O Mr. Virus πάει κκκάμπινγκ! SAY WHAAAT?
Απο Mr. Virus
Δημοσιεύθηκε: 20 August 2016

Που και πως να τσατιρώσεις για να είσαι κύριος ακόµα τζαι στα κάκκαφα!

Άλοοο! Πώς πάει το καλοκαίρι σας ως τωρά; Χάλια; Χάλια; Ωραιότατα! Έτσι, για να µεν νιώθω µόνος µου! Εµπήκε επιτέλους ο Αύγουστος τζαι ως Κυπραίος ορίτζιναλ της τελευταίας στιγµής άνοιξα τον κουκουµά µου, εσήκωσα πάνω τα χαλάκια του αυτοκινήτου, εκοίταξα µέσα στις αναµεσιές του καναπέ τζαι στις κωλότζεπες των παντελονιών µου πέρκι έβρω πεταξούµενα ριάλια για να δω πού θα πάω φέτος διακοπές! Αλλά guess what? Αν τα οικονοµικά µου ήταν τα οικονοµικά µιας χώρας, ένα πράµα θα ήταν σίουρο.. ούλλοι µας θα ήµασταν φιτ γιατί απλούστατα θα ήµασταν νηστιτζοί! Όµως, ούτε φέτος επτοήθηκα..
Τι τζαι αν δεν εκατάφερα ούτε φέτος να πάω µια Μύκονο, τι τζαι αν δεν εξόρτωσα να πάω έναν Άγιο Μαυρίκιο ή έστω έναν Άγιο Θεόδωρο Λάρνακας για ψάρι ρε φίλε, είµαι περήφανος γιατί εκατόρθωσα να πάω έστω για κάµπινγκ στην Πόλη Χρυσοχούς τζαι, για να είµαι ειλικρινής, εν ήταν τόσο χάλια όσο το περίµενα! Γι’ αυτό, ετοίµασά σας ένα οδηγό επιβίωσης τσατιρκού, γιατί όπως τζαι να το κάµουµε τζαι η φτώχεια θέλει καλοπέραση! 
Καλή η Γαλλο-Ιταλική Ριβιέρα, εν λέω, αλλά σαν το camping στην Κύπρο εν θα έβρετε! Αρκεί βεβαια να µεν πάτε να στήσετε το τσατίρι σας δίπλα που τους εξής τύπους κατασκηνωτών:

Τύπος 1 - Το ζεύγος Trikkis Palace: Νοµίζω εκαταλάβατε! Τούτο εν το τσατίρι του αρχοντοχώρκατου! Πώς θα το αναγνωρίσεις;  Έξω έβαλε χαλάκι ‘Welcome’, µέσα κρέµεται ένας πολυέλαιος τζαι δίπλα εν παρκαρισµένη µια Μπι Εµ Ντάµπλουγιου 318. Καλό θα ήταν να µείνεις γενικά µακριά του επειδή την νύχτα έσιει το πολλά πρόχειρο να κάψει ολόκληρο το δάσος στην προσπάθεια του να ανάψει ένα φιδάκι για τα κουνούπια!  Εν µπορεί να τρώεται η κυρία Ανδρούλλα µε την µάσκα νυκτός τζαι τα αγγούρκα πας την φάτσα της! It’s annoying!

Τύπος 2 - Ο πολύτεκνος και ΣΙΑ: ∆αµέ µπορώ να δείξω κατανόηση, αλλά έλεος ρε µάστρε! Μπορεί η πούγκα σου να µεν σε παίρνει να πάρεις διακοπές τα 6 κοπελλούθκια, την γεναίκα τζαι την πεθερά σου ως τον Πρωταρά, αλλά βάλε τάξη! Πώς θα τον αναγνωρίσεις; Θα δεις 5 χιλιόµετρα σχοινιού πάνω στα δέντρα µε ττόρους της Kellogg’s, φανέλες µε στάµπες του τύπου ‘Πανίκκος, Υλικά Οικοδοµής «η Ωραία Άλωνα», µε βρακούθκια του spiderman τζαι της Barbie, τζαι φυσικά µε το εφτάπορτο το Ισούζου παρκαρισµένο που κάτω που τους ευκάλυπτους τζαι µε την πεθερά µέσα να ακούει την ‘Ώρα του Εθνοφρουρού’ στο ΡΙΚ! Ήµαρτον!

