Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο 13/11 - 19/11 με την Νίνα Μπούκη!
Απο Victus Magazine
Δημοσιεύθηκε: 10 April 2017

Οικονομικές κινήσεις τρίτων σε ευνοούν! 
Η εβδομάδα αυτή είναι πιο σταθεροποιητική για σένα από τη μία, από την άλλη όμως κινείται σε πιο φρενήρεις ρυθμούς και έχεις πολλά ερωτηματικά για πρόσωπα και καταστάσεις. Δευτέρα και Τρίτη ασχολείσαι περισσότερο με ζητήματα των άλλων που είναι σε εκκρεμότητα, ενώ το σαββατοκύριακο μπορείς να δεις το ποτήρι «μισογεμάτο».

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ 
Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό φέρνει για σένα μια σημαντική ανάσα, ειδικά αν τα οικονομικά σου είχαν ταλαιπωρηθεί, καθώς μπορεί να προλογίζεται η επιστροφή χρημάτων που σου οφείλονταν, πρόσεξε όμως τις υποχρεώσεις σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ 
Ο κυβερνήτης σου Άρης από τον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων σε κάνει πιο εριστικό προς το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ενώ σε δυσμενή όψη με τον Πλούτωνα δείχνει πως παίζεται παιχνίδι εξουσίας στα προσωπικά και η σκακιέρα είναι στην πλάτη σου. Γενικότερα όμως έχεις ευκαιρίες για ευχάριστες στιγμές που δεν περίμενες ειδικά αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο. 

Σε σχέση 
Αναμένεται να βιώσεις μία πολύ δύσκολη εβδομάδα , με τη σχέση σου να περνάει μια περίεργη αλλά καθοριστική δοκιμασία. Αυτό το τεστ αντοχής ίσως δείξει πόσο γερά θεμέλια έχει η σχέση και ποια είναι τα πραγματικά κίνητρα και οι αληθινές επιθυμίες του καθενός. Δεν αποκλείεται αυτή η δοκιμασία να προκύψει εξαιτίας της επανεμφάνισης ενός προσώπου από το παρελθόν σου το οποίο θα ταράξει τα νερά στη σχέση σου. Σίγουρα όμως αυτή η δοκιμασία θα κρίνει την συνέχεια ή το τέλος αυτής της σχέσης.

Χωρίς σχέση 
Αυτή την εβδομάδα τα ερωτικά σου θα μπουν σε δεύτερη μοίρα, καθώς οι βασικές σου προτεραιότητες θα επικεντρωθούν σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με το επαγγελματικό σου κομμάτι ή με θέματα που απασχολούν την οικογένεια σου. Βέβαια, όσο κι αν πιστεύεις πως δε σε απασχολεί να γνωρίσεις κάποιο νέο πρόσωπο, το κάρμα θα σου δείξει πως αν είναι να έρθει κάποιο πρόσωπο στη ζωή σου, θα έρθει με τον πιο αναπάντεχο τρόπο. Και ακόμα και να μην θέλεις να προχωρήσεις, το συναίσθημα θα είναι τόσο έντονο που δε θα μπορείς με τίποτα να το αγνοήσεις.

 

 

Με το βλέμμα στις διαπροσωπικές σχέσεις σου. 
Η εβδομάδα αυτή είναι αρκετά ευχάριστη για σένα, κυρίως χάρη στις κινήσεις που κάνουν οι άλλοι, άλλωστε είσαι σε μια περίοδο που οι άλλοι έχουν τον πρώτο λόγο στις εξελίξεις. Το ξεκίνημα της εβδομάδας επίσης σε φέρνει πιο κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα και δίνει ώθηση σε δημιουργικά σχέδια που ετοίμαζες.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ 
Ακόμη κι αν ταλαιπωρείσαι με έξοδα που δεν είχες υπολογίσει, βρίσκεις λύσεις και τακτοποιείς οφειλές κι υποχρεώσεις. Τα μέσα της εβδομάδας είναι βοηθητικά για να βάλεις σε τάξη εκκρεμότητες πρακτικής φύσης, στη δουλειά.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ 
Η Αφροδίτη απέναντί σου σε κάνει πιο εκδηλωτικό, με αυξημένη ερωτική διάθεση, ακόμη κι αν υπάρχουν διενέξεις με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Επίσης, η Νέα Σελήνη του Σαββάτου στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων, δείχνει πως κάνεις μια νέα αρχή αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, όπως κι αν μεταφράζεται αυτό για σένα. 

