπορεί να κρύβει μια καινούργια σχολική χρονιά σε μια νέα τάξη. Το MYMALL Limassol κάνει το κουδούνι του σχολείου να ακούγεται πιο cool και συνδέει την επιστροφή με την ελπίδα και τη δυναμική της αρχής.

Προσφέροντας περισσότερα απ΄ όσα χρειάζεται ο μαθητής για τη νέα σχολική χρονιά, το εμπορικό κέντρο αποτελεί τον απόλυτο “back-to-cool” προορισμό αγορών. Όποιες κι αν είναι αυτές οι ανάγκες, για τσάντες, κασετίνες, βιβλία, ρουχισμό έως αθλητικό εξοπλισμό και ηλεκτρονικές συσκευές, το MYMALL Limassol τις συγκεντρώνει κάτω από μια στέγη για ψώνια “in-style”.

Οι αγορές στο MYMALL Limassol αποτελούν μια διαδραστική εμπειρία, αφού οι επισκέπτες του εμπορικού μπορούν να εντοπίσουν οτιδήποτε αναζητούν σε έναν χώρο, ο οποίος ταυτόχρονα παρέχει ξεγνοιασιά και διασκέδαση, επιτρέποντάς τους να συνεχίσουν την περιπέτεια τις καθημερινότητας εξοπλισμένοι με νότες χαράς.

Το MYMALL Limassol, ο απόλυτος προορισμός αγορών στην Κύπρο, με περισσότερα από 130 καταστήματα και 500 μάρκες, στεγάζει στους χώρους του, τις πιο δημοφιλείς μάρκες ένδυσης, υπόδησης και αξεσουάρ ενώ η ποικιλία εστιατορίων και καφετεριών που φιλοξενεί μαζί με το παγοδρόμιο και τη στοά παιχνιδιού, προσφέρουν στιγμές χαλάρωσης και δροσιάς στους επισκέπτες, λίγο πριν την επίσημη υποδοχή του φθινοπώρου.