Ο Mr. Virus βάζει στόχους
Απο Mr. Virus
Δημοσιεύθηκε: 18 December 2015

Φέτος πάλε, κάποιοι θα τον θκιώξουν τον χρόνο λέγοντας «Στο καλό» τζαι κάποιοι άλλοι λέγοντας «Που να πάει στ’ ανάθθεμα να πάει!». Αν πεις «Στο καλό» τότε μάλλον ο παπάς σου ήταν πρώην διευθυντής της Λαϊκής Τράπεζας τζαι νυν διευθυντής της Τράπεζας Κύπρου, γι’αυτό ούσσου. Αν πάλε πεις «Που να πάει στ’ ανάθθεμα να πάει!» τότε είσαι τζαι εσύ δικός μου. Δηλαδή βουράσε η τράπεζα που πίσω, οι λοαρκασμοί σου έρκονται σπίτι καμουφλαρισμένοι σαν διαφημιστικά πίτσας για να σε ξεγελάσουν, τζαι φκάλλεις την εφτομάδα με την βρώμη για να γεμώσεις το στομάσιιν σου. Άραγε επετύχαμεν τους στόχους που εβάλαμεν το 15 όξα εκάμαμεν τα πάλε σχισχιν;

Κάθε πέρσι τζαι καλλύττερα

Μιλώ για τους απανταχού αμπάκκηρους της Κύπρου. Κάμε εικόνα: Ο Κυριάκος μαζέφκεται με ούλλην την συνοπαρτσιάν του στο πατρικό του στον Κάψαλο. Η μάμμα του ετοιμάζει για ούλλους νέσκαφε τζαι κουλλουρούθκια του βουτήρου για να βουττίσουν καθώς στολίζουν το Χριστουγενιάτικο δέντρο! Ως γνωστό το δέντρο εξαναφκάλαν το που το σέντε, εξανανοίξαν τα ζαωμένα του κλονιά τζαι εστήσαν το. Συνήθως το δέντρο τούτο εν ξεπερνά το 1.5 μέτρο τζαι γενικά περιγράφει την μέση Κυπριακή οικογένεια. Δηλαδή οι λαμπούες εν μισοκαμένες, οι μαππούες εν βουλλωμένες τζαι γενικά φατσάρει λες τζαι εττούμπαρε πάνω του έλκηθρο του Ρούντολφ με ούλλο του τον στόλο. Εννοείται ότι τα παραπάνω στολίθκια εν που τον τζαιρό του Chris Cash and Carry τζαι το αστέρι του εν που τον τζαιρό που η Ειρήνη Χαραλαμπίδου επαρουσίαζε ακόμα το Ευχάριστο Σαββατόβραδο. Δράμα Λαλώ σου. Ενιγούεις, σε τζείνη την φαρσοκωμωδία που εκτυλίσσεται στο σαλόνι της Κυρίας Χρυστάλλας, μάμμας του Κυριάκου τζαι γιαγιάς του μικρού Χαμπάκι, παίζει στην τηλεόραση για άλλη μια χρονιά η Χριστουγεννιάτικη διαφήμιση της Σπε Στροβόλου (ναι τζείνη που ένεν με τους τότε ροκόλους που εψάλλαν τα κάλαντα τζαι που τωρά εφκήκαν στη σύνταξη). Τούτη η γλυκιά μελαγχολία υπενθυμίζουν στον Κυριάκο ότι για άλλον ένα χρόνο εν εξόρτωσε να καταφέρει τους στόχους που έβαλε τζαι αποφασίζει ότι θα κλάψει τζαι φέτος τον πόνο του στις Πύλες Live.

Στόχοι που εν εξορτώθηκαν

Εν εκατάφερεν ούτε φέτος να ξοφλήσει την τράπεζα. Εν εκατάφερεν ούτε φέτος να πουλήσει το μαστούι τζαι να πιάσει μπιεμπντάμπλουγιου. Εν εκατάφερε να βάλει πέρκολα στο εξοχικό του στην Αυδήμου τζαι φυσικά εν εκατάφερε να γίνει six pack τζαι να πάει διακοπές με τους παρέες του στη Μύκονο! Kάτι βαθκιά μέσα του, λαλεί του ότι τζαι φέτος θα την φκάλει στον Πρωταρά!