Σε σχέση 
Στο διάστημα αυτών των ημερών θα υπάρξει η δυνατότητα μέσω συζητήσεων που θα κάνεις με το ταίρι σου να βρείτε από κοινού τη λύση ενός ακανθώδους ζητήματος το οποίο για καιρό ταλάνιζε τη σχέση σας και ίσως να αποτελούσε απειλή για την εξέλιξή της. Μέσα από τα λόγια που θα ειπωθούν θα τεθούν νέες βάσεις οι οποίες θα εξασφαλίσουν την ομαλή πορεία της σχέσης σου. Φρόντισε όμως να τηρήσεις τις υποσχέσεις που θα δώσεις στο ταίρι σου, διαφορετικά η μη τήρηση τους θα σε εκθέσει ανεπανόρθωτα.

Χωρίς σχέση 
Η αδράνεια στα αισθηματικά σου φαίνεται πως αυτή την εβδομάδα τείνει να υποχωρήσει μέσω των ευκαιριών που θα σου δοθούν πάνω σε κάποιες καινούργιες γνωριμίες που θα προκύψουν. Βέβαια η θετική σου διάθεση είναι κάτι που θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο αυτό το ευνοϊκό κλίμα και δεν αποκλείεται κάποιο από τα πρόσωπα που θα σε προσεγγίσουν να κρατάει το κλειδί που θα ανοίξει νέους ορίζοντες στα αισθηματικά σου.

 

 

Μια ευχάριστη αλλαγή στην καθημερινότητά σου. 
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας αυτής μπορείς πιο εύκολα να τακτοποιήσεις όλα αυτά που βρίσκονται στη μέση σε πρακτικό επίπεδο, και λειτουργούν σαν εμπόδιο στην καθημερινότητά σου. Τρίτη και Τετάρτη όμως μπορείς να δεις τα δημιουργικά σου σχέδια να προχωρούν.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ 
Η Νέα Σελήνη του Σαββάτου στον τομέα των επαγγελματικών σου δείχνει πως τα πράγματα κινούνται προς μια καλύτερη κατεύθυνση στη δουλειά, θυμήσου όμως ότι οι βιαστικές κινήσεις δεν λείπουν.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ 
Προσπαθείς να φανείς χρήσιμος εκεί που σε χρειάζονται, όμως τα αισθηματικά δεν είναι η πιο σημαντική προτεραιότητα, καθώς είσαι σε περίοδο που αλλάζεις τον τρόπο που λειτουργείς συνολικά. Παράλληλα όμως ο κυβερνήτης σου Ερμής απέναντι από το ζώδιό σου σε δυσαρμονική όψη με τον Ποσειδώνα φέρνει απογοητεύσεις και ψέματα για τους γεννημένους το δεύτερο δεκαήμερο, ενώ το σαββατοκύριακο σε φέρνει πιο κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. 

Σε σχέση 
Το ταίρι σου μπορεί να είναι πιο πολύ εστιασμένο σε θέματα επαγγελματικά ή οικογενειακά και εσύ να αρχίσεις να νιώθεις ότι παραγκωνίζεσαι και ότι περνάς σε δεύτερη μοίρα . Μην κρατάς μέσα σου πράγματα που θα επιτείνουν την συναισθηματική απόσταση και θα φέρουν ψυχρότητα, αλλά μίλα με το άλλο σου μισό ξεκάθαρα για τα αισθήματα και τις ανησυχίες σου. Σιγά σιγά, καθώς η εβδομάδα φτάνει στο τέλος της, θα επανακτήσεις την αίσθηση του δεσίματος μαζί του και θα κάνετε σημαντικές συζητήσεις που θα σε καθησυχάσουν. 

Χωρίς σχέση 
Αυτό το διάστημα ίσως να προσπαθείς να ξεχάσεις και να κόψεις τους δεσμούς με το παρελθόν σου, όμως ακόμη πονάς και ραγίζει η καρδιά σου. Οι μνήμες ενός προσώπου από το παρελθόν σε εμποδίζουν να χαράξεις ένα νέο δρόμο παρά το γεγονός ότι ένα μέρος του εαυτού σου θέλει να απαλλαχτεί από την ερωτική νοσταλγία και να ψάξει μια νέα αγκαλιά. Κρίνεται απαραίτητο να κάνεις ένα ξεκαθάρισμα και να μην αφήσεις το παρελθόν να επηρεάζει το παρόν σου.

