Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο 18/11 - 24/11 με την Νίνα Μπούκη!
Δημοσιεύθηκε: 10 April 2017

Περισσότερες ευθύνες, περισσότερες φιλοδοξίες.
Η Νέα Σελήνη της Δευτέρας στον Τοξότη δείχνει για σένα ένα άνοιγμα σε μια υπόθεση που στο παρελθόν δεν προχώρησε, ενώ από την Τετάρτη ο αυστηρός Κρόνος περνά στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, μια θέση που για σένα σχετίζεται με τις κοινωνικές σου επαφές και τις φιλοδοξίες σου, καλώντας σε να αναλάβεις ευθύνες και να αποδείξεις την αξία σου και παράλληλα θα πρέπει να είσαι συνεπής σε ό,τι αναλαμβάνεις. Επίσης, την Πέμπτη και ο Ήλιος περνά στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, έτσι λοιπόν στο εξής έχεις τη στήριξη σημαντικών προσώπων.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η νέα θέση του Ήλιου και του Κρόνου σχετίζεται άμεσα με την καριέρα σου, μιας και πλέον θέλεις να καταφέρεις περισσότερα και να φανείς παραγωγικός. Από την Σάββατο και μετά, ο Ερμής ορθοδρομεί στον Τοξότη, έτσι οι νομικές ή διαδικαστικές υποθέσεις σου και οι επαφές σου με το εξωτερικό μπαίνουν και πάλι σε τροχιά κίνησης.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η Αφροδίτη βρίσκεται για λίγο ακόμη σε μια πιο φιλική θέση για το ζώδιό σου, και φέρνει την ανάγκη για περισσότερη εξωστρέφεια και οι φίλοι είναι στο πλευρό σου, ειδικά αν έχεις γεννηθεί από τα μέσα Απριλίου και μετά.

Σε σχέση
Αυτή είναι μια εβδομάδα σημαντικών αποφάσεων στο δεσμό σου και αλλαγών. Διαμορφώνεται γόνιμο έδαφος για να κάνεις ένα λαμπρό νέο ξεκίνημα με το άλλο σου μισό, να προσπεράσετε εμπόδια, να αφήσετε πίσω σας όλα αυτά που σας στεναχώρησαν και να κοιτάξετε μπροστά. Τελευταίως μπορεί να έχεις αισθανθεί πως δεν υπήρχε κοινό σημείο αναφοράς με το άλλο σου μισό, γι’ αυτό και δε θα διστάσεις να μιλήσεις ανοιχτά μαζί του. Η σχέση σου επανακαθορίζεται και δεν αποκλείεται να παρθούν αποφάσεις που θα σφραγίσουν το μέλλον σας, είτε αυτό σημαίνει να συγκατοικήσετε ή να επισημοποιήσετε τη σχέση σας.
Χωρίς σχέση
Αποφασίζεις να δεσμευτείς και να προχωρήσεις μπροστά τη ζωή σου. Έρχεσαι πιο κοντά με το άτομο που γνώρισες πρόσφατα ή υποδέχεσαι μια ολοκαίνουργια αγάπη στη ζωή σου. Επίσης, υπάρχει ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποφασίσεις να επανασυνδεθείς ξανά με ένα πρόσωπο από το παρελθόν σου και να δώσεις μια νέα ευκαιρία για να δεις αν αυτή τη φορά τα πράγματα θα πάνε καλύτερα. Το σίγουρο πάντως είναι πως τα ερωτικά σου θέματα έχουν κίνηση αυτή την εβδομάδα.

 

Αισιοδοξία και σταθεροποίηση.
Από την Τετάρτη εγκαινιάζεται ένα μεγάλο διάστημα όπου μπορείς πλέον να δεις τις διαδικαστικές υποθέσεις σου να τακτοποιούνται και τα σχέδιά σου να παίρνουν σάρκα και οστά. Παράλληλα την Πέμπτη ο Ήλιος περνά στον Αιγόκερω, μια θέση περισσότερο αισιόδοξη για σένα, δείχνοντας πως η τύχη είναι περισσότερο με το μέρος σου, ενώ ευνοείσαι σε υποθέσεις που σχετίζονται με το εξωτερικό, πρόσωπα που βρίσκονται μακριά ή σε διαδικαστικά ζητήματα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η Νέα Σελήνη της Δευτέρα στον Τοξότη φέρνει για σένα μια σημαντική ανάσα, ειδικά αν τα οικονομικά σου είχαν ταλαιπωρηθεί, ενώ από το Σάββατο μπορείς να δεις κάποιες οφειλές σου να μπαίνουν σε σειρά σταδιακά, ειδικά αν μέχρι τώρα είχες ιδιαίτερα μπερδεμένο πλαίσιο με τις οφειλές σου, τις επαφές με δάνεια ή τράπεζες, πρόσεξε όμως τις υποχρεώσεις σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Τρίτη και Τετάρτη προσπαθείς να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ενώ η Κυριακή είναι η καλύτερη ημέρα για να κάνεις τη φωνή σου να ακουστεί και να έχεις θετικά αποτελέσματα, γενικότερα όμως βρίσκεσαι σε μια πιο εσωστρεφή περίοδο στα αισθηματικά, που οι άλλοι σε πιέζουν με τις απαιτήσεις τους.

Σε σχέση
Μπορεί να νιώσεις πως δεν μπορείς να συνεννοηθείς με το έτερον ήμισυ και πως δεν εκπέμπετε στο ίδιο μήκος κύματος . Θα σου φανεί αρκετά δύσκολο να επικοινωνήσεις μαζί του, ακόμη και στα πιο απλά πράγματα της καθημερινότητας, και αυτό θα σου προκαλέσει εκνευρισμό και ανησυχία. Απέφυγε να αναφερθείς σε θέματα του παρελθόντος που προκάλεσαν τριβές αυτή την εβδομάδα, όσο κι αν σε τρώνε κάποια πράγματα και θες να τα βγάλεις από μέσα σου, καλύτερα να περιμένεις να τελειώσει αυτή η περίοδος και να το κάνεις όταν είναι καλύτερο το κλίμα .Συγκρατήσου και σκέψου διπλά πριν μιλήσεις, γιατί μπορεί να δημιουργήσεις περαιτέρω προβλήματα στο δεσμό σου, χωρίς να υπάρχει σοβαρός λόγος.

