7 + 1 τύποι συναδέλφων που ούλλοι μας έχουμε στο γραφείο!
Απο Mr. Virus
Δημοσιεύθηκε: 24 October 2016

«Αγαπημένο μου ημερολόγιο, Δευτέρα σήμερα 03 Οκτ. 2016. Πέρασε ήδη ένας μήνας και κάτι από την επιστροφή μου στο γραφείο! Ένα περίεργο πράγμα όμως ρε παιδί μου, δεν μπορώ να μας συνηθίσω χωρίς μαγιό! Πώς μπορείς κυρά μου να αφήνεις πίσω το καυτό σου μπικίνι και να κυκλοφορείς στους διαδρόμους και πάλι ντυμένη; Αίσχος! Εμάς μας σκέφτηκες καθόλου; Τέλος πάντων, αυτό που παρατήρησα και είναι άξιο έρευνας, είναι ότι το καλοκαίρι όλοι πάνω κάτω το ίδιο μοιάζουμε, όταν όμως τελειώνει η άδεια και επιστρέφουμε στο γραφείο, ‘φοράμε’ και πάλι την πραγματικότητα μας, ο κάθε ένας, έχει τον τύπο του και το αστείο, αγαπημένο μου ημερολόγιο, είναι ότι ο κάθε τύπος βρίσκεται στα γραφεία όλων μας. How creepy is that? Πώς μπορούν να πολλαπλασιάζονται;»

Ούλλοι έχουμε τζείνον τον τύπο στη δουλειά που...

Ναι, εν γεγονός! Ο Mr. Virus για άλλη μια φορά, εποτύλιξε το κουβάρι των κρουσμένων του σκέψεων τζαι εκατηγοριοποίησε τους τύπους των συναδέλφων που ούλλοι μας έχουμε στο γραφείο! Τζαι πριν βιαστείτε να με πείτε υπερβολικό, θκιαβάστε..

Η Μπίμπο Diva

Καλά εκαταλάβατε! Το κάθε γραφείο που σέβεται τον εαυτό του, εργοδοτεί τζαι μια τέθκοια! Αν μη τι άλλο, η τύπισσα τούτη χρησιμοποιείται τζαι ως βιτρίνα! Κλασικά εν η τελευταία που πάει στη δουλειά τζαι πάντα βρίσκει μια δικαιολογία, αλλά ούλλοι ξέρουν ότι το αυτοκίνητο της έσπασε ‘τυχαία’ έξω που τη νυχού! Νιώθει σεξουάλα τζαι το δίχνει, το άρωμα της μυρίζει ως το high way τζαι τα γυαλιά του ήλιου της εν όπως την μάσκα ηλεκτροκόλλησης! Διακριτική όπως πάντα, δεν επιδίδεται στην εργασία της, αλλά σε άλλα ενδοεταιρικά ζητήματα που αφορούν το προσωπικό τζαι όι, εν αναφέρουμαι σε θέματα Human Resources, αλλά κου- τσομπολιού.

O Workaholic

Αν ήταν τραγούδι θα ήταν το Work Work Work της Ριάννας. Εν ο τύπος ο «Όι τωρά, εν μπορώ. Μετά!» Θωρείς τον, τζαι λυπά- σαι τον. Εν τέλεια κρίμα. Τα γυαλιά του συνήθως, αν φορεί, εν τατσωμένα τζαι φορεί ότι να΄ ναι τζαι πολλές φορές, κυκλο- φορεί με τα ίδια ρούχα κάθε μέρα. Εν του αρέσκει να κάμνει πολλή παρέα με τους συναδέλφους του, όι επειδή βαρκέται τους, αλλά επειδή εν πολλά μπίζι για έτσι κοσμικές καταστά- σεις! Πως είχαμε στο στρατό τον ‘στρατόκαυλο’; Τούτος εν ο ‘γραφειόκαυλος’! Φτιάχνεται με την μυρωθκιά του μελανιού τζαι εννοείται ότι εν καταλάβει που Σάββατα τζαι Κυριακές, αφού η κολλητή του εν η Ζέτα Αιμιλιανίδου!

Ο Ξερόλας Γλύφτης

O τύπος που θέλεις να κάμεις εμετό πάνω του τζαι να σύρνετε ούλλοι που γυρώ βελούθκια πας τον τοίχο με την φάτσα του πάνω. Γενικά μισούν τον ούλλοι τζαι ας το παίζει ευγενικός τζαι cool. Κάμνει ότι ξέρει τα ούλλα, αλλά ούτε ως το δεύτερο λέβελ του κουίζντομ εν μπορεί να πάει χωρίς να googlarει. Συνήθως κοντοσυνάεται που τα πίσων του μάστρου τζαι πολλές φορές κοπάρει τον. Αν εφόρησε ο μάστρος γραβάτα με βούλες λαχανί, κλά- τσες με παπαρούνες τζαι κρατά χαρτοφύλακα Μπέρμπερι, τα ίδια θα φορεί τζαι ο ίδιος την επόμενη ημέρα τζαι άμαν τον ρωτήσεις ΓΙΑΤΙΙΙ;;; θα σου πει γιατί πάντα έφορεν τα, αλλά εσείς εν το επροσέξατε. Έτσι επήενε στο νηπιαγωγείο! Εν πάση περιπτώσει, ο τύπος εν διαθέτει δικό του στυλάκι τζαι είναι πτωχός τζαι lame!

