Οι ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΑ, τις πάτησε το τρένοοοο!
Απο Έκτορας Νεοφύτου
Δημοσιεύθηκε: 18 August 2017

Σκέψεις από έναν απλό άνδρα!

Της γυναίκας η καρδιά, είναι μια άβυσσος! Τι; σας μπέρδεψα; Εμ λογικό! Κάπως έτσι νιώθουμε και εμείς καμιά - δυο φορές, άντε συνέχεια, μαζί σας! Δηλαδή έλεος! 


Κατασταλάξτε επιτέλους! Τι ακούμε συχνά από εσάς; Ότι χάθηκαν οι άντρες, ότι οι άντρες πλέον δεν τολμάνε, ότι χάθηκαν οι κυνηγοί, ότι δεν υπάρχουν άντρες παλιάς κοπής, gentlemen και κλασικοί και άλλα τέτοια κουφά! Μισό λεπτό μαντάμ, το δικό σας μερίδιο ευθύνης το έχετε αναλογιστεί; Μήπως αντιλαμβάνεστε τι ζημιά προκαλέσατε ή προτιμάτε να κοιμάστε τον ύπνο του δικαίου! 


Ψιτ, κοπελιές; Για ξυπνήστε λίγο, για κουνήστε το κεφαλάκι σας να δείτε αν κάτι κουνιέται εκεί μέσα! Τους άντρες δεν τους πάτησε το τρένο! Τους τρόμαξε ο σταθμάρχης, και όταν λέμε ο σταθμάρχης, εννοούμε ο ελεγκτής και όταν λέμε ο σταθμάρχης, εννοούμε εσάς, τις γυναίκες, τα τραίνα εσείς είστε και μας πατήσατε!


Κάτσε δηλαδή.. Σάββατο βραδάκι, όλοι βγαίνουμε έξω για ποτό και για καμιά γνωριμία άμα λάχει και εσείς μας το παίζετε φαμ φατάλ και γυναίκες φωτιά; Για προσγειωθείτε λίγο που μου το είδατε και μοιραίες γυναίκες! Στη Κύπρο είστε ρεεεε... Μην με παρεξηγήσετε, μη με περάσετε για μισογύνη, αλλά να έχετε κάτι κατά νου.. ¨Κάτσετε την μάππα χαμέ¨ πριν κάτσετε πας το ράφι, γιατί προς τα εκεί πάτε. "Φέρτε τα μίλια σας" που λέμε στα Κυπριακά αλλιώς θα δυστυχήσετε! 


Αν νομίζετε ότι όλα αυτά είναι υπερβολές, σας παραθέτω μετά χαράς μερικά μόνο σημεία για να πιάσετε την εικόνα:
1. Αν κάποιος δεν είναι ο Brad Pitt και πάει να σας μιλήσει, εσείς τον σνομπάρετε.
2. Πιστεύετε ότι εσείς μπορείτε να τα καταφέρετε καλύτερα από τις "κολλητές" σας.
3. Το παίζετε δύσκολες για να σας δίνουν συνέχεια σημασία, ξέρετε, για να' χετε να λέτε.
4. Ντύνεστε, βάφεστε και το παίζετε καρακουκλάρες για να επιβληθείτε στην γυναικοπαρέα σας και να τους μπείτε στο μάτι.
5. Νομίζετε πως με το να ντύνεστε σούπερ σέξυ, φαίνεστε και ωραίες. Τσου... φτηνές φαίνεστε.
6. Ψάχνετε τον τέλειο άντρα, με κοιλιακούς, μπράτσα, φουσκωμένο πορτοφόλι και με καλή δουλειά λες και εσείς δουλεύετε στη Nasa.
7. Σας ελκύουν τα "κακά" παιδιά και μετά θέλετε να τους κάνετε κύριους.
8. Θέλετε να αρέσει στις άλλες γυναίκες για να περηφανεύεστε και μετά του κάνετε τη ζωή κόλαση.
9. Θέλετε να σας τρέχει από πίσω, να κάνει πράγματα για εσάς και δεν είστε ποτέ ευχαριστημένες. Aυτό λέγεται αχαριστία!
10. Δεν ξέρετε να συμπεριφέρεστε σωστά και γενικά δεν ξέρετε τι θέλετε!

Για να μην κάνω την φυλλάδα αυτή ακόμα πιο μαύρη, για σκεφτείτε λίγο και κάντε την γκρίζα σας ζωή, πολύχρωμη! Πως; Δεχτείτε το κομπλιμέντο και πείτε ένα ευχαριστώ ή έστω μια καλή κουβέντα! Να είστε ειλικρινείς με όσους "τολμούν" να σας πλησιάσουν, σταματήστε να περνάτε τον άλλο από ανάκριση και περιμένετε λίγο να τον γνωρίσετε, καμιά φορά τα ωραία χρειάζεται να περιμένουμε λίγο για να τα ανακαλύψουμε. Μην μας προκαλείτε κόμπλεξ χωρίς να χρειάζεται! Ανοίξτε τα φίλτρα και τους αισθητήρες και γίνετε πιο δεκτικές στο να αντιληφθείτε τι παίζει γύρω σας. Πάρτε τη ζωή χαλαρά, χαμογελάστε και κάντε τον άλλο να νιώσει χαλαρά, να πάρει τα πάνω του και να σε προσεγγίσει όπως σου αξίζει, αν αξίζεις. Στο κάτω-κάτω, όλα αυτά στο μέλλον, θα τα σκέφτεσαι και είτε θα χαμογελάς, είτε θα κλαις! Άρα, ανακεφαλαιώνουμε, για να μην κλαις! Πες ευχαριστώ, χαμογέλασε, χαμήλωσε λίγο τα στάνταρτ και απόλαυσε το φλερτ. Το φλερτ είναι όπως το ταγκό. Χρειάζεται πάντα δυο, μην παίζεις εγωιστικά! Η ζωή είναι πολύ μικρή για να είμαστε εγωιστές και δεν σας το λέω με κακία!

Α, για να μην ξεχάσω! Δεν είμαστε τέλειοι ούτε εμείς οι άνδρες, κανείς δεν είναι!