Χωρίς σχέση
Αυτή η εβδομάδα, σε βρίσκει σε φάση ερωτικής αναζήτησης, γι’ αυτό και δεν είναι καθόλου απίθανο να φλερτάρεις με δύο άτομα που σου αρέσουν και να μην μπορείς να πάρεις μια απόφαση. Δεν βιάζεσαι να καταλήξεις σε μια σχέση, γιατί τώρα αυτό που έχεις ανάγκη είναι να διασκεδάσεις λίγο ακόμη, χωρίς να δεσμευτείς και να δεχτείς περιορισμούς και ευθύνες. Αυτό προς τα έξω μπορεί να φαίνεται μπερδεμένο και γενικά να μην λείψουν κάποια σχόλια, στα οποία δε θα δώσεις καμία σημασία, καθώς εσένα όλη αυτή η κατάσταση σε κάνει να αισθάνεσαι ζωντάνια και τονώνει το Εγώ σου. Βέβαια φρόντισε να μην πεις πολλά και να μην δώσεις υποσχέσεις που μπορεί μετά να μετανιώσεις, αλλά ξεκαθάρισε από την αρχή την θέση σου.

 

 

Τα οικονομικά σε τάξη!
Η εβδομάδα αυτή σε καλεί να βάλεις τις βαθύτερες σκέψεις σου σε τάξη και από την Τετάρτη εγκαινιάζεται ένα μεγάλο διάστημα με την είσοδο του Κρόνου στον Αιγόκερω όπου καλείσαι να βάλεις σε τάξη και τις οικονομικές σου υποχρεώσεις, τις οφειλές και τις επαφές με δάνεια, τράπεζες, εφορίες κλπ. Παράλληλα, την Πέμπτη ο Ήλιος περνά επίσης στον Αιγόκερω, κάτι που για σένα δείχνει την ανάγκη για περισσότερο έλεγχο των καταστάσεων, αλλά κι ευκαιρίες για να δεις τις πραγματικές σου ανάγκες.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η νέα θέση του Ήλιου και του Κρόνου φέρνει σημαντικά νέα για τα οικονομικά σου, κυρίως σε επίπεδο οφειλών ή οικονομικών υποχρεώσεων. Επίσης, μην κάνεις βιαστικά βήματα την Πέμπτη, ακόμη κι αν τα οικονομικά ευνοούνται.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η Νέα Σελήνη της Δευτέρας στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων, δείχνει πως κάνεις μια νέα αρχή, όπως κι αν μεταφράζεται αυτό για σένα.Επίσης, η Αφροδίτη για λίγο ακόμα στον Τοξότη δίνει ώθηση, ειδικά αν έχεις γεννηθεί μετά τα μέσα Ιουνίου. Από την Σάββατο ο κυβερνήτης σου Ερμής ορθοδρομεί στον τομέα των αισθηματικών σου, φέρνοντας και πάλι ευκαιρίες για νέα πράγματα, νέα πρόσωπα, ή αναζωπύρωση μιας ήδη υπάρχουσας σχέσης που ταλαιπωρήθηκε.

Σε σχέση
Νιώθεις απίστευτη κούραση με τόσες υποχρεώσεις στην πλάτη σου και λίγο χρόνο να αφιερώσεις στον εαυτό σου αλλά και στο ταίρι σου. Αυτή την εβδομάδα κοιτάς να ξεκουραστείς σωματικά και ψυχικά και να δεχτείς την φροντίδα του αγαπημένου σου προσώπου. Επιδιώκεις να περάσετε περισσότερο χρόνο μαζί στο σπίτι και να ανανεώσετε το δεσμό σας. Βέβαια ένα θέμα που μπορεί να προκύψει σε ένα μέλος της οικογένειας σου, θα σου κλέψει λίγο χρόνο, αφού θα χρειαστεί τη βοήθεια σου και συ φυσικά δε θα το αρνηθείς, ακόμη κι αν αυτό σημαίνει πως αναβάλλεις κάποια σχέδια που είχες κάνει με το ταίρι σου. Προσπαθείς για νέες ισορροπίες μεταξύ οικογενειακών και προσωπικών θεμάτων, όσο η εβδομάδα φτάνει στο τέλος της, βρίσκεις τις λύσεις που χρειάζεσαι και που πρέπει να τις εφαρμόσεις άμεσα.

Χωρίς σχέση
Κατά πόσο η οικογένεια σου έχει επηρεάσει τις επιλογές σου στον ερωτικό τομέα; Μήπως ασυνείδητα προσπαθείς να εκπληρώσεις τις απαιτήσεις τους; Τώρα επανεξετάζεις τις επιλογές σου και κάνεις προσπάθειες να αποτινάξεις από πάνω σου τις επιρροές των άλλων, ανοίγοντας τον δρόμο ώστε να εκπληρώσεις αυτά που εσύ πραγματικά έχεις ανάγκη. Συνειδητοποιείς πως κάποιες οικογενειακές καταβολές ή παρελθοντικές εμπειρίες σε έχουν μπλοκάρει και κλείνεις χωρίς να το θες ευκαιρίες για να κάνεις κάτι καινούργιο. Ένα φιλικό σου άτομο θα φανεί εξαιρετικός σύμβουλος σε όσα σε απασχολούν και θα σου υποδείξει σωστούς τρόπους για να βάλεις μπρος τις αλλαγές που θες.