 

Περισσότερα χαμόγελα κι ευχάριστες στιγμές! 
Από τις πιο σύνθετες εβδομάδες αυτή για σένα, καθώς ενώ υπάρχουν έντονες καταστάσεις που σε πιέζουν, εσύ βρίσκεις διέξοδο και λύσεις σε όσα σε προβληματίζουν. Ειδικότερα, η Νέα Σελήνη του Σαββάτου σε μια ιδιαίτερα ευνοϊκή θέση για σένα, σε βοηθά να κάνεις επανεκκίνηση σε καταστάσεις που είχαν μείνει στάσιμες.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ 
Βρίσκεις υποστηρικτές στα δύσκολα και δεν ξεμένεις εντελώς από χρήματα, ωστόσο μέσα στην καθημερινότητά σου δεν λείπουν και οι παρανοήσεις. Έχεις θέσει όμως ασφαλιστικές δικλείδες, βάλε όμως και χρήματα στην άκρη γιατί θα σου χρειαστούν αργότερα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ 
Η Αφροδίτη στον Σκορπιό φέρνει με αγαπημένα πρόσωπα κοντά σου κι ανεβάζει το ερωτικό θερμόμετρο, ενώ ο Άρης από τον Ζυγό σε δυσμενείς πλανητικούς σχηματισμούς, δείχνει έντονο κλίμα στο σπίτι ή την οικογένεια. Επίσης, η προαναφερθείσα Νέα Σελήνη, δείχνει και μια σημαντική ευκαιρία στα αισθηματικά ή σε θέματα που αφορούν τα παιδιά, αν είσαι γονιός.

Σε σχέση 
Χαρμόσυνα γεγονότα και ευχάριστες εξελίξεις δίνουν νέα πνοή στον έρωτα και φέρνουν ολική ανανέωση στο δεσμό σου. Μπορεί να επισημοποιήσεις ή να ανανεώσεις ριζικά τη σχέση σου. Το ερωτικό βαρόμετρο θα είναι στα ύψη, χάρη στην ιδιαίτερα παιχνιδιάρικη και ερωτική διάθεση του άλλου σου μισού που θα σε παρασύρει σε στιγμές πάθους. Ο έρωτας βιώνεται δυνατά, αμοιβαία και με ενθουσιασμό. Εκπλήξεις και μετακινήσεις θα συμβάλλουν στο να ξεφύγετε λίγο από τα συνηθισμένα. 

Χωρίς σχέση 
Αυτή την εβδομάδα θα καταφέρεις να εκπληρώσεις ένα διακαή σου πόθο, να γνωρίσεις ένα νέο έρωτα ή να ξεκινήσεις φλερτ με κάποιο άτομο που έχεις βάλει εδώ και καιρό στο ερωτικό σου στόχαστρο. Μπαίνεις δυναμικά σε ένα ερωτικό παιχνίδι που θα απογειώσει την καθημερινότητα σου και θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σου. Κερδίζεις την προσοχή του ατόμου που έχεις εστιάσει το ενδιαφέρον σου ή γνωρίζεις ένα νέο πρόσωπο που σε ενθουσιάζει και ξεκινάς μια πολύ δημιουργική σχέση.

 

Το σπίτι και η οικογένεια σε απασχολούν. 
Το βλέμμα σου αυτή την εβδομάδα είναι στραμμένο στο σπίτι και την οικογένεια, ενώ εσύ είσαι αποφασισμένος να διορθώσεις καταστάσεις που δεν λειτουργούν, είτε αυτό αφορά καταστάσεις, είτε πρόσωπα του οικείου περιβάλλοντος. Άλλωστε, η Νέα Σελήνη του Σαββάτου στον Σκορπιό φέρνει για σένα μια ανανέωση σε αυτούς τους τομείς, μείνε μακριά από υπερβολές!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ 
Περιόρισε όσο μπορείς τα έξοδα αυτό το διάστημα, καθώς η στρόφιγγα των εσόδων είναι πιο κλειστή, και μπορεί να ξεμείνεις χωρίς να το είχες υπολογίσει. Τέλος, το ξεκίνημα της εβδομάδας κάνεις κινήσεις που σχετίζονται με το πορτοφόλι σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ 
Τρίτη με Τετάρτη μπορείς πιο άνετα να κάνεις επαφές και να επικοινωνήσεις τις ιδέες σου στον περίγυρό σου, ενώ το σαββατοκύριακο έχεις ευκαιρίες για ευχάριστες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα, μολονότι τα αισθηματικά δεν είναι η πρώτη σου προτεραιότητα αυτό το διάστημα, αν δεν πρόκειται για κάτι σταθερό και σίγουρο. Δεν λείπουν όμως κι οι ευχάριστες στιγμές για τους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο. 

