#I_did_it_my_way
Δημοσιεύθηκε: 09 January 2018

Κι αν χαθείς κάπου στην διαδρομή, διασκέδασε το...Χαμογέλα, πάρε ρίσκα και απόλαυσε ακόμα ένα ταξίδι.Προορισμός... το απρόσμενο!!

“Αγαπώ την τρελή πορεία του τρένου της ζωής μου. Λάτρεψα κάθε χιλιόμετρο της υπέροχης ανώμαλης διαδρομής του και κάθε φορά που έπιανε την ευθεία τρελαινόμουν, έκλεινα τα μάτια, έκανα δυο κουβέντες με την ψυχή μου και άλλαζα διαδρομή.
Ποτέ δεν μου άρεσαν τα αυστηρά, οργανωμένα ταξίδια, η μαγεία βρισκόταν στον γλυκό πανικό της τελευταίας στιγμής. Στα αυθόρμητα, στα δίχως σκέψη και προετοιμασία. Κάπου εκεί στην ευθεία, πριν από τη στροφή, έπαιρνα τις πιο καθοριστικές αποφάσεις για αλλαγή ‘πλεύσης’. Στην τελική κανείς δεν ξέρει πότε θα είναι ο επόμενος, τελευταίος σταθμός. It’s one way ticket και απλά φροντίζεις να αξιοποιείς και να ζεις το κάθε δευτερόλεπτο. Το βαγόνι μου φορτωμένο με πολύχρωμες αποσκευές, γεμάτες με εμπειρίες, στιγμές, αμέτρητες αναμνήσεις, προκλήσεις, φαντασία και τόμους από ωραία μαθήματα ζωής. Μόνιμοι συνταξιδιώτες άτομα αγαπημένα, που στήριξαν κάθε στιγμή τρέλας μου και κάθε απόφασή μου. 
Είναι η ασφάλεια του ταξιδιού μου, η ψυχοθεραπεία μου, αυτοί που σε όσα βαγόνια κι αν χαθώ, θα βρίσκονται εκεί να με περιμένουν. Πάντα θα πηγαινοέρχονται αυτοί οι αμέτρητοι περαστικοί επισκέπτες που αφήνουν τις υπογραφές και το στίγμα τους στις πολύχρωμες αποσκευές. Μερικοί κάνουν το ταξίδι πιο συναρπαστικό, άλλοι πιο συναισθηματικό, μερικούς θέλεις να τους ρίξεις από το παράθυρο και σε άλλους δίνεις για πάντα μια μόνιμη θέση στο βαγόνι σου. Άλλοι προκαλούν όλεθρο κι άλλοι πάρτι. Άλλοι γίνονται συγκάτοικοι στην τρέλα σου κι άλλοι απλά κρυφοκοιτάνε. Γνώριμες φάτσες που δυσκολεύεσαι ν’ αναγνωρίσεις, άλλες που δεν θα ξεχάσεις ποτέ και νέες που μόλις τις δεις νιώθεις να τις ξέρεις μια ζωή.
Ο κάθε άνθρωπος έρχεται στη ζωή μας για κάποιον λόγο γι’ αυτό φρόντισε να κρατάς σημειώσεις στην διαδρομή. Για όλα έρχεται η στιγμή που κλείνει ο κύκλος οπότε να είσαι έτοιμος για τον επόμενο. Είναι όμορφο το ταξίδι, με τις εκπλήξεις, τις ανατροπές, τις κατηφόρες και τις ανηφόρες του. Κανείς δεν μπορεί να καθορίσει την πορεία σου. Να έχεις θάρρος και θράσος να επιλέξεις τον επόμενο προορισμό σου με τους όρους και τις προϋποθέσεις που εσύ θα θέσεις.”
(Editorial #Victus1)

Αυτό το ταξίδι κράτησε 3 ολό-κληρα χρόνια και με αυτή την έκδοση, κλείνει την πορεία του ως έντυπο. Και τι δεν ζήσαμε σ’αυτή την διαδρομή του! Διάλεξα το πρώτο μου editorial από το πρώτο τεύχος Victus γιατί περί αυτού πρόκειται ακριβώς. Ακόμα ένα ταξίδι με αλλιώτικους, ωραίους, ανατρεπτικούς, άσημους, διάση-μους, συνταξιδιώτες που ξεδί-πλωσαν τα εσώψυχά τους, τις σκέψεις, τα νέα, την τρέλα, το χιούμορ, την φαντασία και τα ταλέντα τους με το μοναδικό
Victus way of life τους. 
Την στιγμή που η κρίση έπεσε με σφοδρό τυφώνα στα έντυπα, το Victus γεννήθηκε και μας έδωσε 3 χρόνια καψούρας!
«Μας έδωσε αγάπη, λύσεις, προτάσεις, εντάσεις. Μας έκανε να γελάσουμε, να ξεχάσουμε, να μάθουμε. Μας έφερε το νέο, το αλλιώτικο, το ωραίο. Μας γνώρισε τύπους, μας θύμισε φίλους, μας πήγε αλλού».
Δεν το ψάξαμε ποτέ γιατί μας έβρισκε πρώτο. Σε όλη την Κύ-προ, στις παραλίες, στα βουνά, στις πλατείες και στον αέρα!

Το σημαντικό είναι πως με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, όλα αλλάζουν και όλα εξελίσσονται και το Victus ετοιμάζεται για τα επόμενα συναρπαστικά του, διαδικτυακά ταξίδια. 
Ένα μεγάλο "ευχαριστώ" για όλους εσάς που ταξιδέψατε μαζί μας μέχρι σήμερα!
Επόμενος προορισμός:
www.victusmag.com
Δέστε τις ζώνες ασφαλείας σας και ετοιμαστείτε για την επόμενη περιπέτεια.
Mind the Gap!