Mr Virus
Απο Mr. Virus
Δημοσιεύθηκε: 02 May 2015

Μεγαλεία να ποστάρεις στον τοίχο σου "in a relationship". Να σκάσουν οι εχθροί σου και να ηρεμήσει η μάνα σου που σταυροκοπιέται ούλλη μέρα, κάμνοντας παράλληλα πλούσιο τον τύπο που κάμνει λαμπάδες αφού εν άφηκε μοναστήρι τζαι ξωκλήσι που εν σε έταξε για να δει επιτέλους το όνομά της στο προσκλητήριο τζαι να σε δει να κατεβαίνεις τη σκάλα "υπερθέαμα" του Trikkis Palace υπό τους ήχους του I will always love you, της μακαρίτισσας της Γουίτνυ. Φυσικά πριν τα νυφικά τζαι τις σκάλες υπερθέαμα πρέπει να γίνουν κάποια βήματα με κυριότερο αυτό της γνωριμίας....
Αν είσαι γκόμενα....(ενδεικτικά την ονομάζουμε Πωλίνα)
Ξυπνάς κατά τις 7 το πρωί του Σάββάτου αλλοπαρμένη μήπως δεν προλάβεις την νυχού που σου έκλεισε ραντεβού που το χάραμα, γιατί στις 11 έσιει τα βαφτίσια της μικρής Ραφαέλλας στο Τσέρι. Αφού σου κάμει τα νύσια σου σε κάτι μεταξύ πίνακα του Πικάσο τζαι διαφημιστικό φυλλάδιο της Ammou Pizza, κατηφορίζεις στο Mall.
Παρκάρεις όπως όπως (δηλαδή πιάνεις 3 parking με το Smartούι που έσιεις) τζαι ξεχύνεσαι σαν υστέρω στα μαγαζιά. Η πωλήτρια στο 25ο κατάστημα παπουτσιών που μπαίνεις είναι στα πρόθυρα νευρικής κρίσης, καθώς και κρίσης τένοντα, μιας και είναι η 25η φορά που ανεβοκατεβαίνει στο πατάρι με τις αμπούστες των παπουτσιών που σου άρεσαν. Εσύ, την ίδια στιγμή στέλνεις μέσω viber στις κολλητές σου Βαλάντω τζαι Μικαέλλα φώτο των παπουτσιών για να σου πουν ποιο να θκιαλέξεις. Επειδή κατά βάθος ζηλέφκουν σε τζαι ξέρεις το (γιατί τζείνες εν όπως τον σσιήλο που έχασες), ενώ εσύ μια ΚΑΡΑΘΕΑΡΑ, πιάνεις τζίνο που σου είπαν ότι εν τους άρεσε γλυτώνοντας παράλληλα την υπεύθυνη του καταστήματος από βέβαιη παραίτηση.
Φόρεμα αποφασίζεις να μεν πιάεις γιατί έφαες τα λεφτά σου ούλλα στα παπούτσια (τα Louboutin σε μάραναν) τζαι απογοητευμένη προχωράς στον επόμενο σταθμό, το κομμωτήριο. Αφού κάμεις την κοπελλούα να σκεφτεί να θέλει να γίνει φωτογράφος, δείξε της φωτογραφίες που ούλλες τις κοσμικές του Hello τζαι τα μοντέλα της Marie Claire, αποφασίζεις να χτενιστείς όπως η Βανδή στο δεύτερο Battle του Voice, αναγκάζοντας τις πελάτισσες του κομμωτηρίου να ξεσπάσουν σε χειροκροτήματα γιατί επιτέλους θα καταφέρουν και αυτές να χτενιστούν... Τελικά καταφέρνεις να πάεις σπίτι, τρώεις μια σαλάτα με ρόκα για να φαίνεσαι παστή την νύκτα τζαι ξεκινάς κατά τις 6 να ντύνεσαι. Γύρω στις 9:30 είσαι επιτέλους έτοιμη, μπαίνεις στο Smartούι τζαι κατεβαίνεις Σαριπόλου, έχοντας ήδη στήσει τις κολλητές σου (που ξεκατινιάστηκαν να σε θάβουν για την καθυστέρησή σου) έχοντας τις στήσει μιαν ώρα τζαι ένα τέταρτο. Δικαιολογείσαι ότι αρρώστησε το πεκινουά σου τζαι ότι εν έβραζεν το νερό για να λούσεις τα μαλλιά σου (ψέματα φυσικά τόση ώρα έφαες στο κομμωτήριο), κάθεσαι στο σκαμπό τζαι παραγγέλνεις Cosmopolitan.
