Οι 3+1 τύποι υπαλλήλων που ούλλοι μας έχουμε στο γραφείο! The Christmas, Festive Edition!
Απο Mr. Virus
Δημοσιεύθηκε: 14 December 2016

Ψψψ..ντάξει! Πάταγος! Πανικός! Χαμός! Θέλει τα ο πισινούλης σας πάλε όπως φαίνεται! Μετά την Block-basterική επιτυχία που φαίνεται πως είχε το τελευταίο μου άρθρο – ύμνος στην εργατιά, για τους 7 + 1 τύπους συναδέλφων που ούλλοι μας έχουμε στο γραφείο, το τηλεφωνικό μας κέντρο έπιασε φωθκιά, λέμε τώρα... που πολλούς που ζητάτε τούτο που λέμε PART TWO! Πιο συγκεκριμένα, όσοι είχατε την ευκαιρία να θκιαβάσετε με τα ματούθκια σας τις οργασμικές περιγραφές στο προηγούμενο άρθρο, ζητήσατε να σας παρουσιάσω τζι’ άλλους τύπους συναδέλφων που ούλλοι έχουμε στο γραφείο με ένα twist εορταστικό όμως, έτσι.. για το κακό του νέου χρόνου! Πόσο κατζιασμένοι άνθρωποι είσαστε ρε εσείς; Έρκεται μου να κάμω εμετούλι στα χρώματα του ουράνιου τόξου! Λαβ γιου ολ!
Λοιπόν... υπάρχει κανένας σας που εν ξέρει τι εν το SECRET SANTA? Aν ναι, τότε καλά μου, αλλά αδαή παιδάκια σας ενημερώνω ότι το SECRET SANTA είναι ένας Αμερικάνικος θεσμός που έγινε βάιραλ και στη Κύπρο τα τελευταία χρόνια! Οι κανόνες του παιχνιθκιού απλοί. Κρεμμάζετε πάνω στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο που στήνετε στο γραφείο σας, φακελάκια με τα ονόματά σας μέσα! Ο κάθε ένας, πιάνει ένα όνομα χωρίς να τον δουν οι άλλοι τζαι βλέπει το κρυφά! Αν σε εμένα τον Mr. Virus για παράδειγμα έπεσέ μου η κολλούα με το όνομα της Χαμπούλλας, τότε σημαίνει ότι εγώ θα είμαι ο SECRET SANTA της Χαμπούλλας τζαι πρέπει να της κάμω ένα Χριστουγεννιάτικο δώρο. Εν σημαίνει βέβαια ότι η Χαμπούλλα θα είναι τζαι η δική μου SECRET SANTA, αφού η κολλούα με το όνομα μου μπορεί να έππεσε στα ξερά τζείνου του φτήρη του Κούλλη που εν τον πιέννω ίντζα!
Έτσι, για χάρην του παιχνιθκιού ο κάθε ένας πρέπει να κάμει ένα δώρο που θα αντιπροσωπεύκει τον ίδιο! Ποιά εν όμως η παγίδα τούτου του παιχνιθκιού; Μα ο τρόπος που σκεφτούμαστε τον άλλο, πως τον έχουμε μες τον νου μας τζαι φυσικά πως είμαστε εμείς σαν άνθρωποι τζαι σαν χαρακτήρες για να επιλέξουμε το “κατάλληλο δώρο”! Αν για παράδειγμα κάμω δώρο της Χαμπούλλας μια ζυγαριά, τότε σημαίνει ότι η Χαμπούλλα μες το νου μου εν μια βαρέλλα τζαι ότι εγώ είμαι κατζιασμένος τζαι σκατόψυχος τζαι ότι θα καώ στην κόλαση!

Ιδού λοιπόν οι 3+1 τύποι SECRET SANTAS – υπαλλήλων που ούλλοι μας έχουμε στο γραφείο:

Ο Σπάρκας:


Ναι, μεν πάει τζαι πολλά μακριά ο νους σας! Ο τύπος ξυπνά τζαι τζοιμάται με κ… αψούρες! Είναι τόσο horny που η μόνη του έννοια είναι πως να φάει το ψηλό, όμορφο, ξανθό μ…ελομακάρονο της δουλειάς! Γι’ αυτό το Χριστουγενιάτικο του δώρο ως SECRET SANTA δεν είναι άλλο από ένα ζευκάρι μικροσκοπικά, πρόστυχα εσώρουχα! Κατά προτίμηση κόκκινο στριγκάκι και σουτιέν με φτερά στην δαντέλα τζαι κουφεττούες για να μπορεί να τις φάει παρέα με την sexy συναδέλφισσα του, που παίζει με όλα τα άλλα αρσενικά του γραφείου τζαι χωροπηδάει σαν Ρούντολφ το...Ελαf*ckit με χάρη τζαι τσακπινιά!
 