 

Οι άλλοι έχουν τον πρώτο λόγο στις εξελίξεις!
Η εβδομάδα αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική για σένα καθώς από την Τετάρτη ο Κρόνος περνά απέναντί σου, στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων, δείχνοντας αλήθειες και κάνοντας γερά ξεκαθαρίσματα ως προς τους ανθρώπους που έχεις δίπλα σου. την Πέμπτη ο Ήλιος περνά επίσης απέναντι από το ζώδιό σου, εγκαινιάζοντας ένα διάστημα όπου οι άλλοι φέρνουν ευχάριστες εξελίξεις και έχουν τον πρώτο λόγο στις αποφάσεις.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η Νέα Σελήνη της Δευτέρας στον τομέα των επαγγελματικών σου δείχνει πως τα πράγματα κινούνται προς μια καλύτερη κατεύθυνση στη δουλειά. Επιπλέον, ο Ερμής ορθοδρομεί στον Τοξότη από την Σάββατο και μετά, και τα πράγματα σταδιακά αποκαθίστανται στο πρόγραμμά κι εσύ ασχολείσαι με περισσότερη άνεση με τις λεπτομέρειες.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Δευτέρα και Τρίτη ασχολείσαι με τις βασικές σου ανάγκες, ενώ η Κυριακή δίνει ευκαιρίες για να έρθεις πιο κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα. Η νέα θέση του Ήλιου όμως φέρνει στο επίκεντρο τα ζητήματα καρδιές, με πολλές και σημαντικές ευκαιρίες, είτε είσαι ήδη σε σχέση αναζωπυρώνοντας το κλίμα, είτε είσαι ελεύθερος.

Σε σχέση
Η εβδομάδα επιφυλάσσει μπερδεμένα λόγια, μια ασυνεννοησία με το ταίρι σου και μια ένταση, την οποία μπορείς να αποφύγεις, αν λειτουργήσεις με διπλωματικό και ευέλικτο τρόπο ώστε να αποπροσανατολίσεις την κουβέντα και να μην θίξεις καθόλου θέματα που καίνε και δεν είσαι μπορείς να ξεκαθαρίσεις. Μπορεί κάτι που θα σου πει το έτερον ήμισυ να σε δυσαρεστήσει, ή, εσύ να πεις κάτι που θα του δημιουργήσει προβληματισμό , αλλά επειδή δε θα θες να χαλάσει το καλό κλίμα, θα συμπεριφερθείς σαν να μην έγινε τίποτα. Θα αποφύγεις τώρα να πάρεις αποφάσεις για το μέλλον της σχέσης σας, καθώς δεν είναι το κατάλληλο διάστημα και μπορεί να υπάρξουν έντονες διαφωνίες στον τρόπο που θέλει ο καθένας να αντιμετωπίσει ένα ζήτημα.

Χωρίς σχέση
Αρκετά ευνοϊκή για τις αισθηματικές σου υποθέσεις προμηνύεται αυτή η εβδομάδα. Διακατέχεσαι από μια έντονη διάθεση να επικοινωνήσεις, να φλερτάρεις και να συναντήσεις φίλους, αλλά και να γνωρίσεις νέο κόσμο. Στο δρόμο σου ίσως συναντήσεις ένα άτομο που θα σε προσελκύσει το άνετο στυλ του, το χιούμορ του και η γοητευτική προσωπικότητά του. Αν θες να καταλήξει κάπου όλο αυτό, φρόντισε να μην αναλωθείς σε συζητήσεις περί ανέμων και υδάτων, αλλά σε κάτι πιο προσωπικό. Παράλληλα, αν ήδη σε ενδιαφέρει κάποιο πρόσωπο, τώρα σου δίνεται η δυνατότητα να πας κοντά του και να ξεκινήσεις ένα ειδύλλιο που προβλέπεται αρκετά καυτό.

 

Θέλεις να πετύχεις τους στόχους σου.
Η Νέα Σελήνη της Δευτέρας σε μια ιδιαίτερα ευνοϊκή θέση για σένα, σε βοηθά να κάνεις επανεκκίνηση σε καταστάσεις που είχαν μείνει στάσιμες.. Επίσης, την Πέμπτη ο κυβερνήτης σου Ήλιος περνά στον τομέα του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με την καθημερινότητά σου, πράγμα που σημαίνει πως είσαι περισσότερο παραγωγικός, τακτοποιώντας εκκρεμότητες, ακόμη κι αν κάνεις κινήσεις για να βελτιώσεις την υγεία σου. Επίσης, από την Σάββατο μπορείς να δεις τα δημιουργικά σου σχέδια να προχωρούν και πάλι καθώς ο Ερμής ορθοδρομεί στον Τοξότη, ειδικά αν το τελευταίο διάστημα είχες συναντήσεις εμπόδια.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Από την Τετάρτη ξεκινά ένα μεγάλο διάστημα υποχρεώσεων σε επαγγελματικό επίπεδο, αλλά για πολλούς που αναζητούν εργασία ενδεχομένως να φέρει και ευκαιρίες, με την είσοδο του Κρόνου στον Αιγόκερω.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Επίσης, η προαναφερθείσα Νέα Σελήνη, δείχνει και μια σημαντική ευκαιρία στα αισθηματικά ή σε θέματα που αφορούν τα παιδιά, αν είσαι γονιός, ενώ η Αφροδίτη στον τομέα των ερωτικώνν σου και φέρνει ένα πιο ευχάριστο κλίμα στα αισθηματικά σου, αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο. Του δευτέρου πιέζεσαι έντονα από καταστάσεις στο σπίτι και την οικογένεια και είναι προτιμότερο να μην πάρεις παρασύρεσαι από τις ανασφάλειές σου