Νέοι στόχοι

(που πάλε εν θα ξορτώσει να τους κάμει)

Ο Κυριάκος φέτος, εν πιο αποφασισμένος που ποττέ! Εν σίουρος ότι εν να καταφέρει να χτίσει κορμί Μr. Cyprus, εν πεπεισμένος ότι εν να κάμει Σούππερ Παραντάιζ με τον παρέα του τον Κλεόπα που τα Κελοκέδαρα. Έσιει το σιουράκι οτι εν θα τον ξανά γυρέψει η τράπεζα τζαι ότι το μαστούιν του εν να γίνει μπιεμπντάμπλουγιου. Το τοπ όμως εν ότι εν χάντρετ περσέντ σχιούαρ ότι εν να έβρει καλλύττερη δουλειά. Πόσο να αντέξει να κάμνει τον Πέρσοναλ Ασσίσταντ (η νέα ορολογία της λέξης δούλος) για την Ιρίνα Κλασαρχίδοβα, νυν Executive Director σε φόρεξ εταιρία της Λεμεσού τζαι πρώην καλλιτέχνιδα στύλλου στο Σιλκ εντ Βέλβετ. #Not!

Kάθε χρόνο τζαι καλλύττερα

Πάλε καλά εκατάλαβες. Μιλώ για τους μπακκυρωμένους της Μπανανίας μας! Ξανακάμε εικόνα: Η Στέφανη προσκαλεί με event στο facebook τους φίλους της για να κάνουν attend στην «4η Ετήσια Φωταγώγηση Χριστουγενιάτικου Διάκοσμου Οικίας Στέφανης» (Έκαμε τζαι hashtag στο Twitter #efcdos15). Eκεί μαζέυεται όλη η αβάν σκατέ της υψηλής κοινωνίας και πολλές δήθεν socialistas φιλενάδες που της έστειλε ο παπάκης ως κατάσκοπους. Οι κολλητές της Στέφανης, Σούζυ και Άννα Μαρία συνοδεύουν την mommy της Στέφανης, Σύλβια που έχει και 5 boutique στη Στασικράτους για να κατέβει στο κυρίως σαλόνι ούτως ώστε να δώσει το έναυσμα για την έναρξη της εκδήλωσης. Τότε η Φιλιππινέζα οικιακή βοηθός Μalipoua, βαφτισμένη ως Λίλιαν από την μαστόρισσα της, σερβίρει σαμπάνιες και καναπεδάκια στους παρευρισκόμενους. Τότε ένα μεγάλο δέντρο 2.5 μέτρων μπαίνει από την είσοδο του σπιτιού και οι μεταφορείς ανοίγουν προσεκτικά το κρυσταλλένιο δάσος όπου και το τοποθετούν στην μέση του σαλονιού.

Από τα Dj decks του σπιτιού ηχεί το “Oλ  ́Αι γουόντ φορ κρίσμας” της Mariah Carrey και τα δώρα δίνουν και παίρνουν αφού ο θεσμός του Secret Santa και του Thanks Giving καθιερώνονται απευθείας από το Manhattan, αποκλειστικά στον Αρχάγγελο Λευκωσίας. Τότε η Λίλιαν (πρώην Malipoua) κατευθύνεται με φορτκλιφτ και με συνοδεία σεκιουριτάδων από την κυρίως τραπεζαρία στο κυρίως σαλόνι για να τοποθετήσει στα παρασχιεσχιό Χριστουγεννιάτικο δέντρο, το διαμαντένιο Αστέρι Σβαρόφσκι αξίας (όσο κοστίζει το σπίτι του Κυριάκου και η ζωή του). Τέλος το σπίτι ξεκινά να καλύπτεται από χιονονιφάδες αφού η μαμά Σύλβι μίσθωσε ειδικό εξοπλισμό από τα Disney studios και έτσι το σκηνικό θυμίζει Χριστουγεννιάτικο γύρισμα σε mall του Hollywood! Να σημειώσουμε ότι όλα τα έσοδα από την εκδήλωση της βραδιάς θα δοθούν προς οικονομική ενίσχυση της Πλατείας Ελευθερίας. Όσο για στόχους, η Στέφανη δεν θεωρεί ότι χρειάζονται μιας και επιθυμεί απλά  ̈Παγκόσμια Ειρήνη ̈...

Εγώ εύχομαι σε όλους Καλές Γιορτές, ασχέτως με το πόσο μεγάλο το έχετε... το δέντρο, τζαι λλίο show off! Το πόιντ είναι να συνεχίσετε να βάλλετε στόχους τζαι να μεν ξεχνάτε ότι εν είσαστε ποττέ πολλά μιτσιοί για να ονειρέφκεστε μεγάλα πράματα!  Εγώ πάω να ξαναδώ λίο τους στόχους μου γιατί εν ακριβώς οι ίδιοι από το 2012!