Ο Σκρουτζ:

Λέει το τζαι το όνομα του. Εν ο τύπος που ούλλοι μας έχουμε στο γραφείο τζαι που μισά τα Χριστούγεννα! Φκάλλει φλίχτενες! Φακκά του που έξω σύρνει καρεκλοπόδαρα, φακκά του που ο συνάδελφος του πίνει τον καφέ του μέσα σε Χριστουγενιάτικο φλιτζάνι τζαι εν χαρούμενος, χτιτζιάζει να τον καλιούν σε ρεβεγιόν τζαι καρτερά πως τζαι πως να έρτει το Πάσχα τζαι η αγαπημένη του ημέρα της Σταύρωσης, που εκφράζουν απόλυτα την διάθεσή του. Απλά τζαι μόνο για να τελειώνει με τούτο το μασκαριλλίκι που λέγεται SECRET SANTA, εν να πάει να πιάσει για δώρο ένα κουτί φοινικωτά (γιατί τζαι πολλά εξόθκιασε κατά την άποψη του) αλλά ώσπου να ανοίξουν τα δώρα, τα φοινικωτά εν να έχουν ήδη λήξει τζαι σκουλουτζιάσει! Διαρροιούλλα!

 

Η Χουχουλιάρα:

 

Η τύπισσα που τουρτουρά συνέχεια στο γραφείο τζαι καρτερά πως τζαι πως να σχολάσει, να πάει έσσω της να μπηχτεί μες το καναπέ της, να τυλιχτεί τις πατανίες, να κάμει τζαι ένα hot chocolate τζαι να κάτσει με τες πουγιόττες να κάμει movie marathon βλέποντας σερί ούλλες τις ταινίες του Home Alone, ώσπου να της κατεβεί η ρίζα των μαλλιών τζαι να λύσει πας τις πιτζάμες της που πλέον έγιναν tattoo πας το δέρμα της. Με λλία λόγια εν σπιτόκαττα τζαι εν την φκάλλεις εύκολα έξω, εχτός τζαι αν της τάξεις παμπάτζιν στο απαρηόρητο Χριστουγεννιάτικο Χωρκό! Αν τύχει να είναι η δικιά σου SECRET SANTA, εννοείται ότι τζείνο που πρέπει να καρτεράς ως δώρο πουλλόου της εν ένα φλάφφι σκουφάκι τζαι ένα σετ γάντια χουχουλιάρικα με σχέδιο χιονονιφάδας! Ώχχου την!

Ο Γκρίντζ:

 

 

O προσωπικά αγαπημένος μου τύπος! Νομίζω ότι τούτος είμαι τζαι εγώ! Ούλλοι μας ξέρουμε τζείνο το τριχωτό, τρισκατάρατο, πράσινο, Χριστουγεννιάτικο τερατάκι με την εκνευριστικά γελοία τζαι γλοιώδη φάτσα που κάμνει μόνο σκανδαλιές! Ε λοιπόν ο Γκρίντζ που έχει το κάθε γραφείο, εν ο τύπος ο τζαι καλά πολλά πελλός που η μόνη του ανησυχία είναι να κάμνει συνέχεια τον Καραγκιόζη! Για τούτο ακριβώς το λόγο, ο Γκρίντζ αποφασίζει φέτος να κάμει δώρο στον λέρη τον συνάδελφο του που βρωμά, ένα σετ με είδη μπάνιου που περιλαμβάνει από shampoo με άρωμα Christmas Cake τζαι φυσικά shower gel με μυρωθκιά toffee nut latte! Κάπως έτσι στέλνει το μήνυμα ότι με το που θα μπει ο νέος χρόνος, εν θέλει ο τάτζης ο συνάδελφος του ο Πάμπος να βρωμά σαν την φάτνη του μικρού Χριστούλη, κοινώς τσουρκιές!

Εεεε;; πως σας εφάνηκε; Πιστέφκω εκάλυψα σας πάλε ατιμούλικα! Ήθελεν τα ο οργανισμός σας! Όποιου τζαι να είσαστε φέτος ο SECRET SANTA εύχομαι ολόψυχα να το καταδιασκεδάσετε, εάν δεν σας καεί φυσικά το Χριστουγεννιάτικο δέντρο που βραχυκύκλωμα, γιατί εγώ σκοπεύκω φέτος να καταστρέψω τις γιορτές των συναδέλφων μου τζαι να στείλω το πνεύμα των Χριστουγέννων στον αγύριστο! Αν τελικά αποφασίσετε να παίξετε τούτο το παιχνίδι φέτος, στείλτε μας τζαι λίες φώτος που τα δώρα σας, στο Victus, θα χαρούμε απίστευτα να μεν τις δημοσιεύσουμε! Ηο Ηο Ηο Merry Φτύσμας!