Σε σχέση
Η εβδομάδα επιφυλάσσει μπερδεμένα λόγια, μια ασυνεννοησία με το ταίρι σου και μια ένταση, την οποία μπορείς να αποφύγεις, αν λειτουργήσεις με διπλωματικό και ευέλικτο τρόπο ώστε να αποπροσανατολίσεις την κουβέντα και να μην θίξεις καθόλου θέματα που καίνε και δεν είσαι μπορείς να ξεκαθαρίσεις. Μπορεί κάτι που θα σου πει το έτερον ήμισυ να σε δυσαρεστήσει, ή, εσύ να πεις κάτι που θα του δημιουργήσει προβληματισμό , αλλά επειδή δε θα θες να χαλάσει το καλό κλίμα, θα συμπεριφερθείς σαν να μην έγινε τίποτα. Θα αποφύγεις τώρα να πάρεις αποφάσεις για το μέλλον της σχέσης σας, καθώς δεν είναι το κατάλληλο διάστημα και μπορεί να υπάρξουν έντονες διαφωνίες στον τρόπο που θέλει ο καθένας να αντιμετωπίσει ένα ζήτημα.

Χωρίς σχέση
Αρκετά ευνοϊκή για τις αισθηματικές σου υποθέσεις προμηνύεται αυτή η εβδομάδα. Διακατέχεσαι από μια έντονη διάθεση να επικοινωνήσεις, να φλερτάρεις και να συναντήσεις φίλους, αλλά και να γνωρίσεις νέο κόσμο. Στο δρόμο σου ίσως συναντήσεις ένα άτομο που θα σε προσελκύσει το άνετο στυλ του, το χιούμορ του και η γοητευτική προσωπικότητά του. Αν θες να καταλήξει κάπου όλο αυτό, φρόντισε να μην αναλωθείς σε συζητήσεις περί ανέμων και υδάτων, αλλά σε κάτι πιο προσωπικό. Παράλληλα, αν ήδη σε ενδιαφέρει κάποιο πρόσωπο, τώρα σου δίνεται η δυνατότητα να πας κοντά του και να ξεκινήσεις ένα ειδύλλιο που προβλέπεται αρκετά καυτό.

 

Ώρα να δείξεις τα ταλέντα σου.
Η Νέα Σελήνη της Δευτέρας στον Τοξότη φέρνει για σένα μια ανανέωση στραμμένο στο σπίτι και την οικογένεια, ενώ από την Τετάρτη ξεκινά ένα διάστημα που τα σχέδιά σου σταθεροποιούνται, χάρη στη νέα, ευνοϊκή θέση που έχει ο Κρόνος ως προς το ζώδιό σου, κλείνοντας μια περίοδο περιορισμών και στερήσεων, που ξεκίνησαν πριν δυόμιση χρόνια. Την Πέμπτη επίσης ο Ήλιος περνά στον Αιγόκερω, μια εξαιρετική θέση για σένα, που τονίζει τη δημιουργική σου πλευρά και σε κάνει να ασχολείσαι περισσότερο με τα σχέδιά σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Υπάρχει εύνοια στον τομέα της καθημερινότητας και των επαγγελματικών σου, φέρνοντας χαμόγελα και πιο ευχάριστη ρουτίνα, το κλίμα όμως με συναδέλφους, υφιστάμενους, πελάτες ή προμηθευτές, μοιάζει κάπως ηλεκτρισμένο, ενώ τα έσοδα είναι πιο περιορισμένα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Από το Σάββατο και μετά μπορείς να δεις σημαντική βελτίωση, ειδικά αν υπήρξαν έντονες υποθέσεις που σε προβλημάτισαν στο σπίτι και την οικογένεια, μιας κι ο Ερμής επιστρέφει στην ορθή του φορά σε αυτόν τον τομέα του ωροσκοπίου σου. Παράλληλα, από την Κυριακή περνάς πιο ανέμελες στιγμές.

Σε σχέση
Ο ερωτισμός ανάμεσα σε σένα και το έτερον ήμισυ θα είναι πολύ έντονος και θα έχετε ευκαιρίες να περάσετε όμορφα και να ανανεώσετε τη σεξουαλική σας ζωή, αρκεί να μην αναφερθείτε σε οικονομικά θέματα, που μπορεί να αποτελέσουν την αιτία για να χαλάσει το καλό κλίμα. Επίσης, μπορεί να σε πιάσουν οι ανασφάλειες σου και να σου βγει μια υπερπροστατευτικότητα ή καταπίεση προς το ταίρι σου, προκειμένου εσύ να νιώσεις ασφάλεια, ωστόσο δεν πρέπει να το παρακάνεις αλλά να μιλήσετε μαζί για αυτά που σε ανησυχούν και να του δώσεις χρόνο και χώρο να εκφραστεί.

Χωρίς σχέση
Σταματάς να σκέφτεσαι τι θα γίνει μετά και παίρνεις το θάρρος να πλησιάσεις το πρόσωπο που σου αρέσει. Αρπάζεις κάθε ευκαιρία και τολμάς να ρισκάρεις, έχοντας πλήρη επίγνωση πως τα πράγματα μπορεί να μην πάνε όπως τα έχεις σχεδιάσει. Έχεις περισσότερη αποφασιστικότητα και θέλεις να αλλάξεις την κατάσταση που επικρατεί στα ερωτικά σου για αυτό παίρνεις δραστικές πρωτοβουλίες. Αν δεν υπάρχει τίποτα στον ορίζοντα, τώρα μπορεί να παρουσιαστεί μια εξαιρετική ευκαιρία σε επαγγελματικό χώρο. Το άτομο που θα γνωρίσεις θα υπερκαλύπτει τις προσδοκίες σου αν και στην αρχή δεν θα είναι και πολύ εύκολα τα πράγματα. Εσύ βέβαια δε θα πτοηθείς , αντιθέτως θα σου φανεί σαν πρόκληση όλο αυτό και θα κινηθείς με πιο δραστικά βήματα.