Σε σχέση 
Η εβδομάδα αυτή περιλαμβάνει έντονες συγκινήσεις και αυξημένο ρομαντισμό. Ο δεσμός σου βρίσκεται σε φάση θετικής αναδημιουργίας, τα συναισθήματα ισχυροποιούνται και έρχεσαι πιο κοντά με το άλλο σου μισό. Εκδηλώνεις όσα αισθάνεσαι και βρίσκεις την επιθυμητή ανταπόκριση από το άλλο σου μισό. Προς το τέλος της εβδομάδας δε θα λείψουν συζητήσεις που αφορούν το μέλλον και την εξέλιξή της σχέσης σας. 

Χωρίς σχέση 
Αυτές τις μέρες θα μπεις σε μια διαδικασία συνειδητοποίησης για την προσωπική σου ζωή που θα έχει ως αποτέλεσμα να διαπιστώσεις ξαφνικά πως υπάρχει ένα άτομο στην ζωή σου που εμφανίζεται ως φιλικό πρόσωπο το οποίο αποσκοπεί σε μια ερωτική σχέση μαζί σου. Αυτό το άτομο δεν εκδηλώνεται ακόμα γιατί θεωρεί πως το έδαφος δεν είναι ακόμα πρόσφορο για κάτι τέτοιο.

 

Οι γύρω σου σε χρειάζονται. 
Εν μέσω μιας βοηθητικής περιόδου, η εβδομάδα αυτή λειτουργεί ως «μαξιλαράκι» για σένα και τις υποθέσεις σου, αφού βρίσκεις συμμάχους στις προσπάθειες που καταβάλλεις. Ειδικότερα, η Νέα Σελήνη του Σαββάτου σε μια φιλική θέση προς το ζώδιό σου δίνει μια ευκαιρία για επαφές, συμφωνίες και συζητήσεις, πρόσεξε όμως να αποφύγεις επιπόλαιες κινήσεις, όπως δείχνει κι η δυσμενή όψη του απατηλού Ποσειδώνα με τον κυβερνήτη σου Ερμή, σε θέση κόντρα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ 
Μέχρι την Τετάρτη ασχολείσαι εντονότερα με τα θέματα που σχετίζονται με το πορτοφόλι, ενώ ο Άρης σε πιεστική θέση του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με το χρήμα, συνεχίζει να φέρνει έξοδα αλλά και εμπόδια.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ 
Η Αφροδίτη από μια θέση φιλική για το ζώδιό σου φέρνει θετικότερο κλίμα στα προσωπικά σου χάρη σε εξόδους ή μικρές αποστάσεις που κάνεις, ενώ το ξεκίνημα της εβδομάδας αυτής θέτεις τις δικές σου ανάγκες ως προτεραιότητα. Την Κυριακή όμως έχεις μια ευκαιρία στο σπίτι ή την οικογένεια. 

Σε σχέση 
Η εβδομάδα φέρνει αλλαγές και εξελίξεις που στην αρχή σε προβληματίζουν αλλά θα εξελιχθούν πολύ καλά για σένα. Το ταίρι σου θα εστιάσει στην βελτίωση της μεταξύ σας σχέσης και θα σου δείξει σταδιακά μια πιο θερμή αντιμετώπιση. Η σχέση σου θα περάσει σε ένα διαφορετικό στάδιο και τα γεγονότα θα σε οδηγήσουν στο να πάρεις κάποιες αποφάσεις που θα μπορέσεις να πάρεις προς τα τέλη της εβδομάδας και αφορούν μια συγκατοίκηση και ό,τι συνεπάγεται στο να αρχίσει η σχέση σου να σοβαρεύει με την καλή έννοια. 

Χωρίς σχέση 
Εντός της εβδομάδας θα αρχίσεις να παρατηρείς μια ξαφνική κινητικότητα στα ερωτικά σου. Άτομα σου μιλάνε και δείχνουν ενδιαφέρον να σε γνωρίσουν καλύτερα. Η εξέλιξη θα εξαρτηθεί από εσένα. Οι ευκαιρίες πάντως σου δίνονται. Τέλος, πολύ πιθανό να λάβεις κάποιο μήνυμα από άτομο με το οποίο άφησες στη μέση ένα φλερτ και πλέον σου δίνεται η ευκαιρία, αν θέλεις να υπάρξει συνέχεια.