Ο Ππίσης

Τι να πρωτοπώ; Το γεγονός ότι βάλλει άδεια την ημέρα της γιορτής του τζαι στα γενέθλια του για να μεν φέρει τζεραστικό; Ότι άμαν φέρει κανέ- νας ντόνατς τζαι καμιά δούκισσα, εν ο πρώτος που λαλεί οτι εν θέλει, αλλά μετά γλύφει τζαι τις μεσοδακτυλιές του; Ότι κυκλοφορεί μες το γραφείο με την φανέλα του Ραδιομαραθώνιου τζαι πιστεύκει ότι εν ωραίος; Ότι ποττέ εν φκαίνει έξω με τους συναδέλφους του για να μεν κα- ταξωθκιαστεί, όξα ότι άμαν εν μες το γραφείο τραμπάρει από κόλλες, πένες, συνδετήρες μέχρι ρολό της τουαλέτας, φακελάκια του τσαγιού τζαι μικροέπιπλα για να πάρει έσσω; Χαλόου, CCTV?!?

Ο Τζεγκένης

Ο τύπος που τζαι σεισμός να γίνει προτιμά να πέσει πας την τζεφαλή του η φλωρέντζα, παρά να ταράξει τζαι να χωστεί που κάτω που το γραφείο. Συνήθως κάθεται στο τελευταίο γραφείο στο βάθος, έτσι ώστε άμαν ανοίει την πόρτα ο διευθυντής να μεν τον βλέπει καν. Το γραφείο του θυμίζει προσφυγικό καταυλισμό τζαι πολλές φορές εν τόσο απα- ρατήρητος που εν τον βάλλουν καν πας το payroll. Παρόλα αυτά, επειδή τόσο πολλά βαρκέται που ζει, βρίσκει τον πιο γρήγορο τρόπο για να κάμει την δουλειά του για να μπορεί να απλώνει ζάμπα το υπόλοιπο του 8ώρου. Κάτι τέθκοιους επροτιμούσεν τους τζαι ο μακαρίτης ο Steve Jobs τζαι ας έχουν συνήθως το ύφος του κοκαρισμένου στρουθοκάμη- λου που αγναντέφκει στο απόλυτο πούποτε!

Το θύμα, Ζάβαλλε μου

Ναι, το παιδί για ούλλες τις δουλειές. Το παιδί που του σύρνουν το κοκκαλούι τζαι φωνάζουν του ‘Go Fetch’. Άμα λάχει κάμνει τον messenger, την καθαρί- στρια, τον καφετζή, τον παρκαδόρο, τον ηλεκτρολόγο, τον υδραυλικό τζαι άμαν τύχει τζαι τον CEO. Ο άνθρωπος τα κάμνει ούλλα τζαι συμφέρει. Με λία λόγια, χωρίς τούτον η κάθε εταιρία θα φακκούσε διάλυση! Οι παραπάνω μες το γρα- φείο έχουν τον του κλώτσου τζαι του πάτσου, αλλά συνήθως τούτος ο τύπος μια μέρα κάμνει ένα μπουμ τζαι μετά γίνεται της... Πόπης! Γενικά όμως, εν ωραίο τυπάκι, εν πλακατζής, χοραττέφκει συνέχεια τζαι τα αθλητικά του φκά- λουν φτερά, όπως το red bull.

Το μούτρο, ο κάρφας

Ο παππούς μου ελάλεν μου «Τζείνος που ρέσσει τζαι εν λαλεί με γειά σου με καλώστον στο παναΐρι έπαρτον τζαι όσα σου δώκουν δώστον. Τζαι τζείνον που τον σιαιρετάς τζαι εν σου πολοέται στο παναΐρι έπαρτον να δεις πως εν πουλιέται». Τούτος ακριβώς ένει. Θωρείς τον τζαι αναρωθκιέσαι αν αποφυλακίστηκε ή αν εδραπέτευσε που τες κεντρικές. Φωνάζει που χιλιόμετρα ‘Είμαι λέραα’, με την πρώτη ευκαιρία θα πάει να καρφώσει τζαι εν το κόφτει αν δεν τον χονεύκεις. Ο τύπος εγεννήθηκε με νεύρα τζαι αν σ’αρέσκει, αν δεν σ’αρέσκει να πάεις να γ******! Προφανώς που ήταν μιτσής ήταν η μικρή Ελένη που κάθεται τζαι κλαίει γιατί εν την παίζουν οι φιλενάδες της! Μακριά που το χτιτζιόν!

Ο Μάστρος

Ο Μάστρος εν μάστρος. Κανένας εν τον θέλει στη δουλειά, αλλά ούλλοι έχουν τον. Αν σας λύφκεται εσάς, να σας στεί- λουμε τζαι την δική μας την μαστόρισσα που έχουμε δαμέ στο Victus. Απλά πέψετέ μας ένα email.