Ακολούθησε τους κανόνες.
Η Νέα Σελήνη της Δευτέρας σε μια φιλική θέση προς το ζώδιό σου δίνει μια ευκαιρία για επαφές, συμφωνίες και συζητήσεις. Επίσης, την Πέμπτη ο Ήλιος περνά στον Αιγόκερω, μια θέση που για σένα δείχνει ότι το σπίτι και την οικογένεια είναι πλέον πιο σημαντικά και ασχολείσαι περισσότερο με τους οικείους, υπάρχει όμως παράλληλα μια ανάγκη για σιγουριά και θαλπωρή. Επιπλέον, από την Σάββατο το κλίμα γίνεται πιο βοηθητικό για τις επαφές σου, συμβόλαια, συμφωνίες, αλλά και για να επικοινωνήσεις πιο άνετα τις ιδέες σου στο κοντινό σου περιβάλλον.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Το διάστημα αυτό σε καλεί να είσαι πιο προσεκτικός στις επαφές σου στο εργασιακό περιβάλλον, ενώ τα οικονομικά είναι ένα μεγάλο «αγκάθι» καθώς λειτουργεί σαν τροχοπέδη που δεν σε αφήνει να υλοποιήσεις τα θέλω σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η Αφροδίτη και ο ορθόδρομος πλέον Ερμής (από το Σάββατο και μετά) βρίσκονται σε φιλική θέση για αναθερμαίνοντας το κλίμα και φέρνοντας ευχάριστες στιγμές, ενώ από την Τετάρτη εγκαινιάζεται ένα μεγάλο διάστημα όπου γίνονται πολλά ξεκαθαρίσματα στο σπίτι ή την οικογένεια, κι εσύ είναι πιθανό να κληθείς να αναλάβεις ευθύνες στο οικείο περιβάλλον, με την είσοδο του Κρόνου στον Αιγόκερω.

Σε σχέση
Δίνεις μεγαλύτερη έμφαση στον εαυτό σου και εστιάζεις στην προσωπική σου απόλαυση και κάλυψη αναγκών, καθώς το προηγούμενο διάστημα εστίασες αποκλειστικά στον αγαπημένο σου και πήγες πίσω κάποια θέλω σου. Αναλαμβάνεις αρχηγικό ρόλο μέσα στη σχέση σου και σου δίνεται η δυνατότητα να θέσεις τα θεμέλια για να πραγματοποιήσεις όλα αυτά που πάντα ήθελες. Με το ταίρι σου αν και θα υπάρξουν κάποια καβγαδάκια, θα μπορέσεις να καταφέρεις να κάνει αυτά που θέλεις εσύ. Στον σεξουαλικό τομέα θα κοιτάξεις να ανανεώσεις το πάθος μεταξύ σας αλλά και να διεκδικήσεις την ικανοποίηση, αν τελευταίως είχε κάπως παγώσει το συγκεκριμένο θέμα.

Χωρίς σχέση
Θα εξετάσεις με μεγάλη προσοχή την κατεύθυνση που θες να ακολουθήσεις στα αισθηματικά σου, καθώς σου έχουν παρουσιαστεί ήδη κάποιες ευκαιρίες, και δε θα βιαστείς να πάρεις κάποια απόφαση που μελλοντικά θα σε απογοητεύσει. Ίσως υπάρχει ένα άτομο που σου εκδηλώνει συνεχώς το ενδιαφέρον του και περιμένει από εσένα το επόμενο βήμα, αλλά όσο κι αν νιώθεις έντονη έλξη, κάτι σου λέει να περιμένεις. Φυσικά να ακούσεις την διαίσθηση σου, γιατί ποτέ δεν πέφτει έξω. Κατά τα’ άλλα, εσύ θα κοιτάξεις να περάσεις καλά, να ξεκουραστείς και να το ρίξεις λίγο έξω.

Μην αφήνεις εμμονές να δυσκολεύουν τις σχέσεις σου.
Η εβδομάδα αρχίζει με εσένα να προσπαθείς να τακτοποιήσεις τις υποθέσεις σου τη Δευτέρα, ενώ με τον Άρη στο ζώδιό σου είσαι με το πόδι στο γκάζι συνεχώς! Από την Τετάρτη ένα μεγάλο διάστημα σταθεροποίησης των υποθέσεών σου με πολλές ευκαιρίες κι επικερδείς συμφωνίες, ενώ παίρνεις και σημαντική ανάσα στα οικονομικά, με την είσοδο του Κρόνου στον Αιγόκερω, ενώ την Πέμπτη ο Ήλιος περνά επίσης στον Αιγόκερω, μαρτυρώντας πως βρίσκεις στήριξη σε όσα σε απασχολούν στο κοντινό σου περιβάλλον.


ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Τα πιο σημαντικά νέα της εβδομάδας όμως είναι θετικά και αφορούν το πορτοφόλι σου, καθώς η Νέα Σελήνη της Δευτέρας φέρνει θετικό έδαφος για τα έσοδά σου, από την Σάββατο άλλωστε ο Ερμής ορθοδρομεί στον τομέα των οικονομικών σου, δίνοντας τέλος σε μια περίοδο καθυστερήσεων κι εμποδίων, προλογίζοντας ένα διάστημα που κινείσαι σαφώς πιο άνετα, αρκεί σαφώς να διδάχτηκες από τα λάθη που έγιναν στο παρελθόν.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Βρίσκεσαι σε μια πιο εσωστρεφή περίοδο στα αισθηματικά, καθώς εστιάζεις σε εκείνα που λείπουν κι όχι σε εκείνα που έχεις, έρχεσαι όμως πιο κοντά στα πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος Τετάρτη και Πέμπτη, ενώ την Πέμπτη και το Σάββατο αποφεύγεις τεχνηέντως οτιδήποτε σε περιορίζει.

