Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ τζαι η πελλάρα σκόνη!
Απο Mr. Virus
Δημοσιεύθηκε: 26 June 2016

Ο Μr. Virus σας αποκαλύπτει πώς διαχειρίζεται τις τσόφτες!

Ο Άλμπερτ Άινσταιν κάποτε είπε «Δύο πράγματα είναι άπειρα. Το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και ως προς το σύμπαν διατηρώ κάποιες αμφιβολίες!» Ως πρόσφατα επίστεφκα ότι είχα ανοσία στις μαλακίες, αλήθκεια! Βλέπετε, η δεύτερη δουλειά που τις 10 που κάμνω για να τα φκάλω πέρα, έχει να κάμει με εξυπηρέτηση πελατών. Αντιλαμβάνεστε ότι με τούτη την δουλειά εκατάφερα να αποκτήσω μια ολοκληρωμένη εικόνα που είναι αντιπροσωπευτική του γενικού μας πληθυσμού. Μπαvτ νιούζ! Ναι κοπέλια, οι 2 στους 3 Κυπραίους έχουν πρόβλημα!

Έμαθα να διαχειρίζομαι τις τσόφτες που μου λαλούν χωρίς να φυρτώ που το γέλιο, να απαντώ σε ότι κόψει ο κώλος του κάθε χωρκατοκυπραίου χωρίς να καταλαβαίνει ότι περιπαίζω τον μες τα μούτρα, να ακούω τα βάσανα του καθενός χωρίς να να του λέω «Στ’ @@@@ μου!», να δέχομαι τις προσβολές του κάθε κούλλουφου που νομίζει ότι εν απόγονος του Κάρολου της Αγγλίας, άσχετα αν η τελευταία φορά που ελούθηκε ήταν πριν να μπούμε στο ευρώ! Το σημαντικότερο όμως εν ότι εθίστηκα με τούτη την δουλειά για έναν απλό λόγο! Επειδή με τόσα που ακούω νιώθω απόλυτα, μα απόλυτα φυσιολογικός, εκτός βέβαια την ώρα που σχολάνω τζαι πάω πίσω στην καθημερινότητα μου!

Ετέλειωσαν επιτέλους οι βουλευτικές εκλογές! Ως πρόσφατα οδηγούσα τζαι εθκιάβαζα ταπέλλες στους δρόμους με προεκλογικά συνθήματα όπως, ‘Μαζί για το μέλλον’, ‘Η τελευταία σου ευκαιρία για αλλαγή’, ‘Θα ’μαι κοντά σου όταν με θες’ τζαι άλλους διάφορους προεκλογικούς πόρτους! Τι εννοείς όμως κύριε μου ‘Θα’σαι κοντά μου όταν σε θέλω;’. Να σε πιάσω τηλέφωνο δηλαδή την ώρα που θα μου λείψει το κωλόχαρτο τζαι ενώ θα κάθομαι απαρηόρητος πάνω στο σελλί, να έρτεις να με σκουπήσεις; Μπορεί να γελάτε τώρα αλλά μόλις συνειδητοποιήσετε για το πόσο ηλίθιους μας περνούν τούτοι ούλλοι που μας ‘κουμαντάρουν’ θα σας κοπεί τζαι το γελούι... Ένιγουει, το θέμα εν ότι το πρόβλημα εν γενικό τζαι εν ξέρω κατά πόσο μπορεί να λυθεί! Ψεκάζουν μας τζαι ξέρουμε το. Εκάηκαν ούλλα μας τα εγκεφαλικά κύτταρα τζαι μυρίζει η Κύπρος οφτόν κεφαλάκι πόλα σέλα! Να σας πω μερικά περιστατικά για να καταλάβετε τι εννοώ.

Ό,τι τζαι να κάμουμε η κκελέ μας εν μες την βούρκα που λαλεί τζαι η παροιμία. Μπαίνω μες το ίντερνετ να θκιαβάσω καμιά είδηση τζαι ούλλο διώ πάνω σε κάτι παραθκιάνταλες ειδήσεις που με κάμνουν να αναρωθκιούμαι πως τζαι εν έφκαλα ακόμα τα μάθκια μου, να τα μαϊρέψω στον ατμό τζαι να τα φάω! Ο άλλος έβαλεν πάνω συγγενείς του να παν να τον δηλώσουν νεκρό για να μεν πάει στην επανεξέταση της άδειας οδηγού μετά που καταγγελίες για επικίνδυνο οδήγημα! Γιατί το άλλο; Δηλώνει ο Κασουλίδης «Γιατί να μην πετώ μέσω του αεροδρομίου της Τύμπου;» Ε καλό γιατί να μεν πιντώσω τζαι εγώ εξτένσιον τζαι πολύπριζα των 90 χιλιομέτρων που τα κατεχόμενα για να διώ ρεύμα του σπιθκιού μου στην Λεμεσό χωρίς να το πληρώνω σιορ; Πραγματικά εξεφύγαμε τόσο πολλά που το μόνο που έχουμε να κάμουμε είναι να καθούμαστε την νύχτα μπροστά που την τηλεόραση, να φωνάζουμε τους παρέες μας τζαι να ψήνουμε σίταρους τζαι να βλέπουμε ειδήσεις ή απλά να σύρνουμε χαμέ κούννες τζαι μετά να τις συνάουμε για προσκόλιο.

Όπως τζαι να έχουν τα πράματα, την πελλάρα αντιμετωπίζουμεν την με πελλάρα τζαι στις μαλακίες απαντούμε με μαλακίες! Ρωτά με ο άλλος στην καφετέρια, «Θέλεις τζαι καλαμάκι μες το φραπέ;» ε τι να του πω τζαι εγώ ο φτωχός; «Όι ρε φίλε εν εντάξει, εν να πεταχτώ δαμέ δίπλα στην ταβέρνα τζαι θα τους ζητήσω ένα μακαρόνι χοντρό τζαι κάμνω την δουλειά μου» τζαι να μου απαντά «Τελικά θέλεις όξα εν θέλεις;». Τζιαμέ σηκώνεις τα χέρια ψηλά τζαι αμέσως μετά πιάνεις τζαι ένα ψαλίδι, κόφκεις τζαι τα αυκιά σου για να μεν ακούεις, τζαι πετάσσεις τα του κάττου για να τα φάει... μάλλον εν να του φανούν πιο χρήσιμα του κάττου παρά να τα έχεις πάνω σου τζαι να ακούεις! ΑΓΑΠΗ ΜΟΝΟ!