Δεν μας χ****ς ρε Οκτώβρη; #Trivitziazoumai
Απο Mr. Virus
Δημοσιεύθηκε: 21 October 2017

Ο Mr. Virus περιγράφει γιατί ο Οκτώβρης είναι ο καλύτερος μήνας για να πεθάνεις!

Παρά το γεγονός ότι τον Οκτώβρη γιορτάζω τα γενέθλια μου τζαι τούτο σημαίνει πολλά για εσάς, αλλά τζαι για την ανθρωπότητα γενικότερα... Παρά το ότι πέφτουν επιτέλους οι θερμοκρασίες τζαι εν χρειάζεται να είμαστε αποκαλυπτικά σέξι ούλλο το εικοσιτετράωρο τζαι να λιώνουμε πιο γρήορα που έδεσμα στο φεστιβάλ ππαλουζέ της Ποταμίτισσας... Ο Οκτώβρης είναι κατά γενική ομολογία ένας ανυπόφορα βαρελλάττικος μήνας! Λαλώ πελλάρες; Όι βέβαια! Αν υπολογίσουμε ότι τζαι οι θκυο οι αργίες επέσαν Σαββατοκύριακο φέτος άσχετα αν η εφτομάδα έσιει όι μια, όι θκυό, όι τρεις, όι τέσσερις, αλλά πέντε άχρηστες ημέρες, τότε εν χρειαζούμαστε τζαι πολλά-πολλά ακόμα για να πηδηχτεί η ψυχολογία μας! 

Θέλετε να συνεχίσω; Νο πρόμπλεμ φιλούθκια μου! Έχουμε τζαι λέμε! Ο Οκτώβρης εν ο μήνας που συνειδητοποιούμε επίσημα ότι το Καλοτζαίρι, γιοκ, καπούτ, πάππαλα, πως το λέμε;! Επίσης, εν έχουμε τίποτε να καρτερούμε τζαι να ανυπομονούμε σύντομα! Ούτε Καρναβάλια, ούτε διακοπές, ούτε Πάσχα, ούτε Χριστούγεννα, ούτε τίποτε!  Ένεν καν ο μήνας που ξεκινά η αντίστροφή μέτρηση των “Τζάμπο” για τα Χριστούγεννα, αφού αρκούν ακόμα! Να μεν ξεχάσω να αναφέρω ότι ούλλες οι ανακατωσιές των προηγούμενων μηνών ετελέψαν τζαι εμπήκαν ούλλα σε μια ρουτίνα! Τα κοπελλούθκια αρκέψαν σχολεία τζαι φροντιστήρια, οι δρόμοι εν πατωμένοι πάλε στα αυτοκίνητα τζαι στα οδικά έργα τζαι αρκέψαν σιγά-σιγά τζαι οι προεκλογικές εκστρατείες για τις Προεδρικές εκλογές! Δράμα η κατάσταση λαλώ σας! Ο Οκτώβρης είναι πρακτικά ένας νεκρός μήνας! Πάρτε το χαπάρι τζαι γκόου ον!

Το σιειρότερο όμως που ούλλα εν ότι ο μήνας τούτος, θάφκει κυριο-λεκτικά τα σόσιαλ μίντια! Ούτε κώλους βλέπουμε πιον, ούτε βυζιά, ούτε κόκτειλς τζαι πάρτις, ούτε γάμους! Απλά ξεκινούν πάλε τα like τζαι τα shares διάφορων διαγωνισμών! Τα Καλοτζαιρινά μαγαζιά εκλείσαν τζαι τα Σιειμωνιάτικα ακόμα εν εκάμαν όπενινγκ! Τις νύχτες πλέον εν κινείται τίποτε! Το μόνο που ακούεται εν οι κάττοι μες τες γειτονιές που φκάλλουν τα μάθκια τους τζαι εν μας αήνουν να τζοιμηθούμε! Ως τζαι οι κάττοι περνούν καλύττερα πουλλόου μας! Οι παραπάνω τον Οκτώβρη, εν βαούμενοι έσσο τζαι θωρούν ταινίες, άτε το πολύ-πολύ τζαι λίη Κυπριακή τηλεόραση, όι τίποτε άλλο, αλλά για να μπαίνουν μες το τουίττερ τζαι να κράζουν τις εκπομπές, τις σειρές τζαι τα τάχατες μου τα shows τύπου κα(χ)λλιστεία κλπ! Πιο μπόρινγκ πεθαίνεις μιλούμε! Πόσο φίκι-φίκι να πέφτει ρε κοπέλια; Ακόμα τζαι τζείνο βαρκέσαι το άμαν η περίοδος εν ψωφισμένη!

