In Sex we Trust
Απο Θεόφιλος Κουτρουμάνης
Δημοσιεύθηκε: 24 June 2015

Η καθημερινότητά μας είναι γεμάτη από «πρέπει». Πρέπει να σηκωθώ το πρωί, πρέπει να πάω στη δουλειά,  πρέπει και να δουλέψω,  πρέπει να πληρώσω το λογαριασμό, πρέπει να πιω, πρέπει να φάω, πρέπει να καπνίσω (όσοι καπνίζουν, οι υπόλοιποι δεν είναι αργά να ξεκινήσετε), πρέπει να πάω τουαλέτα, πρέπει να κάνω σεξ…  

 • Όπα!

 • Τι όπα; Γιατί με σταμάτησες;

 • Κάτσε. Τις εννοείς πρέπει να κάνεις σεξ;

 • Εννοώ ότι πρέπει να κάνω σεξ τουλάχιστον 3 φορές την εβδομάδα. Έτσι νομίζω ότι είπε Θάνος Ασκητής.

 • Ε και τι εννοείς πρέπει; Δεν θέλεις;

 • Πώς δεν θέλω. Πάντα και παντού θέλω.

 • Και  τότε, πού κολλάει το πρέπει;

 • Στο ότι πρέπει αν επιλέξω κάποιες από τις 69 στάσεις του Κάμα Σούτρα.

 • Τόσες είναι;

 • Τόσες μέτρησα στα περιεχόμενα.

Ε λοιπόν όχι φίλε μου! Όχι και άλλα «πρέπει» στη ζωή μας, πόσο μάλλον σε θέματα που άπτονται της σεξουαλικής απόλαυσης.

Αγαπητοί μου αναγνώστες για μια ακόμα φορά είμαι εδώ για να σας ανοίξω τα μάτια! Για μια ακόμα φορά έρχομαι κοντά σας με τον απόλυτο, τον ένα, τον μοναδικό…

Οδηγός Επιβίωσης από τις Ήδη Γνωστές Στάσεις στο Σεξ.

Γι αυτό έχουμε και λέμε:

Στάση Κατακόρυφο
Η γυναίκα στηρίζεται αντικρίζοντας τον τοίχο και ο άντρας στη γυναίκα, αντικρίζοντας την πλάτη της (όπως γίνεται και στην καθημερινότητά μας).  Με αυτόν τον τρόπο και σεξ κάνετε και γυμνάζετε ταυτόχρονα και τα χέρια. Εκτιμώμενη διάρκεια: 15’ για να μη σας ανέβει το αίμα στο κεφάλι.

Στάση Σούσι
Για την πρώτη νύχτα του γάμου. Το ζευγάρι κουλουριάζεται όσο περισσότερο μπορεί και σφιχταγκαλιάζεται. Ο  άντρας βλέπει ξανά την πλάτη της γυναίκας. Αρχίζουν να κυλάνε σαν ρόδα σε κατηφόρα,  με γρασίδι αν είναι δυνατόν. Το όνομα προέρχεται φυσικά από το γαμήλιο ρύζι που έχει μείνει πάνω τους. Εκτιμώμενη διάρκεια… μέχρι να στουκάρουν κάπου.

Στάση Κινηματογράφος
Περιλαμβάνει 1 άντρα και 2 γυναίκες ή 2 άντρες και μια γυναίκα. Και στις δύο περιπτώσεις οι ομόφυλοι κάνουν σεξ σε όποια στάση θέλουν και ο… αλλόφυλος παρακολουθεί με πολύ ενδιαφέρον, τρώγοντας ποπ κορν και πίνοντας αναψυκτικό. Εναλλακτικά μπορεί να παραγγείλει και πίτσα. Εκτιμώμενη διάρκεια… μέχρι να πεινάσουν ή μέχρι ν να ξενερώσουν οι ομόφυλοι από τα απανωτά ρεψίματα του αλλόφυλου.

Στάση Ταρζάν
Για τους λάτρεις των extreme sport. Η γυναίκα επιλέγει αν θα κοιτάζει ή όχι τον άντρα. Εκείνος δένει ένα σκοινί στον πολυέλαιο και ανεβαίνει σε μια καρέκλα. Ενώ το κρατάει, παίρνει φόρα και εκτοξεύεται προς τη γυναίκα. Κατά την πτήση του μπορεί να φωνάζει «ουά ουά» αν είναι όντως ο Ταρζάν ή «αέραααα» αν ο παππούς του πολέμησε στο Αλβανικό Μέτωπο. Εκτιμώμενη διάρκεια… μια-δυο φορές το πολύ ή αυστηρώς μία αν αστοχήσει και βρει τοίχο.

Στάση Χειροπέδες
Το ζευγάρι επιλέγει ένα κεντρικό σημείο στην πόλη και βγάζει τα μάτια του, με οποιαδήποτε από τις παραπάνω στάσεις  ή και όλες αν μπορεί. Εκτιμώμενη διάρκεια… μέχρι να έρθει η αστυνομία.

Στάση Ενός Περίεργου
Το ζευγάρι επιλέγει ένα λιγότερο κεντρικό σημείο στην πόλη, για να αποφύγει τη σύλληψη και βγάζει τα μάτια του, με οποιαδήποτε από τις παραπάνω στάσεις  ή και όλες αν μπορεί. Εκτιμώμενη διάρκειαμέχρι ο ένας περίεργος να φωνάξει και την παρέα του.

Στάση Φαντασία
Βλέπεις το ντέρμπι ΑΕΛ - ΑΠΟΕΛ στην τηλεόραση. Το σκόρ είναι 0-0 στο 89ο λεπτό. Η ΑΕΛ κερδίζει πέναλτι. Δεν ξέρεις αν πρέπει να χαρείς ή να πεθάνεις από την αγωνία σου. Ο παίκτης είναι έτοιμος να το εκτελέσει. Η γυναίκα παραπατάει επιδεικτικά, πέφτει πάνω στον άντρα της και με μια αριστοτεχνική κίνηση πατάει το off στο τηλεκοντρόλ. Τα υπόλοιπα τα αφήνω στη φαντασία σας.

Στάση Παλιού Λιμανιού
Ε όλοι ξέρετε πού είναι αυτή. Εκτιμώμενη διάρκεια… μέχρι να έρθει το λεωφορείο και επειδή αυτό συνήθως αργεί, σας παραπέμπω στις δύο προηγούμενες στάσεις.

 • Τελείωσες ή έχεις και άλλο;

 • Έχω μπόλικες ακόμα όπως η στάση Δαμέ  Τζιαμέ  και Επί Τα Αυτά , η στάση Τυροκροκέτα, η στάση Εν Τούτω Νίκα, η στάση…

 • Όπα! Μήπως πρέπει σιγά σιγά να πηγαίνεις;

 • Και άλλο «πρέπει»; Δεν έμαθες τίποτα από όσα έγραψα μόλις;

 • Πώς δεν έμαθα. Έμαθα ότι η περίπτωσή σου είναι κρίσιμη και ότι στο επόμενο τεύχος θα είσαι στο Ντιβάνι, παρέα με εκείνη την Κ που ασχολήθηκε ο Dirty Valentine.

 • Όλα τα ξέρεις βλέπω… τέλος πάντων, αυτά και για το μήνα Μάιο. Ραντεβού στο επόμενο και βλέπουμε. Byeee!!