Mr. VIRUS ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ, η θέση ΔΕΝ είναι δική σας.
Απο Mr. Virus
Δημοσιεύθηκε: 15 April 2016

Ο Mr. Virus πάει σε interview και σε βοηθάει να ξελασπώσεις... και εσύ!

Με το που τέλειωσαν και τα Καρναβάλια τζαι τα παναΐρκα, αποφάσισα να διοχετεύσω ούλλη μου την ενέργεια για να κάμω κάτι καλό, να κάμω αλλαγές, να αναβαθμιστώ! Στα πλαίσια λοιπόν τούτης της παραθκιάνταλης φάσης που περνώ, είπα να αλλάξω τζαι δουλειά μέσα στον Απρίλη! Έπιασα λοιπόν τις αγγελίες, εχτένισα το ίντερνετ τζαι έστειλα ΣΙΒΙ παντού!

Για να μεν σας κρατώ σε αγωνία, εν μου έκατσε τίποτε μιας τζαι ούτε τα φόρεξ μου περνούν, ξανθή με μεγάλα βυζιά τζαι κάτοικος του πρώην Σοβιετικού μπλόκ εν μπορώ να μεταμορφωθώ για να κάμνω φραπέ μες τους δρόμους για πονιστίτζια, πολιτικός εν μπορώ να γίνω για να περιπαίζω τον κόσμο (άικε που οι ατάκες μου εν χάλια)... Δικηγόρος, λογιστής, δάσκαλος νo chance, αφού ακόμα τζαι οι όρνιθες που έχει ο παππούς μου στον γουμά του στις Αρόδες έχουν τζαι πτυχίο τζαι μάστερ, τζαι προφανώς, ούτε διευθυντής επιχειρήσεων μπορώ να γίνω, αφού ακόμα τζαι οι καττινιέρισσες στο Τσίρειο τζαι στο Γ.Σ.Π, έχουν τζαι που ένα MBA (μάστερς ιν μπίζνες αντμινιστρέσιον). ΑΛΛΑ... Είχα την τιμή να με καλέσουν σε ένα ίντερβιου για την θέση του P.A. στο πλευρό μεγάλου στελέχους σε ναυτιλιακή εταιρία! ΓΟΥΑΟΥ? #not ! Ξέρετε όμως τι δουλειά κάμνει ένας P.A.? Θκιαβάστε λοιπόν τι μου είπαν στο ίντερβιου τζαι θα καταλάβετε τζαι εσείς!

 

Κυρία Μαίρη: Κύριε Βάιρους καλημέρα, είμαι η Μαίρη, υπεύθυνη προσωπικού. Σας ευχαριστώ που ήρθατε σήμερα, εν σας κρύφκω ότι ενθουσίασέ μας το βιογραφικό σας τζαι γι’ αυτό σας καλέσαμε, για να σας δούμε από κοντά, μιας τζαι πιστέφκουμε ότι η θέση του Personal Assistant για την κυρία Χ μπορεί να είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σας.

Μr. Virus: Εγώ σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας. Έχω την εντύπωση ότι πληρώ τα κριτήρια για τούτη την θέση, μιας τζαι έχω δουλέψει στο παρελθόν σε μεγάλες εταιρίες τζαι πολλά συχνά έφκαλα ασπροπρόσωπους τους διευθυντές τζαι την εταιρία μου, αφού μπορούσα να προσφέρω με τις γνώσεις μου στην ανάπτυξη της εταιρίας. Ως δαμέ ούλλα καλά, αλλά ακούστε τι τελικά ήθελαν τούτοι οι τύποι.

Κυρία Μαίρη: Κοιτάξετε, σκοπός μας είναι να εύρουμε ένα άτομο το οποίο μπορεί να ‘συμπληρώσει’ αν θέλετε την Κυρία Χ, τζαι μέσω της δουλειάς του να καταφέρει να εξελιχθεί. Λοιπόν, η Κυρία Χ θέλει κάποιον να την πιάνει τηλέφωνο η ώρα 6 και 37 να την ξυπνά. Μετά θα ξανά πιάνει τηλέφωνο κάθε 3 λεπτά για να κάμνει το snooze μέχρι τις 8. Τα τηλέφωνα θα είναι με δικά σας έξοδα. Η ώρα 8 και 15 κύριε Βάιρους, θα είσαστε έξω από το σπίτι της Κυρίας Χ στην Εκάλη, με την λιμουζίνα της εταιρίας πλυμένη. Στις 8 και 30 θα σταματάτε στα Στάρμπαξ να της πιάνετε τον καφέ της, ενώ εκείνη θα περιμένει διαβάζοντας την εφημερίδα της που θα φροντίζετε να της έχετε πάρει από πριν. Ο καφές της είναι κρύος, με 3.5 παγάκια, με 2μιση shots espresso και γυαλισμένο αφρόγαλα. Επίσης, με 2 φακελάκια μαύρης ζάχαρης και 37 κόκκους Ινδικής κανέλας από πάνω. Αφού την πάρετε στο γραφείο, θα πάτε να πάρετε τα μωρά στο ιδιωτικό. Μετά θα πάτε στο σούπερμαρκετ τζαι θα πάρετε τα ψώνια της ημέρας. Κατά το μεσημέρι, θα πάρετε περίπατο της σκυλίτσα της την Λούσι τζαι μετά θα τηνπεράσετε τζαι που την φυσιοθεραπεύτρια της. Εστραμπούλιξε πρόσφατα την ουρά της τζαι χρειάζεται αποθεραπεία.