Σε σχέση
Αυτή την εβδομάδα δε θα αφήσεις καμία ευκαιρία ανεκμετάλλευτη να βγεις έξω με το άλλο σου μισό, να πάτε μαζί σε κάποια κοινωνική εκδήλωση και γενικότερα να ανακατευτείτε με κόσμο. Άλλωστε οι έξοδοι και οι κοινωνικές συγκεντρώσεις είναι κάτι που λατρεύεις και απαιτείς –πάντα με ευγενικό τρόπο- το ταίρι σου να σε ακολουθεί. Ίσως είχατε κλειστεί στο σπίτι αρκετά λόγω διάφορων υποχρεώσεων και θα θελήσεις να διασκεδάσεις περισσότερο και να επαναφέρεις το στοιχείο της καλοπέρασης στο δεσμό σου.

Χωρίς σχέση
Θα υπάρχει έντονη επιθυμία να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα και να ψάξεις νέους χώρους για να έρθεις σε επαφή με νέα άτομα , να ζήσεις νέες εμπειρίες, να διευρύνεις τον κύκλο των επαφών σου και να αναζωογονηθείς απ' όλες τις απόψεις. Το επικοινωνιακό σου ταλέντο, οι καλοί τρόποι σου και η ευχάριστη παρουσία σου σε καθιστά πόλο έλξης για το αντίθετο φύλο. Αποκτάς νέους και πολλούς θαυμαστές, και έχεις ευκαιρίες για να φλερτάρεις, να διασκεδάσεις και αν το επιθυμήσεις εσύ να απολαύσεις ένα νέο έρωτα που σου προσφέρεται. Το μόνο σίγουρο είναι πως αυτήν την εβδομάδα περνάς καλά και τονώνεται η αυτοπεποίθησή σου.

 

Ερωτηματικά στις διαπροσωπικές σχέσεις.
Η Νέα Σελήνη της Δευτέρας στο ζώδιό σου, που επηρεάζει ακόμη περισσότερο όσους έχουν γενέθλια αυτές τις μέρες, δίνει σου μια σημαντική ευκαιρία για όσα έχεις κοπιάσει. Από την Πέμπτη ο Ήλιος εγκαταλείπει το ζώδιό σου και περνά στον Αιγόκερω, κάτι που για σένα δείχνει την ανάγκη για περισσότερη σταθερότητα, ενώ από την Σάββατο και μετά ο Ερμής στο ζώδιό σου επιστρέφει σε ορθή φορά, βάζοντας τέλος σε μια περίοδο όπου οι υποθέσεις σου δεν προχωρούσαν, είχες υπαναχωρήσεις ή επιστροφές στα παλιά για να βρεις λύσεις. Μπορείς λοιπόν να βρεις λύσεις και να κάνεις νέα ξεκινήματα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Έρχονται σημαντικά νέα για τα οικονομικά σου, ενώ από την Τετάρτη ο Κρόνος εγκαταλείπει το ζώδιό σου και περνά στον τομέα των οικονομικών σου, καλώντας σου σε ξεκαθαρίσματα και εκλογίκευση του τρόπου με τον οποίο λειτουργείς σε αυτόν τον τομέα, είναι σίγουρα πιο άνετη θέση πάντως από αυτή που είχε ως τώρα!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η Αφροδίτη βρίσκεται για λίγο ακόμη στο ζώδιό σου και φέρνει φλερτ, επαφές και περισσότερη κινητικότητα. Από την άλλη, Τετάρτη και Πέμπτη κάνεις κοινωνικές επαφές, ενώ Παρασκευή και Σάββατο μπορείς να δεις την τύχη να σου χαμογελά καθώς είσαι πιο εξωστρεφής.

Σε σχέση
Δεν ήρθε ακόμη η κατάλληλη στιγμή για να βγάλεις συμπεράσματα και να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για την πορεία του δεσμού σου. Ένα ταρακούνημα, μια συζήτηση σε κλίμα έντασης, κάποια παράπονα θα προκύψουν από το ταίρι σου και θα σε κάνουν να αναθεωρήσεις τη στάση σου αλλά και να λάβεις υπόψιν σου ζητήματα που δεν αφορούν τόσο το σεξ ή τα συναισθήματα, αλλά πρακτικά θέματα που σχετίζονται με την καθημερινότητά σας. Ίσως οι εντάσεις που θα προκληθούν να πηγάζουν από μια καχυποψία εκ μέρους του και εσύ θα πρέπει να εντοπίσεις μήπως κάνεις κάποιο λάθος άθελα σου και του δημιουργείς αυτή την εντύπωση.

Χωρίς σχέση
Κρατάς μια πιο εσωστρεφή στάση στα ερωτικά σου και δεν αποκαλύπτεις τις προθέσεις σου και τα αισθήματα σου. Μπορεί να σου αρέσει κάποιο πρόσωπο πάρα πολύ, αλλά διστάζεις να δείξεις ένα σημάδι για να σε πλησιάσει. Ουσιαστικά δεν έχεις ξεκάθαρη εικόνα για το αν σε βλέπει φιλικά ή ερωτικά, είναι κάπως μπερδεμένα τα μηνύματα που εκπέμπει. Γι αυτό και συ θα θελήσεις να το ψάξεις λίγο παραπάνω προτού κάνεις βήματα για να πας κοντά του. Από την άλλη δεν αποκλείεται να γνωρίσεις και ένα νέο άτομο, πανέξυπνο και γοητευτικό που θα φέρει έναν αέρα μυστηρίου στη ζωή σου.

