Βραβείο DOTY
Δημοσιεύθηκε: 25 Μαΐου 2016

Η CYPRUS BUSINESS AWARDS LTD σε συνεργασία με την BEST EVENT AVENUE

Περήφανα Ανακοινώνει την οργάνωση Του Βραβείου του ΣΧΕΔΙΑΣΤΗ ΜΟΔΑΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ – στην  Κύπρο

«Βραβείο DOTY»

Με την επίτιμη έγκριση από την Πρέσβειρα του Βραβείου Maggie Semple μέλος του Τάγματος της Βρετανικής Αυτοκρατορίας , από την Semple Designs

Οι διοργανωτές ψάχνουν για Σχεδιαστές Μόδας που έχουν τα προσόντα για να συμμετάσχουν στη  διάσημη εκδήλωση για το βραβείο για τον καλύτερο « Σχεδιαστή Μόδας της Χρονιάς» . Ο σκοπός της εκδήλωσης είναι να δώσει την ευκαιρία σε νέους αλλά και σε ήδη καθιερωμένους Σχεδιαστές Μόδας να αναδείξουν την δημιουργικότητά τους και τις κατασκευαστικές τους ικανότητες .

“.Αυτό το βραβείο έχει δημιουργηθεί για να δώσει στους σχεδιαστές την ευκαιρία να εκθέσουν το προφίλ τους σε ένα διεθνές ακροατήριο . Επιπλέον , οι διοργανωτές θα παρέχουν μια ομάδα εμπειρογνωμόνων στο Marketing οι οποίοι θα συμβάλουν με την  παροχή βοήθειας στους σχεδιαστές , έτσι ώστε να δημιουργήσουν φήμη μέσω των σημαντικών δικτύων » , λέει η Janice Ruffle από την CB Αwards Ltd , δημιουργός του καθιερωμένου βραβείου Γυναίκα Επιχειρηματίας της Χρονιάς

«Τελευταία υπήρξε μια έκρηξη εμφάνισης νέων ταλαντούχων σχεδιαστών στη Κύπρο, οι οποίοι δεν έχουν λάβει την αναγνώριση που τους αξίζει και αυτό το βραβείο θα τους δώσει μια σημαντική  ευκαιρία για να στρατηγική δικτύωση » , λέει η Britta Simon από την Best Event Avenue.

" Εδώ , στην Semple είμαστε πολύ πρόθυμοι να υποστηρίξουμε ανερχόμενους ταλαντούχους σχεδιαστές  ταλέντα του σχεδιασμού » , λέει η ταλαντούχα Πρέσβειρα του Βραβείου  και Επικεφαλής Κριτής Maggie Semple της OBE  και Semple Designs, η οποία   γενναιόδωρα προσέφερε την υποστήριξή της εγκρίνοντας το βραβείο , αυξάνοντας έτσι την αξιοπιστία του ,επεκτείνοντάς το στη διεθνή σκηνή.

Οι συμμετοχές είναι πλέον ανοιχτές μέχρι τις 15 Ιουνίου 2016 .Μία προσεχτικά Επιλεγμένη  Κριτική Επιτροπή 12 ατόμων  θα δει πρώτα το φωτογραφικό χαρτοφυλάκιο του κάθε σχεδιαστή που συμμετέχει και στη συνέχεια θα απαντήσει σε ένα επίσημο σύστημα βαθμολόγησης για να βγάλει την τελική της απόφαση για ένα νικητή και τους επιτυχόντες  . Η βαθμολόγηση θα αποτελέσει μέρος της τελετής απονομής  χρησιμοποιώντας δημόσια κάρτες σκορ με νούμερα από το 1 μέχρι το 10 κατά τη διάρκεια μιας παρουσίασης Μόδας όπου οι εγκεκριμένοι συμμετέχοντες θα παρουσιάζουν τα σχέδιά τους . Η τελετή απονομής θα λάβει χώρα στις 25 Ιουνίου – σε τοποθεσία που θα επιβεβαιωθεί αργότερα, , ψάχνουμε το χώρο  για τις καλύτερες φωτογραφικές λήψεις.

Οι διοργανωτές πιστεύουν στο εξής σύνθημα " θα πρέπει να βρίσκεσαι εκεί για να το κερδίσεις » και ανυπομονούμε να παραλάβουμε  τις  αιτήσεις από σχεδιαστές που συμμετέχοντας θα έχουν  την αυτοπεποίθηση να εξερευνήσουν νέες ευκαιρίες μάρκετινγκ.

Για   περαιτέρω λεπτομέρειες , ευκαιρίες χορηγίας , Πληροφορίες Τύπου και επίσημη αίτηση και τους Όρους & Προϋποθέσεις επικοινωνήστε στα εξής :

https://www.facebook.com/Fashion-Designer-of-the-Year-Award-Cyprus-815309568602175/?pnref=story

Διευθυντής Διοίκησης για τους Σχεδιαστές:

BEST EVENT AVENUE Britta Simon  99 483 773 best.event.avenue@gmail.com

Διευθυντής Marketing:

CYPRUS BUSINESS AWARDS LTD Janice Ruffle 99 987 672 janiceruffle@gmail.com

Corporate Hospitality Manager/Guest Relations:

CYPRUS FOOD & WINE CLUB Hillar Hunt 96 510 430 info@cyprusfoodandwineclub.com