Αν είσαι γκόμενος (ενδεικτικά τον ονομάζουμε Πάμπο)
Ξυπνάς κατά τις 10 το πρωί του Σαββάτου ποκνιάζοντας στο κρεβάτι. Πίνεις φρέσκο χυμό τζαι τρώεις φλαούνα τζαι πάεις γυμναστήριο. Αφού κορτώσουν καλά οι δικέφαλοι τζαι οι τρικέφαλοί σου, πάεις στη μάνα σου που σου εμαείρεψεν επειδή εν Σάββατο. Τσιμπουράς που την σούβλα που κάμνει ο παπάς σου πίνοντας μπύρες τζαι μιλώντας για τα τεκταινόμενα στο Κυπριακό ποδόσφαιρο. Αφού φάτε στο τραπέζι, η μάνα σου αναστενάζοντας αναρωτιέται, "πότε θα γίνει γιαγιά...". Τζιαμέ θυμάσαι ότι έχεις έναν επείγον ραντεβού τζαι φεύγεις άρον άρον για μεσημεριανή σιέστα. Αφού τζοιμηθείς κανένα τρίωρο με το που ξυπνήσεις πάεις μπούκικο τζαι μετά με τις παρέες σου Croissanderie για φραπέ. Κατά τις 8 αποφασίζετε να πάτε Σαριπόλου τζαι έτσι πάεις σπίτι να ντυθείς. Βάλεις το τζιν σου, τα Polo παπούτσια σου τζαι την Polo μπλούζα σου (ναι τζίνη με τον μεγάλον άππαρο στα αριστερά τζαι που φορεί ούλλη η Λεμεσός που το πρωί ως την νύκτα), πιάνεις το BMW X3 που εγόρασες με φαινάςςςςςς (finance) που την Τράπεζα τζαι κατεβαίνεις Σαριπόλου. Κάθεσαι στο σκαμπό τζαι αφού ττοκκκάρεις τους παρέες σου στο δικό σου τραπέζι και στα παραδίπλα παραγγέλνεις ένα σκέτο Chivas με πάγο.
Η στιγμή της γνωριμίας...
Η Πωλίνα συμπτωματικά κάθισε πλάτη, πλάτη με τον Πάμπο... Η Πωλίνα αφού εγέμωσεν τους τόπους στο facebook ότι είναι σε γιορτινή διάθεση με τις φίλες της Βαλάντω και Μικαέλλα, έφκαλεν τζαι κάμποσες Instagram αποφασίζει να φκάλει που την fendi τσάντα της (που της την αγόρασεν η μάμα της όταν επήεν να δει τον αρφό της που σπουδάζει στο Λονδίνο), το σκουπόξυλο για τις selfies. Τζιαμέ που ποζάρει με τις άλλες δύο πέφτει της το σκουπόξυλο πάνω στο Chivas του Πάμπου κάμνοντας τη φανέλα του (στο σημείο με τον μεγάλον άππαρον) κτιτζιόν. Τζίνος νευριάζει αλλά που γυρίζει τζαι θωρεί την Πωλίνα ίντα τάκκαρος ένει, αποφασίζει ότι λυσσιά την τζαι έτσι ανταλλάσσουν facebook και whats up... Στα 10 likes που της βάλλει τις επόμενες μέρες αποφασίζει να του κάτσει τζαι έτσι αλλάζει και τους θκυό το profile τους από "single" σε "in relationship".