Καλυφτείτε! Βρέχει αγάπες!
Απο Mr. Virus
Δημοσιεύθηκε: 12 February 2016

Ο Mr. Virus ετοίμασε οδηγό επιβίωσης για την πιο κολλιτσhαστική μέρα του χρόνου!

Εντάξειιι, τι να λαλούμε τωρά; Εμπήκε τζαι ο Φεβράρης τζαι μαζί του σιερούιν - σιερούιν ήρτεν τζαι ο φόβος του κάθε άντρα. Ο Άγιος Βαλεντίνος! Ναι ναι, τζείνο το τρισκατάρατο αγγελούιν που γυρίζει με το βρακούι τζαι ένα ζεφκάρι βέλη τζαι σύρνει αξυνόστραφα όπου έβρει; Εκάταλαβες τωρά για έντα πράμα μιλώ, όξα να σου το κάμω κουτσιά καθαρισμένα; Μεν απαντήσεις, εκατάλαβα! Παίζεις ξανά πελλό να φκεις σκάρτος αλλά να σου θυμίσω το εξής: εν πα να είσαι κώλος τίτσιρος, εν πα να αψιουρίζεσαι πενηντάευρα, ο Άγιος εν δαμέ τζαι η κάθε Κυπραία καρτερά το κάτι τις της. Πιάνε σημειώσεις.

Αν είσαι κώλος τίτσιρος...

Τζείνο το πρωί της 14ης Φεβρουαρίου η ώρα 7 το πρωί που εν να παίζει το ξυπνητήρι, όσο τζαι να το κάμεις snooze εν την γλυτώνεις! Έφαες την μεγαλειωδώς! Η ημέρα έφτασε τζαι εν πολλά αργά να ενημερώσεις τους δικούς σου ότι εκάτσαν σε φυλακή για χρέη! Η φιλενάδα σου εν ήδη μανικωμένη για μεγάλα πράματα σήμερα τζαι ό,τι τζαι να κάμεις η κκελέ σου εν μες την βούρκα. Σήκου πάνω, κάμε τον καφέ σου, άψε τζαι κανένα τσιάρο τζαι κατάστρωσε σχέδιο! Έχω σου προτάσεις!

Τι δώρο να της πιάσεις: Τι δώρο να της πιάσεις: Εν γνωστό ότι εν φημίζεσαι για τις φαεινές σου ιδέες! Φέτος μεν διανοηθείς να της πιάσεις τσαρτελλούθκια γιατί επήρεν σε ήδη χαπάρι! Επίσης οι πούλουκκοι που τα Lepus εν πιο ξεπερασμένοι τζαι που το χτένισμα της κυρίας Άντρης Αναστασιάδη! Γι᾽αυτό, θα πάεις που τα Lidl τζαι θα εξαργυρώσεις τα κουπονάκια σου σε διάφορα μασκαριλλίκια αγάπης. Ένας άππαρος σιδερώματος είναι ότι πρέπει! Εν να στείλεις τζαι το μήνυμα ότι βλέπεις την σοβαρά για σπίτι. Θα την φκάλεις τζαι φτηνά τζαι Ευρωπαϊκά, άσε που θα την τεστάρεις τζιό- λας αν εν νοικοτζυρά. Επίσης πιάστης τζαι σοκολατούες με σχήμα καρδίας. Έχει προσφορά 1 + 6 δώρο! Εν χάννεις έτσι προσφορές λέμεεε!