 

Άκου τις βαθύτερες και ουσιαστικότερες ανάγκες σου. 
Η Δευτέρα σε βρίσκει πιο εσωστρεφή ενώ αντίθετα, την Τρίτη είσαι εξωστρεφής με τη Σελήνη στο ζώδιό σου και μπορείς να δεις τις υποθέσεις να προχωρούν και να σταθεροποιούνται μέσα από τις δικές σου προσπάθειες. Γενικότερα όμως θα κληθείς να αντιμετωπίσεις και κάποιες πιεστικές καταστάσεις που σχετίζονται με το σπίτι ή την οικογένεια, ειδικά αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο που επηρεάζεται περισσότερο από τη δυσμενή όψη του Πλούτωνα με τον Άρη στο ζώδιό σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ 
Τα πιο σημαντικά νέα της εβδομάδας όμως είναι θετικά και αφορούν το πορτοφόλι σου, καθώς η Νέα Σελήνη του Σαββάτου φέρνει θετικό έδαφος για τα έσοδά σου, πρόσεξε όμως τα έξοδα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ 
Σε γενικές γραμμές τα αισθηματικά σου κινούνται σε πιο σταθερή βάση, αν είσαι ήδη σε σχέση, αυτό το διάστημα όμως για τους ελεύθερους δείχνει πως έχουν πιο έντονη την ανάγκη για συναντήσεις. Τα μέσα της εβδομάδας όμως είναι θετικά για σένα, ενώ το σαββατοκύριακο κάνεις διαδρομές και επαφές! 

Σε σχέση 
Αυτή την εβδομάδα θα έχεις την ευκαιρία να οργανώσεις μία εκδρομή με το ταίρι σου που θα σας ανανεώσει εσωτερικά και τους δυο και θα μπορέσετε να χαλαρώσετε παρέα. Περάστε λίγο χρόνο μαζί μακριά από τα προβλήματα της καθημερινότητα ώστε να αλλάξετε λίγο την ρουτίνα σας και να θυμηθείτε τα ωραία του πρώτου καιρού της σχέσης σας και αυτό είναι κάτι που θα αναθερμάνει τη μεταξύ σας κατάσταση. 

Χωρίς σχέση 
Ξεκινάς την εβδομάδα σου με μια αισιόδοξη, χαρούμενη και ανάλαφρη διάθεση. Η επιθυμία για έρωτα και περιπέτεια θα είναι ισχυρή και θα αποφασίσεις να ανοίξεις τα φτερά σου προς νέες άγνωστες κατευθύνσεις, αφήνοντας πίσω το παρελθόν σου. Ίσως τώρα είναι η στιγμή που ξεπερνάς μια παλαιότερη σχέση που σε πλήγωσε και νιώθεις έντονα την ανάγκη για κάτι καινούργιο. Μια γνωριμία πάνω σε ταξίδι ή με κάποιο πρόσωπο από μακρινό μέρος είναι εξαιρετικά πιθανή.

 

Μια σημαντική ευκαιρία. 
Η εβδομάδα αυτή κινείται σε ιδιαίτερα βοηθητικό πλαίσιο, το οποίο κορυφώνεται με τη Νέα Σελήνη του Σαββάτου στο ζώδιό σου, που επηρεάζει ακόμη περισσότερο όσους έχουν γενέθλια αυτές τις μέρες, δίνοντάς σου μια σημαντική ευκαιρία για όσα έχεις κοπιάσει, πρόσεξε όμως καθώς οι παρορμητικές κινήσεις πρέπει να έχουν και σταθερές βάσεις για να προχωρήσουν.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ 
Το σαββατοκύριακο ασχολείσαι περισσότερο με τα οικονομικά σου, αρκεί να μην προσπερνάς τις λεπτομέρειες στις οφειλές σου. Τα οικονομικά όμως είναι το πιο «θολό» σου σημείο γι’ αυτή την εβδομάδα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ 
Η Αφροδίτη συνεχίζοντας την πορεία της στο δικό σου ζώδιο συνεχίζει να αυξάνει τη γοητεία σου, ωστόσο ο Άρης δυσμενώς τοποθετημένος στο προηγούμενο ζώδιο από το δικό σου, σε προειδοποιεί για πολύ έντονο παρασκήνιο. Το ξεκίνημα της εβδομάδας όμως, μπορείς να δεις φίλους.