Η ώρα 1μιση θα είσαστε πίσω στο ιδιωτικό για να μαζέψεις τα παιδιά. Αφού βεβαιωθείτε ότι έφαγαν στο σπίτι όλο τους το φαγητό που μαγείρεψε η κυρία Σόφη η μαγείρισσα, τότε θα τα πάρετε στα ιδιαίτερά τους. Η μικρή Φρειδερίκη στις 2μιση πάει μπαλέτο και ο μικρός Πρίαμος ξιφασκία, στις 3μιση πιάνο και ιππασία και για τους δύο, στις 5 πρέπει να παίρνετε την μικρή στα γαλλικά και τον μικρό στα μαθηματικά και η ώρα 6μιση θα τους πηγαίνετε και τους δύο στον ψυχαναλυτή.

Αφού τους πάρετε στο σπίτι, μετά θα πηγαίνετε πίσω στο γραφείο. Θα παίρνετε την κυρία Χ στο γυμναστήριο. Στο μεταξύ και μέχρι να τελειώσει το μάθημα πιλάτες της, εσείς θα ολοκληρώνετε τα υπόλοιπα κουτσοδούλια, να μαζέψετε τις επιταγές από τους πελάτες μας, θα βεβαιώνεστε ότι μαζεύτηκαν όλα τα τιμολόγια και πρέπει να τα έχει στα χέρια του το λογιστήριο. Α, για να μεν ξεχάσω, θα πρέπει έπειτα να σιγουρευτείτε ότι το καθαριστήριο έχει έτοιμα όλα της ταγιέρ για παραλαβή και ότι έχετε ήδη κλείσει όλα της τα ραντευού για μασάζ, νύχια, αποτρίχωση και ότι το Σαββατιάτικό της brunch έχει επιβεβαιωθεί από όλες της τις φίλες, έτσι ώστε να κάμετε την απαραίτητη κράτηση.

Ο μισθός είναι 800 ευρώ και θα σας εντάξουμε στο δυναμικό μας με το πρόγραμμα κατάρτισής της. Το ωράριο είναι Δευτέρα με Παρασκευή 8 με 6, αλλά εντάξει τις παραπάνω φορές θα δουλεύετε και Σαββατοκύριακα! Εννοείται ότι αν πάθει κάτι το αυτοκίνητο, έχετε εσείς την αποκλειστική ευθύνη, όπως επίσης αν πάθετε εσείς κάτι, ας προσέχατε. Τις νύχτες μάλλον εν θα σας χρειάζεται, εκτός τζαι αν η κυρία Χ εν αδιάθετη τζαι πελλάνουν την οι ορμόνες της. Συχνά, πυκνά, μπορεί να πεθυμήσει καμιά κρεμ μπρουλέ με καραμέλα Μαγαδασκάρης, έχει ένα ζαχαροπλαστείο στη Λευκωσία, στο οποίο μπορείτε να το προμηθευτείτε. Τέλος, θα πρέπει να αγοράσετε νέα ρούχα, καινούριο κουστούμι, τζαι να χάσετε 5-10 κιλά.

Τι λέτε; Πως σας φάνηκε; Έχετε απορίες; Να φέρω το συμβόλαιο; Καλωσορίσατε στην μεγάλη μας οικογένεια! Εδώ όπου ο καθένας μας είναι ίσος και όλοι μας συμβάλλουμε στην επιτυχία της επιχείρησης.

Τελικά ο P.A είναι ο σύγχρονος δούλος. Αν έχεις πτυχίο στα οικονομικά ή το marketing, με μάστερ και στο εντζινίαρινκγ τότε είσαι κατάλληλος για την θέση. Κοπέλια, να θυμάστε ότι για να εύρετε δουλειά πρέπει να κάμετε το εξής. Να στείλετε την λέξη ‘τάμα’, κενό, το ονοματεπώνυμο του Αγίου που θέλετε να κάμει το θαύμα, τζαι να στείλετε το μήνυμά σας στο 50 50. Όσες δηλαδή εν τζαι οι ευκαιρίες σας για να εύρετε μια δουλειά. Εναλλακτικά μπορείτε τζαι εσείς μέχρι τότε να πηένετε σε ίντερβιου τζαι να τρολλάρετε τους εργοδότες με ερωτήσεις του τύπου: Πείτε μου κύριε ή κυρία Χ, που φαντάζεστε τον εαυτό σας σε 5 χρόνια; Έχετε αρκετά χρόνια πείρας για να με προσλάβετε ως υπάλληλό σας; Πόσα δεν θέλετε να μου δίνετε κλπ. Μέχρι τότε, εγώ πάω να ξανά πιάσω τηλέφωνο να δω τι γίνεται με το ανεργιακό μου.