Τύπος 3 - Η µαστουροπαρέα: Τούτη εν η κατηγορία ‘Noo Woman noo cry’! Έπιασες το οξά ακόµα; Πώς θα τους αναγνωρίσεις; Καταρχάς θα µυρίζει κρουσµένο η περιοχή.. τζαι εν αναφέρουµαι σε καµένους ευκάλυπτους αλλά σε κάτι άλλο! Άµαν τύχει, οι τύποι καπνίζουν τζαι ρίγανη! Επίσης θα ακούεις νον-στοπ Μποµπ Μάρλεϊ τζαι θα κάµνεις οφθαλµόλουτρο θαυµάζοντας αξούριστες φάτσες µε µαλλιά ράστα.. άρα βράστα! Συνέχισε να γυρέφκεις για άλλο τοπούι γιατί άµαν λήψει η ρίγανη µπορεί να καπνίσουν τζαι καµιά τερατσιά...

Τύπος 4 - Ο κλαρινοκατασκηνωτής: Ο Νεοκυπραίος του κάµπινγκ! Μπορεί η κρίση να τον ετσάκκισε, µπορεί να κυκλοφορεί ακόµα µε Μερσέντες Μπενζ που εν καταχρεωµένη στην τράπεζα τζαι να βάλλει πεζίνα που τα Κατεχόµενα, αλλά ο τύπος είναι κυριλλέ! Πώς θα τον αναγνωρίσεις; Καταρχάς εκότσαρε την γεννήτρια πάνω στο αυτοκίνητο τζαι επατένταρε το τσατίρι πιντώνοντας µέσα air condition 9000 Μπι Τι Γιου! Επίσης, έστησε πλαστική πισίνα µε βατήρα έξω που το τσατίρι του και µίνι κιόσκι µε παγκάκια, τραπεζάκια, ψυγείο της coca cola τζαι διάφορα άλλα σκατάκια για να µπορεί το απόγευµα να απολαµβάνει το ηλιοβασίλεµα του πίνοντας την σανγκριά και τα µοχίτο του ‘λάικ ε µπος’!

Τύπος 5 - Τα χωριατόπαιδα: Enough said! Οι άνθρωποι παίρνουν το χωρκό στην θάλασσα! Πώς θα τους αναγνωρίσεις; Καταρχάς κάµνουν πιο πολύ θόρυβο τζαι που τον παγωτάρη που γυρίζει τα µεσηµέρκα µέσα στις γειτονιές την ώρα που τζοιµάσαι! Στήνουν πυραµίδες µε ττενεκκούθκια της ΚΕΟ τζαι έχουν µόνιµα µια φουκού να ξεκαπνίζει! Θέλεις να µάθεις τζι’ άλλα για να µείνεις µακριά τους; Αν κάµεις το λάθος πάντως, µεν σε πιάσει πανικός την νύχτα αν σούζεται το τσατίρι σου, γιατί δίπλα η Μαίρη από τους Καπέδες κάµνει πελλαρούες µε τον εγκέλαδο που ακούει στο όνοµα Χαµπάκης από τον Πύρκο! Εσηκώστηκε η τρίχα µου!

Τελικά εµείς ετσατιρώσαµε µόνοι µας! Ήβραµε µια ωραιότατη λαξιά, εδήσαµεν τον Μπλάκκι κάτω που την σκιά, εστρώσαµε τα αφρολέξ µας, ανοίξαµε τα 4G µας και τις πτυσσόµενες ξαπλώστρες µας, εβουττήσαµεν την παττίχα µας µες την θάλασσα να γίνει τσακρίν, τζαι επεράσαµεν πόµπα! Εν ενοχλήσαµεν κανένα! Είπαµε τις πελλάρες µας, εγελάσαµε, επαίξαµε τις ρακέττες µας, το χαρτούι µας, εκαήκαµεν τζαι εγίναµεν σαν τους κουρκουτάες, αλλά ήρταµε πίσω ωραίοι τζαι, το πιο σηµαντικό, κύριοι! Ούτε σκουπίθκια αφήκαµε χαµέ, ούτε κάρβουνα, ούτε ποτσίαρα, ούτε τίποτε! Αν θα πάτε κάµπινγκ, φροντίστε να περάσετε καλά, να το διασκεδάσετε τζαι πάντα µε τον νου σας.. όσον έσιετε! 

Σι γιου σουν!  Wake me up when September ends λα λα λα...