Άγγελος Δάνος
Απο Μύρια Τρύφωνος
Δημοσιεύθηκε: 21 October 2017

Είναι νέος, ταλαντούχος και γοητευτικότατος! Έχοντας ήδη διανύσει μια σημαντική μουσική πορεία αρκετών ετών πλούσια σε συνεργασίες με τους πιο σημαντικούς λαϊκούς τραγουδιστές (Νότης Σφακιανάκης, Βασίλης Καρράς, Πάνος Κιάμος, Πέγκυ Ζήνα και πολλοί άλλοι), πρόσφατα ο ταλαντούχος ερμηνευτής από την Ζάκυνθο κυκλοφόρησε το πρώτο του ψηφιακό single που φέρει τον τίτλο ‘Μάτια μου’.
Το δισκογραφικό του ντεμπούτο σημειώνει τεράστια επιτυχία στην Ελλάδα, με το αντίστοιχο videoclip του να ξεπερνάει ήδη τις 1.600.000 προβολές στο Youtube!! 
To Victus λοιπόν τον έψαξε, τον βρήκε και σας συστήνει τον γοητευτικό τραγουδιστή στην πρώτη του αποκλειστική συνέντευξη στην Κύπρο!

Ηλικία: 32 
Καταγωγή: Ζάκυνθος 

Τραγουδάω εδώ και 15 χρόνια επαγγελματικά σε νυχτερινά κέντρα. Ξεκίνησα να τραγουδάς επαγγελματικά από 17 χρονών στην Ζάκυνθο και μετά ήρθα στην Αθήνα.
Η μουσική μπήκε στη ζωή μου σε πολύ μικρή ηλικία όπου ασχολήθηκα με τη παραδοσιακή μουσική του νησιού μου.  
Την μεγαλύτερη επιρροή την είχα από τον παππού μου. Δεν ασχολείτο επαγγελματικά με το τραγούδι, ήταν αγρότης, αλλά τραγουδούσε υπέροχα!
Οι τραγουδιστές που ξεχωρίζω και θαυμάζω είναι πάρα πολλοί, όπως ο Γιάννης Πάριος, ο Νότης Σφακιανάκης, ο Αντώνης Ρέμος και άλλοι.
Την πρώτη φορά που άκουσα τραγούδι μου στο ραδιόφωνο θυμάμαι οδηγούσα. Ένιωσα τόσο μεγάλη χαρά και ικανοποίηση που δάκρυσα. Ήταν τότε που ένιωσα ότι τα όνειρα μου άρχισαν γίνονται πραγματικότητα. 
Το τραγούδι ‘Μάτια μου’ είναι ένα τραγούδι σε μουσική του Βασίλη Δαραμούσκα και στίχους του Σωτήρη Μπίσδα. Κυκλοφορεί από την Εpic Μusic. Είναι ένα τραγούδι το οποίο μου άρεσε και το πίστεψα από την πρώτη στιγμή που το άκουσα και χαίρομαι που και ο κόσμος το αγάπησε επίσης.


Μια από τις σημαντικότερες στιγμές της καριέρας μου ήταν όταν ερμήνευσα πίσω το 2012 το ‘Βρέχει φωτιά στη στράτα μου’ με συνοδεία τον μοναδικό Μίμη Πλέσσα στο πιάνο μπροστά σε 3000 άτομα. Ο συνδυασμός του συγκεκριμένου τραγουδιού, ο ζωντανός θρύλος Μίμης Πλέσσας στο πιάνο και η ζεστασιά του κόσμου που βρισκόταν εκεί εκείνο το βράδυ ήταν κάτι μοναδικό.
Το μεγαλύτερο μου όνειρο ως καλλιτέχνης είναι να με μάθει ο κόσμος μέσα από τα τραγούδια μου και να τα αγαπήσει όπως εγώ.
Ποτέ δε θα αντέγραφα κάποιον καλλιτέχνη ή τα τραγούδια του.
Λέω ΝΑΙ στις αληθινές φιλίες. Γνωστούς έχω πολλούς, αλλά φίλους ελάχιστους.
Προσεχώς θα κυκλοφορήσει το νέο μου τραγούδι με τίτλο ‘´Ελα απόψε’. Είναι ένα χορευτικό κομμάτι σε στίχους του Δημήτρη Σιρράκου και μουσική του Βασίλη Μπίσδα.


Ευχαριστώ πολύ την οικογένειά μου και τους συνεργάτες μου για την αδιάκοπη στήριξή τους. Από παιδί ασχολούμαι με τη μουσική, σπουδάζοντας σε ωδεία, συμμετέχοντας σε μουσικούς διαγωνισμούς κλπ. και η στήριξη της οικογένειας μου υπήρξε ουσιαστική σε όλα τα επίπεδα, αλλά και καθοριστική για την πορεία μου μέχρι σήμερα. 
Τα άμεσα μελλοντικά μου σχέδια περιλαμβάνουν live εμφανίσεις σε Ελλάδα και Κύπρο. Επίσης, αυτό τον χειμώνα με μεγάλη μου χαρά συνεχίζω τις εμφανίσεις δίπλα στον Νότη Σφακιανάκη για 5η συνεχόμενη χρονιά. Όσον αφορά το που και το πότε θα αρχίσουν οι εμφανίσεις, θα ανακοινωθεί μόλις επισημοποιηθεί.

Αγαπημένο:
Τραγούδι: Μάτια μου!
Συνεργασία: Νότης Σφακιανάκης
Μότο: Πάμε καλά!
Συμβουλή: Να μην φοβάσαι τίποτα αν πραγματικά έχεις κάτι να πεις.