ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Our partners:

Τι γίνεται όταν μια παρέα δημιουργικών ανθρώπων, «μεγαλωμένων» στο χώρο της επικοινωνίας, αποφασίζουν να ενώσουν τις δυνάμεις τους σε κάτι νέο;

Γίνεται VICTUS.
Το νέο, free press περιοδικό της Λεμεσού και όχι μόνο. 40 σελίδες γεμάτες πολιτισμό, χιούμορ, ενημέρωση, ανατροπή, όλα βασισμένα σε μια διαχρονική αξία: τον άνθρωπο. TO VICTUS κυκλοφορεί κάθε μήνα και δεν περιμένει να το βρείτε. Σας βρίσκει πρώτο. Στο στέκι σας. Εκεί που τρώτε, πίνετε, διασκεδάζετε. Εκεί που πάτε με την παρέα σας ή μόνος. Εκεί που επιλέγετε να μοιραστείτε τις στιγμές σας με άλλους. VICTUS σημαίνει επικοινωνία. Ενώνει τους αναγνώστες και τους κάνει βασικό μοχλό της φιλοσοφίας του. Δίνει χώρο σε όποιον θέλει να συμμετάσχει, να αναδειχτεί. Νέοι καλλιτέχνες, άνθρωποι της διπλανής πόρτας, διάσημοι και άσημοι, όλοι είναι ίσοι και όλοι έχουν τώρα το δικό τους μέσο να εκφραστούν. Όλοι μπορούν για προβάλλουν τα χαρακτηριστικά που τους ξεχωρίζουν.

VICTUS σημαίνει προβολή.
10.000 τεύχη, 20.000 μάτια, απεριόριστοι παράπλευροι αναγνώστες, δεκάδες σημεία διανομής με διάθεση να γίνουν ακόμα περισσότερα. Ένα πραγματικά free περιοδικό που ψάχνει και δεν περιμένει, κινείται συνεχώς, αναζητεί, προβληματίζεται. Αυτό είναι το VICTUS. Το πιο ανήσυχο περιοδικό της Κύπρου.
Μην το ψάξετε. Θα σας βρει πρώτο.

Η ομαδα

Υπηρεσιες

Advertising

Customer Strategy

Marketing consulting

Event management

Graphic design

Web Development & Social Advertising

Customers