Σε σχέση 
Θα πρέπει να προσέξεις πολύ τη ζήλια σου και την κτητικότητά σου αυτές τις μέρες, ειδικά στα μέσα της εβδομάδος, γιατί είναι μεγάλη η πιθανότητα να πυροδοτήσεις εντάσεις ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου. Δεν αποκλείεται όμως το ταίρι σου να δείξει κτητική διάθεση απέναντι σου και να νιώσεις πίεση που θα εκδηλωθεί μέσα από νεύρα, μισόλογα και εριστική διάθεση. Σε αυτή τη σχέση παίζονται παιχνίδια ισχύος και εγωισμού, αλλά το ζητούμενο δεν είναι ποιος έχει πάνω χέρι ή όχι, γιατί σε αυτές τις περιπτώσεις δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Προσπάθησε λοιπόν να δεις με διαφορετικό μάτι τα πράγματα για να αποφύγεις ακόμα μεγαλύτερες συγκρούσεις.

Χωρίς σχέση 
Θα έχεις την δυνατότητα αυτή την εβδομάδα να κάνεις μια γνωριμία με ένα άτομο μεγαλύτερης ηλικίας από εσένα. Αυτό το άτομο θα έχει μια σταθερότητα στην ζωή του και στις απόψεις του , κάτι το οποίο που θα σου δημιουργήσει πολύ θετικές εντυπώσεις. Επίσης με τον τρόπο που θα σε διεκδικήσει θα διαπιστώσεις στη πορεία πως ενώ μπορεί στην αρχή εσείς να το είδες κάπως σαν παιχνίδι όλο αυτό, τελικά να είναι κάτι πολύ πιο σοβαρό από όσο νόμιζες.

 

Προετοιμάζοντας το επόμενο βήμα. 
Αυτή την εβδομάδα συνεχίζεις να υπολογίζεις με όση περισσότερη ακρίβεια μπορείς τις επόμενες κινήσεις σου, βοηθώντας σε ώστε να δεις τις βαθύτερες αιτίες πίσω από τον τρόπο που λειτουργείς. Επίσης, η Νέα Σελήνη του Σαββάτου σε καλεί να προετοιμάσεις τις κινήσεις σου στο επόμενο διάστημα, ακόμη κι αν κινείσαι σε πιο μυστικά επίπεδα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ 
Οι συνεργάτες σου έχουν πολλές απαιτήσεις από σένα, ενώ είναι προτιμότερο να δείξεις περισσότερη ευελιξία σε θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά σου ή τις επαφές σου με σημαντικά πρόσωπα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ 
Το κλίμα στα προσωπικά είναι πιο μπερδεμένος, ειδικά αν είσαι γεννημένος το δεύτερο δεκαήμερο, που ο Ερμής βρίσκεται δυσμενώς τοποθετημένη για τις δικές σου ημερομηνίες με τον απατηλό Ποσειδώνα, δείχνοντας πως τα πράγματα δεν είναι στην πραγματικότητα όπως νομίζεις ότι είναι. Το ξεκίνημα της εβδομάδας όμως είναι εξαιρετικό για να δεις φίλους και το σαββατοκύριακο σε βρίσκει να πρωταγωνιστείς στις εξελίξεις. Μην ξεχνάς όμως πως είναι καιρός και για ξεκαθαρίσματα. 

Σε σχέση 
Αυτή την εβδομάδα θα διαπιστώσεις πως έχει έρθει η ώρα να βάλεις φρένο σε οτιδήποτε γίνεται μέσα στην σχέση και νοιώθετε πως σε πληγώνει και σε κάνει να αισθάνεσαι μειονεκτικά. Αν νιώσεις πως έχεις προσπαθήσει περισσότερο από όσο σου επιτρέπουν οι δυνατότητες σου και παρολαυτά εξακολουθεί να μην υπάρχει επικοινωνία με το ταίρι σου ,τότε θα πρέπει να μπεις στη διαδικασία να δώσεις ένα τέλος σε μια κατάσταση που δεν προχωράει άλλο. 

Χωρίς σχέση 
Στο διάστημα αυτών των ημερών θα μπεις σε μια εσωτερική διαδικασία και θα κάνεις μια αυτοαξιολόγηση στις επιθυμίες σου όσον αφορά τον έρωτα. Μέσα από αυτή την διαδικασία θα βρεις πράγματα που ως τώρα εμπόδιζαν τη χαρά και την ευτυχία σου. Σε πρακτικό επίπεδο θα νοιώσεις πως όποιο άτομο σε φλερτάρει δεν ταιριάζει με τα κριτήριά σου ή μπορεί να είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό.