Βασικά, χρόνο με το χρόνο καταλαβαίνω ότι ο Οκτώβρης εν ο μήνας που συνειδητοποιείς πόσο χαμένος είσαι! Έν έσιεις τίποτε να κάμεις τζαι κάθεσαι να σκεφτείς! Κάμνεις την αυτοκριτική σου τζαι γυρίζει σου παραπάνω! Ένεν πάντα καλό να σκεφτούμαστε, πόσο μάλλον άμαν κόφκουμε αθκιασεροί... γιατί τζιαμέ έχουμε άλλα κριτήρια τζαι γινούμαστε φουλ μαλαππάππες, παλαβώνουμε τζαι θωρούμε τους τοίχους με ύφος στρουθοκαμήλου! Άρα ο Οκτώβρης, εν μήνας προσαρμογής τζαι μήνας εφαρμογής! Εν ο μήνας που ξανά κάμνουμε προσπάθειες να σώσουμε τα πράματα! Να ξανά ξεκινήσουμε δίαιτα, να αρκέψουμε κανένα σπορ, να ανοίξουμε κανένα βιβλίο να ξεστραβωθούμε τζαι πολλά άλλα! 

Εν τα λέω τούτα ούλλα για να πάτε να δείσετε μια θηλιά γυρώ που το λαιμό σας, αν τζαι θα ήταν ιδανικό γιατί σύμφωνα με πρόσφατες έρευνες, ο πλανήτης μας εν πυκνοκατοικημένος τζαι πρέπει σιγά σιγά να τον φκαιρώνουμε! Προς Θεού! Λέω απλά ότι τον Οκτώβρη πρέπει να σηκωνούμαστε που τις τσαέρες τζαι να κάμνουμε πράματα, να προσκολιούμαστε τζαι να μεν πίσσει ο νους μας, να γίνεται ζαλατίνα! Ας έβρουμε κανένα νέο φεστιβάλ να διοργανώνουμε! Εν ξέρω τι, κάτι, ότι να᾽ναι! Να ιδρύσουμε την γιορτή της ζιβανίας, το φεστιβάλ του φεγγαρκού, να κάμουμε αντιπροχριστουγεννιάτικα Καρναβάλια! Κάτι τελοσπάντων, να έχουμε λόγο να πίνουμε! Να ξεκινήσουμε τζαι εμείς να γιορτάζουμε το Κινέζικο ωροσκόπιο αλά Κυπριακά! Πως έχουν οι Κινέζοι το έτος του φιδιού ή το έτος του φλεγόμενου πετεινού; Ε! Να γιορτάζουμε τζαι εμείς το έτος του ξιλιμμένου Αγρινού τζαι της ξιφτερισμένης όρνιθας!

Ντου σάμθινγκ φορ φακ σεικ πιπολ! Βαρκούμαι! 

Άρα... αν μπορείτε να ανεχτείτε 31 μέρες, 744 ώρες τζαι 44.640 δευτερόλεπτα γεμάτα Οκτώβρη... καλώς! Αν όι, τότε ο Οκτώβρης εν ο καλύτερος μήνας για να πεθάνεις!

Τι είσιες; τι έχασες; Εγώ για την ώρα πάω να έβρω κανένα φεστιβάλ έτσι νάκκον παραθκιάνταλο για να φέρω στη Κύπρο πέρκι σπάσουμε λίον την βαρεμάρα τούτου το μήνα! Έσιει ένα φεστιβάλ στο εξωτερικό που μετρούν τις τρίσιες της τζεφαλής τους ο ένας του άλλου! Πως σας φαίνεται; Ώσπου να ξεκινήσει, έτον τζαι τον Νιόμβρη.. χαζίρι εμπήκεν μας!