Last night a DJ saved my life
Δημοσιεύθηκε: 18 December 2015

Ζητήσαμε από 5 αγαπημένους DJs της Λεμεσού, να μας βάλουν στο mood της χειμερινής σεζόν που ξεκίνησε.Τους ρωτήσαμε ποιά είναι η μαγική τους κίνηση για να σώσουν την νύχτα εκεί που πέφτει η διάθεση και να κάνουν το κοινό, να κινηθεί στον ρυθμό τους. Η πολύχρονη εμπειρία και το ταλέντο τους, αλλα και το πάθος σε συνδυασμό με την αγάπη τους προς τη μουσική, τους ώθησαν στο να κάνουν το χόμπυ τους επάγγελμα.Στόχος είναι να σας ανεβάσουν την διάθεση, να σας χαλαρώσουν ή να σας λικνίσουν στον ρυθμό τους. Μην τους κρατάτε μούτρα. Κουνήστε τουλάχιστον το πόδι σας.

V: Κρατάς την διασκέδαση του κόσμου ‘στα χέρια σου’. Εκεί που πέφτει η διάθεση, λένε πως τα πάντα μπορούν να συμβούν στο επόμενο κομμάτι. Πως σώζεις εσύ, σαν Dj την νύχτα?

Σίμος Βαμβακίδης 

Simos V 

La Isla, Cambana Booze

Πολύ έξυπνη ερώτηση αλλά και ρητορική συνάμα. Η πρώτη κίνηση που θα έκανε κάθε έμπειρος δισκοθέτης θα ήταν αρχικά να διαλέξει ένα είδος μουσικής και να βάλει το hit της εποχής, έτσι ώστε να δώσει ένα νέο παλμό στο κλαμπ. Η διάθεση του κοινού δεν είναι πάντοτε η ίδια και τα ακούσματα του καθενός ποικίλουν. Προσπαθούμε λοιπόν σε μια τέτοια περίπτωση να πάμε εκ του ασφαλούς με το hit της εποχής. Ένας πολύ σημαντικός παράγοντας είναι και η δική μας ψυχολογία. Πρέπει ο κόσμος να καταλάβει πως δεν βάζουμε απλά τα τραγούδια και περιμένουμε να γίνει πανικός. Βγάζουμε ψυχή μέσα από το πρόγραμμα μας οπότε και η ψυχολογία μας παίζει τρομερά μεγάλο ρόλο. Όταν λοιπόν το μαγαζί χάνει τον “ρυθμό” του, τον χάνουμε κ εμείς. Τότε μιλάει η εμπειρία 100 %. Σκοπός μας είναι η διασκέδασή σας οπότε αυτό θα πρέπει να είναι σεβαστό απ’ όλους.

Γιάννης Αποστολόπουλος

Johnnie Bransco

Story Club

Καθε νύχτα είναι διαφορετική και από κάθε μία παίρνεις και μια ξεχωριστή εμπειρία. Με τα χρόνια μαθαίνεις να εκμεταλλεύεσαι αυτές τις εμπειρίες και να φέρνεις τον κόσμο στη σωστή διάθεση. Έτσι πάντα είσαι σε θέση να σώζεις δύσκολες νύχτες!

Χρίστοφερ Μιχαήλ

STS Michael

Rumours Bar

Προσωπικά θα κοίταζα το κλαμπ και θα σκεφτόμουν το πιο ανεβαστικό κομμάτι που θα είμαι σίγουρος ότι θα πιάσει αντίδραση και θα ανεβάσει τη διάθεση στο κλαμπ.

Νίκος Πλαταμώνας

Nicholas Mons

Resident DJ Salut Bar, Owner LockRoom Cyprus

To βασικό κίνητρο για έναν DJ είναι να δει το dancefloor να χορεύει!! Είναι τόσο απλό και ταυτόχρονα τόσο δύσκολο να το πετύχει! Εκείνη τη στιγμή σε εμπιστεύονται για να είσαι εσύ ο διασκεδαστής τους! Το βασικότερο που πρέπει να κάνεις είναι να μην χάνεις την επικοινωνία σου με τον κόσμο, την ώρα του set να δίνεις σημασία στον καθένα ξεχωριστά και να τον κάνεις να νιώθει ότι είναι μέρος του πάρτυ σου. Προσωπικά πολλές φορές χορεύω μόνος στο booth και αντιλαμβάνομαι ότι αυτό δημιουργεί ένα feeling και κρατάει την επικοινωνία με τον κόσμο, γιατί χορεύεις μαζί τους και έτσι το ενδιαφερον συνεχίζει αμείωτο!  Επίσης, η σωστή επιλογή των κομματιών, η σωστή τεχνική, το flow σου στο σετ που κάνεις και ο σωστός μετρητής ψυχολογίας του κόσμου είναι αρετές που χρησιμοποιώ ώστε η κάθε νύχτα να ειναι ξεχωριστή γι’ αυτόν που θα έρθει να διασκεδάσει!

Αντρέας Χαραλάμπους

El Gato

7 Seas

Είναι αλήθεια πως τα πάντα μπορούν να συμβούν με ενα κομμάτι! Σαν DJ τώρα τελευταία για να σώσεις τη νύχτα ρίχνεις το τίκα τάκα και τελείωσες!!!  (αστείο, γέλιο) Για να σοβαρευτούμε ένα από τα πρώτα πράγματα που έμαθα ξεκινώντας είναι να μπορώ ψυχολογώ το κοινό μου στο μαγαζί και αναλόγως αυτού να παίζω μουσική. Επομένως βασισμένος σε αυτό, προσπαθώ να φροντίζω ότι το κάθε επόμενο κομμάτι θα κρατάει το κοινό μου ανεβασμένο μέχρι να τελειώσει το βράδυ!