O Μr Virus... αφήνει μούσι (ποτζίνο των παπάων)
Απο Mr. Virus
Δημοσιεύθηκε: 17 November 2015

Είδες τζαι έπαθες να φύουν τζείνα τα σπυρούθκια (που οι θεολόγοι στο σχολείο ελέαν μας εν που κάτι αμαρτωλό που κάμνουμε) τζαι να στρώσεις βουκκούαν αλλά ξαφνικά, κατεβαίνοντας ένα βράδυ κέντρο αντιλήφθηκες ότι κάτι πάει Χ.....

1. Είναι η σουρεάλ στιγμή που πλέον δεν ξεχωρίζει ο Πάμπος που τέλειωσεν Τεχνική Β ́ τζαι δουλέφκει μισταρκός σε εργοληπτικήν εταιρεία (κοινώς κτίσματα) που τον Αλέξανδρο-Ιωάννη που ετέλειωσεν Maritime Law στο Southampton της Αγγλίας μιας τζαι οι θκυό έχουν την ίδια φάτσα. Δηλαδή τζιαμαί που τελειώνουν τα μάθκια τους τζαι πριν το βυζί τους κυμαίνεται μία έκταση ίσια με το νησάκι του Άη Γιώρκη της Πέγειας (το μοναδικό νησί της Ελεύθερης Κύπρου) σε τρίσσιες. Μάταια η κυρία Ανδριανή (μάνα του Αλέξανδρου-Ιωάννη και καθηγήτρια Αγγλικής στο Λανίτειο) εξηγά του ότι τούντα μούσια εν για τους αλήτες τζαι τους κατοίκους του Μονοβόλικου. Αυτός έχει εμπιστοσύνη στην girlfriend του (Μαριαλένα-Σοφία που μεινίσκει Καλόηρους τζαι εν τραπεζικός υπάλληλος σε ΙΒU) ότι αρέσκει της που δείχνει macho.

2. Πλέον δεν ξεχωρίζεις αν κάποιος είναι Κρητικός ή κάτοικος Πάνω Αρόδων. Μεγαλώσαμε όλοι στην εικόνα του σκληρού Κρητικού με την μαντήλα τζαι την βράκα που εχόρεφκεν πεντοζάλι τζαι έτρωεν χοχλιούς (μούχαρους). Πλέον αυτή η εικόνα φαντάζει φολκλόρ μια και ο πλέον φανατικός metrosexual που θωρεί το ΑΠΟΕΛ τρώγοντας βραστό κολοκούι τζαι νερό που τα βουνά των Ιμαλαίων έσιει τζαι τζείνος μούσι. Τι και αν σπαταλά τον 13ο του μισθό σε κρέμες apivita, chanel, la mer.....για να δείχνει νέος και τσιτωμένος....το μούσι είναι μούσι.

3. Η μικρή Χρυσοβαλάντω μιαν μέρα εχαίδεφκε τον παπά της τον Πανίκο στο εξοχικόν τους στον Πρωταρά τζαι εγίναν τα σιέρκα της ολογαίματα. Εβουρούσαν στο νοσοκομείο Παραλιμνίου τζαι ο διανυκτερεύων γιατρός ερώτησεν τους αν την ετσίμπησεν κανένας σκαντζόσιοιρος...Είναι η στιγμή που η μάμα Αρετή (που το Παλαιχώρι και νυν κάτοικος Πάνω Λακατάμειας) αναρωτήθηκε αν ο Πανίκος πρέπει να κόψει το μούσι για το καλόν του μωρού ή πρέπει να δει πόσο hot είναι ο Πανίκος με το μούσι? 

4. Κατεβαίνεις Σαριπόλου ή Γενεθλίου Μιτέλλα ( η περιοχή του Ντα Βίντσι, του Doors και του Περάματος για τους άσχετους του google map) τζαι γυρέφκεις τους σειράες σου που εδώκετε ραντεβού...Και ξαφνικά εκεί αντιλαμβάνεσαι ότι ούτε στην Κίνα δεν παίζει τόση ομοιότητα. Κοντοί, ψηλοί, πασσίες, κτηνά, μοδάτοι, χώρκατοι, Κολοσσιάτες, Καλογηριάτες ούλλοι έχουν μούσιν... Και κάπου εκεί συνειδητοποιείς ότι οι μόνοι που εν έχουν μούσι εν οι Αργεντινοί της Ουνφικύπ που εκατέβηκαν για μπυρόνια (επειδή άκουσαν ότι έσιει nightlife στην Λεμεσό) καθώς τζαι η Γιώτα, η Μαρίλια και η Μύρια (που λογικό είναι γιατί αν είχαν μούσια εν θα της ελέαν έτσι αλλά Παναγιώτη, Μαρίλιο και Μύριο)!!!

5. Οι εταιρείες που παρασκευάζουν ξυραφάκια, αφρούς ξυρίσματος, κρέμες μετά το ξύρισμα κτλ εκήρυξαν την Κύπρο country non grada.....Απαίτησαν απο τον ΟΗΕ, το ΝΑΤΟ, την ΕΕ καθώς και την Unicef να τους κάμει συστάσεις γιατί εν γίνεται σε ένα νησί 5χ5 να μου έχουν όλοι μούσια....Έλεος λαλούν σου τζαι απείλησαν τον Λακκοτρύπη ότι θα συνεργαστούν με τον Χρυσόστομο τζαι την Ιερά σύνοδο να τους αφορίσει (όπως εκάμαν του Πιτσιλίδη) γιατί παίζουν τους παπάες χωρίς να ένει τζαι να μεν ηξέρουν γρι μιαν πρόταση που το «Πάτερ ημών» αλλά μόνο μονόστιχα της Πάολας. 

6. Οι τζιχαντιστές σήκωσαν τα χέρια ψηλά....Βλέποντας ο ηγέτης τους μια μέρα ρεπορτάζ στο Sigma για την 28η Οκτωβρίου (βασικά το τι ξέρουν οι νέοι για την επέτειο) ενόμισαν ότι η χώρα εν παρακλάδι της ISIS. Μάταια έστελναν μηνύματα στο facebook, στο twitter τζαι στο instagram για να κανονίσουν την επόμενην ανατίναξην...Ο μεν Ραφαέλλος ενόμιζεν ότι τα μηνύματα εν που τα διαφημιστικά του Prada τζαι ο Κωνσταντίνος-Αδόλφος ότι ο Απόλλωνας έπιασεν έναν νέον αράπην παίχτην.