 

Ολοκληρώνεις στόχους, με φίλους στο πλευρό σου. 
Μια ιδιαίτερα διφορούμενη εβδομάδα, καθώς μπορείς να δεις στόχους για τους οποίους είχες κοπιάσει να υλοποιούνται, ενώ σημαντικοί φίλοι είναι στο πλευρό σου. Δευτέρα και Τρίτη όμως κάποια εγχειρήματα απαιτούν από σένα περισσότερη προσήλωση στις λεπτομέρειες, χωρίς αυτό να είναι αρνητικό. Επιπλέον, η Νέα Σελήνη του Σαββάτου σε καλεί να θέσεις νέους στόχους χωρίς να διστάζεις από μικροεμπόδια.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ 
Τα οικονομικά σου είναι σε τροχιά κίνησης, θα πρέπει να δείξεις όμως περισσότερες αντοχές στα επαγγελματικά και κυρίως στο πρόγραμμα της δουλειάς σου, χωρίς να αμελείς την υγεία σου. Η Τρίτη είναι εξαιρετική για να δείξεις τα ταλέντα σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ 
Η Αφροδίτη σε φιλικό ζώδιο προς το δικό σου δείχνει πως στα προσωπικά σου τα πράγματα κινούνται με ταχύτερους ρυθμούς, ωστόσο ο Άρης σε θέση κόντρα σε κάνει να εκρήγνυσαι από θυμό, όσο προχωράμε προς το τέλος της εβδομάδας. Το σαββατοκύριακο επίσης έχεις ανάγκη να ξεκουραστείς και να αποφορτιστείς από την κουραστική καθημερινότητα. 

Σε σχέση 
Την εβδομάδα αυτή θα εξετάσεις την σχέση σου προσεκτικά και θα αξιολογήσεις τις συμπεριφορές του άλλου σου μισού. Με αυτό τον τρόπο θα διαπιστώσεις αν σου είναι πραγματικά πιστό και αν αξίζει να είστε μαζί. Κάποιο φιλικό σου πρόσωπο θα είναι δίπλα σου σε όλη αυτή την διαδικασία ή μπορεί μέσω κάποιων συμβούλων να πάρεις κάποιες θετικές κατευθύνσεις στο πως να χειριστείς την κατάσταση. 

Χωρίς σχέση 
Αυτές τις μέρες θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις χρόνο με τους φίλους σου και αυτό θα σε κάνει να ανέβεις ψυχολογικά. Μέσα από δικές τους παρέες θα κάνεις μια γνωριμία που αρχικά θα πιστέψεις πως είναι φιλική. Αυτό το άτομο όμως που θα σε πλησιάζει φιλικά στην αρχή θα διαπιστώσεις σύντομα πως έχει εντελώς διαφορετικές βλέψεις για εσένα.

 

Μπορείς να βελτιώσεις την εικόνα που οι άλλοι έχουν για σένα. 
Αυτή την εβδομάδα έχεις εστιάσει περισσότερο σε αυτά που πρέπει να κάνεις, αλλά τα πράγματα κυλούν αρκετά ευχάριστα, κυρίως στα μέσα της εβδομάδας που έχεις περισσότερο την τύχη με το μέρος σου για τα εγχειρήματά σου, πρόσεξε όμως να μην παρασυρθείς σε υπερβολές.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ 
Η Νέα Σελήνη του Σαββάτου στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου αγγίζει άμεσα τον τομέα της καριέρας σου, ειδικά αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου, φέρνοντας μια νέα σελίδα. Θυμήσου όμως ότι θα πρέπει να είσαι επιμελής και να μην παρασύρεσαι σε απερισκεψίες που θα σε μπλέξουν σε μπελάδες.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ 
Έχεις την ανάγκη να δείχνουν καλά τα πράγματα προς τα έξω, γεγονός είναι πάντως ότι τα αισθηματικά σου δεν είναι η πρώτη σου προτεραιότητα και νιώθεις κάποια απόσταση, φυσική ή συναισθηματική, ανάμεσα σε σένα και στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Το σαββατοκύριακο όμως βλέπεις φίλους και γενικότερα οι φίλοι αυτό το διάστημα παίζουν σημαντικό ρόλο, υπάρχει όμως και σημαντικό παρασκήνιο. 