Τα γενέθλιά σου ξεκινούν!
Η εβδομάδα αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική για σένα καθώς, παρότι στο ξεκίνημά της ασχολείσαι με τους άλλους, από την Τετάρτη εγκαινιάζεται η είσοδος του κυβερνήτη σου Κρόνου στο ζώδιό σου που θα φέρει τα αποτελέσματα των ενεργειών σου, ανάλογα με τις πράξεις σου, θετικές ή αρνητικές, εγκαινιάζοντας παράλληλα ένα μεγάλο διάστημα που αναλαμβάνεις υποχρεώσεις. ο Ήλιος την Πέμπτη περνά επίσης στο ζώδιό σου, εγκαινιάζοντας την περίοδο των γενεθλίων σου και σε φέρνει στο επίκεντρο των εξελίξεων ώστε να υλοποιήσεις όσα σχεδίαζες ως τώρα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
H Νέα Σελήνη της Δευτέρας σε καλεί να προετοιμάσεις τις κινήσεις σου στο επόμενο διάστημα, ακόμη κι αν κινείσαι σε πιο μυστικά επίπεδα., καθώς οι στόχοι που έχεις θέσει, ίσως πιέσουν το πορτοφόλι σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Ο Ήλιος περνώντας στο ζώδιό σου σε κάνει να λάμψεις, ειδικά αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου. Από την Σάββατο όμως ο Ερμής επιστρέφει στην ορθή του φορά, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείς να συλλέξεις τις κατάλληλες πληροφορίες που χρειάζεσαι για τα επόμενα βήματά σου, φρόντισε όμως να μην δίνεις λαβές για δυσμενή σχόλια.

Σε σχέση
Μπορεί να μην είσαι και στα καλύτερα σου λόγω του ότι έχεις διάφορα να ανοιχτά πεδία στη ζωή σου που πρέπει να αντιμετωπίσεις και αυτό σου προκαλεί μια κυκλοθυμική συμπεριφορά. Δε θα πρέπει όμως να ξεσπάς στο ταίρι σου και να βρίσκεις δικαιολογίες για να τσακωθείτε για ακόμη μια φορά, διότι δεν σου φταίει σε κάτι. Εκτός αν σε ενοχλεί μια συμπεριφορά ή στάση που κρατάει, τότε το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να του μιλήσεις με ειλικρίνεια. Το ταίρι σου μπορεί να μην ξέρει πώς να σου φερθεί και να έχει δημιουργηθεί ένα περίεργο κλίμα μεταξύ σας. Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου, άφησε να σε πλησιάσει και να μοιραστεί το βάρος σου, θα σε ανακουφίσει.

Χωρίς σχέση
Έχεις πληγωθεί από μια παλιά σου σχέση, της οποίας τα τραύματα ακόμη έχουν μείνει ανοιχτά, ή δεν αντέχεις άλλο τη μοναξιά και σε πιάνει μια απελπισία. Μπορεί να φταίει ένα συγκεκριμένο άτομο που σε ενδιαφέρει, αλλά δε βλέπεις φως και δεν ξέρεις τι να κάνεις. Η αλήθεια είναι πως ο υπερβολικός συναισθηματισμός που σε έχει κατακλύσει, είναι ο χειρότερος σύμβουλος. Βρες χρόνο για να ηρεμήσεις και να σκεφτείς πιο καθαρά και λογικά το τι συμβαίνει. Μπορεί να έχεις μια καχύποπτη στάση απέναντι σε μια νέα γνωριμία που θα προκύψει, αλλά αν αφήσεις τα πράγματα να κυλήσουν απ μόνα τους και ελέγξεις λίγο τις αντιδράσεις σου, οι εξελίξεις θα σε ανακουφίσουν.

 

Θέλεις να αποδράσεις από την καθημερινότητα και να ξεκουραστείς.
Η Νέα Σελήνη της Δευτέρας σε καλεί να θέσεις νέους στόχους χωρίς να διστάζεις από μικροεμπόδια, ενώ από την Τετάρτη γίνεται η είσοδος του Κρόνου στον Αιγόκερω, κάτι που για σένα μεταφράζεται σαν μια μακρά περίοδο που αντιμετωπίζεις φοβίες, ενοχές, ανασφάλειες και γενικότερα ότι σου κρατά πίσω. Την Πέμπτη ο Ήλιος περνά στο προηγούμενο ζώδιο από το δικό σου, πράγμα που σημαίνει πως περνάς σε μια περίοδο με περισσότερη εσωστρέφεια, ενώ καλείσαι να σχεδιάζεις προσεκτικά το επόμενο βήμα σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Είσαι ιδιαίτερα παραγωγικός στο εργασιακό περιβάλλον σου την Δευτέρα, εντούτοις αυτή η εβδομάδα δοκιμάζει τις αντοχές σου στην καριέρα και είναι προτιμότερο να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις, καθώς μπορεί να προκύψουν ρήξεις που δεν έχεις υπολογίσει.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η Αφροδίτη για λίγο ακόμη σε φιλική θέση για το ζώδιό σου φέρνει εύνοια στα προσωπικά, φλερτ, γνωριμίες κι ευκαιρίες. Επίσης, από την Σάββατο, ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή φορά στον Τοξότη, έτσι μπορείς να δεις συλλογικές ή ομαδικές προσπάθειες που μέχρι τώρα δεν έδιναν το επιθυμητό αποτέλεσμα, να προχωρούν και μάλιστα με τον καλύτερο τρόπο.

Σε σχέση

Θα έχεις μια εβδομάδα με έντονη διάθεση και θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις πράγματα με το ταίρι σου που θα φέρουν ανανέωση στο δεσμό σας. Μπορείς να μιλήσεις τώρα για πράγματα που παλιότερα αποτέλεσαν πηγή συγκρούσεων και να τα ξεκαθαρίσεις, να βάλεις μπρος σχέδια που αναβλήθηκαν και να οργανώσεις κάποιες δραστηριότητες ή μια κοντινή εξόρμηση ώστε να περάσεις περισσότερο χρόνο με το άλλο σου μισό. Το ερωτικό σου κρεβάτι φυσικά θα περάσει από αλλαγές καθώς τώρα θα θελήσεις να πειραματιστείς και να βρεις από κοινού με το ταίρι σου νέους τρόπους σεξουαλικής ικανοποίησης ξεφεύγοντας από τη ρουτίνα.