Πού να την πάρεις: Ε καλά μεν φανταστείς πάλε τίποτε εξωπραγματικό! Ένα ρομαντικό dinner στα σουβλάκια ‘Καρπασία’ τζαι θα την κάμετε αμπέλι. Μεν το περιπαίζεις! Άμαν ξεκινήσουν να παίζουν τα σχετικά λαϊκά love songs του Τσιτσάνη, Καζαντίδη και ΣΙΑ να σου πω εγώ τσακίρ κέφι που θα κάμεις! Εννοείται ότι θα ξεκινήσεις υπό την μυρωδιά της τσίκνας με ορεκτικά όπως ξυδάτα, πικλούδαν τζαι κάμποσες πατατούες τζαι μετά για κυρίως πιάτο, μια ποικιλία for two με θκιό ΚΕΟ τσακρίν. Έτσι για να μοιραστείτε το πιάτο της αγάπης τζαι να καταλήξετε να τζοιλιέστε με πάθος πας την ανάμιση καρκόλα που έχεις στολισμένη με την σημαία του ΑΠΟΕΛ τζαι τα μετάλλια που τις σακκουλοδρομίες που κέρδιζες δαμέ τζαι χρόνια στα παιχνίδια του Πάσχα στην Περιστερόνα! Εσύ ολάν είσαι πρωταθλητής!

Αν αψιουρίζεσαι πενηντάευρα...

Εννοείται ότι γιαλλόου σου η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου, ιτς ε μπικ φάκιν ντιλ! Για αυτό εφρόντισες να κλείσεις τον Ηλία Βρεττό τζείνη την νύχτα να έρτει να σας τραγουδήσει πριβέ το ‘Να μείνεις για πάντα’ τζαι γι᾽αυτό ενοικίασες zeppelin να πετά πάνω που την Λευκωσία για να δουν ούλλοι ότι γράφει πάνω ‘Λευτέρης + Δόξια, Love for ever’! Eπειδή όμως είσαι άνθρωπος της υπερβολής, μπορώ να σου προτείνω θκιό τρία πράματα για να μεν γίνεις πάλε ρεζίλι τζαι να σε γράφουν την επόμενη μέρα σε ούλλα τα lifestyle-κουτσομπολίστικα sites! Άλλο που εν θέλεις!

Τι δώρο να της πιάσεις: Σίουρα κάτι ακριβό για να κάμεις εντύπωση. Οι επιλογές πολλές. Είτε της πιάσεις δακτυλίδι, είτε κολιέ με θκιαμάντια, είτε το νέο Iphone 6s έναν εν το σίουρο. Τη νύχτα θα καλοπεράσεις. Αν που την άλλη θέλεις κάτι που να δείχνει παραπάνω σκέψη μπορείς να της πιάσεις μια τσάντα Fendi, ένα εξοχικό στον Πρωταρά, μια λιποαναρρόφηση ή έστω μια μεταμόσχευση εγκεφάλου! Κάτι τελοσπάντων! Πίστεψε με θα το εκτιμήσει πολλά παραπάνω που έναν άππαρο σιδερώματος ή μια πότσα συμπυκνωμένο τριαντάφυλλο.

Πού να την πάρεις: Κάπου μαγικά, κάπου που να μπορεί να κάμει check in για να πελλάνουν ούλλες οι φίλες της κάπου που να μπορεί να χρησιμοποιήσει τα hash tags #myman, #tothemoonandback, #tilldeathdousapart κλπ. Θα σου πρότεινα να κλείσεις σε ένα ξενοδοχείο, να πάτε να κάμετε τα spa σας, να σας τρίψουν να γίνετε σιμιθκιά, να φάτε τα φιλέττα σας, τα χαβιάρια σας, τους σολομούς σας, τις πανακότες σας και να πιείτε τα κρασιά σας. Γενικά κάπου που θα φάτε τα άντερα σας γιατί ως γνωστόν ο έρωτας περνά που το στομάχι τζαι άμαν μιλούμε για πολύ φαί, μιλούμε τζαι για πολύν έρωτα.

Πάντως ότι τζαι να αποφασίσετε να κάμετε, φροντίστε να το κάμετε σωστά τζαι όι που πάνω που πάνω όπως κάμνουμε πάντα. Εγώ πάω να ξυφτερίσω τζείνον τον άγγελο, ήβρα μια συνταγή με δαμάσκηνα τζαι τερκάζει του πολλά! Άτε τζαι καλές αγάπες, προσεκτικά τζαι με προφυλάξεις γιατί εν ξέρω αν το ξέρετε, αλλά έχουμε τζαι κρίση.