Σε σχέση 
Το ταίρι σου ίσως αποκτήσει την αίσθηση πως κάτι του κρύβεις, γεγονός που σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να ισχύει ή εσύ να αρχίσεις να ανησυχείς ότι σου κρύβει κάτι. Η έλλειψη εμπιστοσύνης, οι ανασφάλειες και οι φόβοι θα διαταράξουν το δεσμό σου και θα φέρουν στο προσκήνιο θέματα που νόμιζες πως είχαν κλείσει. Παράλληλα θα υπάρξουν κρυφά φλερτ από κάποιο τρίτο πρόσωπο, αλλά πρόσεχε γιατί μπορεί να αποτελέσουν τη χαριστική βολή για το δεσμό σου αν αποκαλυφθούν. Εξέτασε με προσοχή τι είναι αυτό χαλάει το δεσμό σου και κινήσου με διπλωματία, αποφεύγοντας εντάσεις, τσακωμούς και κατηγορίες που δε θα βοηθήσουν καθόλου. 

Χωρίς σχέση 
Μυστικές συνευρέσεις, αινιγματικότητα και περίπλοκες καταστάσεις προμηνύονται αυτή την εβδομάδα. Ο έρωτας παίζει περίεργα παιχνίδια και εσύ βρίσκεσαι σε μια κατάσταση μπερδεμένη που δεν ξέρεις πως θα διαχειριστείς. Ίσως ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σου, αλλά θα πρέπει να κρατηθεί μυστικό για κάποιο διάστημα. Αν έχεις γνωρίσει κάποιο πρόσωπο πρόσφατα, θα αντιληφθείς κάποια πράγματα που θα κλονίσουν την εμπιστοσύνη σου και θα αναθεωρήσεις τη στάση σου.

 

Ένα εγχείρημα τώρα ευδοκιμεί. 
Η εβδομάδα αυτή είναι θετική για σένα, καθώς παρά την όποια πίεση έχεις με το επαγγελματικό περιβάλλον σου, ο Δίας σε ευνοϊκή θέση σου δίνει ευκαιρίες και βλέπεις με πιο κατασταλαγμένη ματιά τα πιστεύω και τις θέσεις σου. Παράλληλα, η Νέα Σελήνη του Σαββάτου στον Σκορπιό δείχνει για σένα ένα άνοιγμα σε μια υπόθεση που στο παρελθόν δεν προχώρησε.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ 
Εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες για έσοδα που θα σου παρουσιαστούν την Πέμπτη, ενώ μπορείς και πιο άνετα να τακτοποιήσεις τις οφειλές σου. Είναι προτιμότερο όμως να αποφύγεις τις συγκρούσεις με πρόσωπα κύρους.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ 
Ο Ερμής σε θέση κόντρα δέχεται δυσμενή όψη από τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου και φέρνει πιο μπερδεμένες καταστάσεις στα προσωπικά, ενώ το ξεκίνημα της εβδομάδας προσπαθείς να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ακόμα κι αν το τοπίο είναι θολό. Το σαββατοκύριακο κάνεις κοινωνικές επαφές και γενικότερα, είναι μια καλή στιγμή να δείξεις τα ταλέντα σου. 

Σε σχέση 
Αυτή την εβδομάδα εστιάζεις στο δεσμό σου και στο ταίρι σου και θα εκμεταλλευτείς κάθε ευκαιρία για να δεθείτε πιο πολύ. Η κατανόηση που θα δείξεις σε πολλά και η διάθεσή σου να ακούσεις αυτά που πραγματικά θέλει να σου πει το ταίρι σου και η έντονη εκφραστικότητα των συναισθημάτων του για σένα, θα έχουν θετικό αποτέλεσμα. Ο έρωτας όσο περνά ο καιρός μετατρέπεται σε μια βαθιά αγάπη. 

Χωρίς σχέση 
Επανεξετάζεις τα θέλω και τις ανάγκες σου, κάνεις μια ανασκόπηση σε όσα έχουν συμβεί μέχρι στιγμής και προσπαθείς να θεραπεύσεις πληγές που ενισχύουν την καχυποψία σου απέναντι σε κάτι καινούργιο. Οι κινήσεις ενός ατόμου δε θα περάσουν απαρατήρητες από εσένα, αλλά αφήνεις το χρόνο να κυλά βασανιστικά αργά. Κοιτάζεις κάθε λεπτομέρεια και εξετάζεις εξονυχιστικά και σχολαστικά αν αξίζει ο κόπος να δώσεις συνέχεια. Ίσως θα ήταν καλύτερα να χαλαρώσεις και να αφεθείς στις εξελίξεις, χωρίς να βασανίζεις το μυαλό σου με το τι γίνεται, τι θα μπορούσε να γίνει ή τι μπορεί να μην γίνει.