Χωρίς σχέση
Τα ερωτικά σου σε απασχολούν έντονα αυτή την περίοδο και είσαι σε θέση να αναλάβεις πρωτοβουλίες για να πετύχεις τις επιθυμητές εξελίξεις. Πιο συγκεκριμένα σε αγχώνει ένα πρόσωπο που γνώρισες πρόσφατα και θέλεις να υπάρξει συνέχεια μεταξύ σας. Θα συζητήσεις με ένα φιλικό σου πρόσωπο για όλα αυτά , το οποίο θα σου πει την άποψη του για κάποιο λάθος χειρισμό που πιστεύει ότι κάνεις και θα σου δώσει ωφέλιμες συμβουλές για να μπορέσεις να δεις εξελίξεις στην κατάσταση που σε απασχολεί. Και αν δεν υπάρχει τίποτα στα ερωτικά σου κι ακόμη ψάχνεις το πρόσωπο που θα σου κάνει το κλικ, άνοιξε τα μάτια σου και παρατήρησε τι συμβαίνω στο περιβάλλον σου. Υπάρχει εδώ και καιρό κάποιο πρόσωπο που σε θέλει και ψάχνει τρόπους να σε πλησιάσει και εσύ δεν το έχεις αντιληφθεί.

 

Πετυχαίνεις στόχους, παρά την πίεση.
Από την Τετάρτη ο Κρόνος αφήνει πίσω του την πιεστική θέση που είχε μέχρι τώρα για το ζώδιό σου και περνά στον Αιγόκερω, εγκαινιάζεται λοιπόν ένα πιο άνετο διάστημα με ευκαιρίες για σταθεροποίηση και ταυτόχρονα ξεκαθαρίζεις στόχους, αλλά και φίλους, ως προς το κατά πόσο μπορούν να είναι μέρος της ζωής σου και να έχουν θετική έκβαση. Παράλληλα, την Πέμπτη ο Ήλιος περνά επίσης στον Αιγόκερω, μια ευνοϊκή θέση για σένα, που βοηθά στην επικοινωνία σου, αλλά ταυτόχρονα δίνει και πιο πρόσφορο έδαφος στις προσπάθειές σου, καθώς πετυχαίνεις στόχους.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η Νέα Σελήνη της Δευτέρας στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου αγγίζει άμεσα τον τομέα της καριέρας σου, φέρνοντας μια νέα σελίδα. από την Σάββατο ο Ερμής ορθοδρομεί και πάλι στον τομέα της καριέρας σου, δίνοντάς σου σημαντικές δυνατότητες όπου μέχρι τώρα συναντούσες εμπόδια. Παρόλα αυτά, τα οικονομικά σου ακόμη απέχουν αρκετά από τη σταθεροποίηση.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Έρχεσαι πλέον πιο κοντά στα φιλικά σου άτομα, που φέρνουν εύνοια στα προσωπικά, κάνεις περισσότερα φλερτ και καταφέρνεις περισσότερα μέσα από συλλογικές προσπάθειες, όμως η Αφροδίτη βρίσκεται για λίγο ακόμη στον Τοξότη, φέρνοντας πιο μπερδεμένες καταστάσεις στα προσωπικά.

Σε σχέση
Το ταίρι σου ίσως σου κάνει κάποια παράπονα πως έχεις αλλού το μυαλό σου και πως βάζεις τη σχέση σας σε δεύτερη μοίρα. Η αλήθεια είναι ότι σε έχει απορροφήσει τελευταίως η δουλειά σου αρκετά. Μπορεί βέβαια αυτό να μην στο πει ευθέως, αλλά να το υπονοήσει με τη στάση του, οπότε εσύ δε θα πρέπει να βιαστείς να βγάλεις αυθαίρετα συμπεράσματα γιατί δεν έχει σκοπό να τσακωθείτε απλώς να σου υπενθυμίσει πως υπάρχει στη ζωή σου… Βέβαια πρέπει να καταλάβεις πως χρειάζεται να ρυθμίσεις εκ νέου τον χρόνο σου για να μπορέσεις να ισορροπήσεις ανάμεσα σε επαγγελματικές και προσωπικές απαιτήσεις. Αυτό ακριβώς θα αρχίσεις να κάνεις για να μπορέσεις να αφιερώσεις πιο πολύ χρόνο στο άλλο σου μισό και να του δείξεις πόσο σημαντική και απαραίτητη είναι η παρουσία του στη ζωή σου.

Χωρίς σχέση
Δεν θα είναι καθόλου απίθανο να σε καταβάλλει μια μελαγχολία αυτή την εβδομάδα, γιατί κάποια συναισθήματα που έχεις για ένα πρόσωπο έχουν παραμείνει σε πλατωνικό επίπεδο και βλέπεις να μην προχωρά η κατάσταση μεταξύ σας. Ίσως να μην έχει έρθει ακόμη η κατάλληλη στιγμή ή απλά δεν είναι για σένα και πρέπει να σταματήσεις να ελπίζεις και να κατέβεις από το ροζ συννεφάκι. Κάνε υπομονή και δες πως θα εξελιχθούν τα πράγματα. Ίσως πάρεις τις κατάλληλες πληροφορίες που θα ξεκαθαρίσουν το μυαλό σου και θα ξέρεις από κάποιο σημείο και μετά τι πρέπει να κάνεις, να το παλέψεις ή να το αφήσεις.